Maminky prosinec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
8.4.16 21:27

@Basterao do neděle mám volno a pak jedu v kuse 14dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
8.4.16 21:28

@mmartulee to je taky hnus teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.4.16 21:38

@Basterao no uvidíme, jak to dopadne. Vzdy to je záhul když tak chodím, ale teď si to neumím vůbec představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
8.4.16 21:41

@mmartulee viď, já taky ne, navíc stres, ale když bych chtěla zůstat doma, musela bych přiznat těhotenství a to tak brzy nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.4.16 21:50

@Basterao já budu muset hned, protože tahám v práci těžký věci a tak. Navíc už před rokem jsem oznamila, že chci být v nejbližší době těhotná, takže jsem zvědavá jak to dopadne. Teď ty dva dny byla hrůza, protože většinou v práci jen stojím a chodím, ale snažila jsem se co nejvíc sedět a bylo to i horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
8.4.16 22:55

@Basterao @mmartulee Holky, jestli mate narocnou praci, tak se na to vykaslete a jdete marodit… Za pripadne problemy tech par korun navic fakt nestoji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
9.4.16 06:37

@Budrum to jo, jen se mi to zatím nechce říkat, dokud neuvidím aspoň to :srdce: :roll: ale podle nevolností to na mě možná i šéfová pozná :) no uvidím, jak to budu zvládat 8) a co ty děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.4.16 07:24

@Basterao Segra to rekla jen sefove, kolegynim az pozdeji. Nevedely, s cim marodi. Ja ucim na ZS, ale mam letos zkraceny uvazek, chodim jen tri dopoledne v tydnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.16 07:38

@Basterao A pomáhají ti ty lizatka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
9.4.16 10:01

@Budrum tak to je ideální :-) no já uvidím, jak to budu zvládat aspoň do kontroly bych ráda vydržela :)
@Samonelka1106 na chvilku jo musím hlavně pořád jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
9.4.16 17:51

Holky já první těhotenství nic netahala a fakt vše dodržovala, ale tohle to fakt nejde. Denně cca dvakrát nesu 12Kg rosťáka do třetího patra a semtam i s nákupem.. Fakt doufám, že to zmáknem, ale jinak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.4.16 18:53

@Valusinka Taky obcas zvedam maleho - 15 kg, tak snad bude vse v pohode… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
9.4.16 19:00

@Budrum já se snažím, tahat ho co nejméně, ale schody nahoru ani dolu sám nedá, takže to prostě musím.. Dnes jsem teda nesla i menší nákup a teď mě bolí podbřišek.. Snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
9.4.16 19:09

Ahoj holky, rada bych se pridala. Dve carky jsem nasla na Zeleny ctvrtek. Tehu uz potvrdila doktorka, ale srdicko jeste nebylo, na to jdeme az 21.4. Jinak zatim me jen boli prsa, jiank celkem bez priznaku. Jim normalne. Jen dneska zalidek teochu na vode… Termin porodu vychazi tez na zacatek prosince. A jsem z Prahy. Odkud vy? Je mi 27 a pokud vsechno klapne, tak to bude nase pevni mimi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
9.4.16 19:32

@Valusinka @Budrum jen se šetřete holky, ale ono s těmi prcky nejde, jak. To vymyslet :roll:
@Valusinka mě bolí střídavě každý den, určitě to nic nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital