Poradna duly
Jana Čurdová
@Basterao no uvidíme, jak to dopadne. Vzdy to je záhul když tak chodím, ale teď si to neumím vůbec představit.
@mmartulee viď, já taky ne, navíc stres, ale když bych chtěla zůstat doma, musela bych přiznat těhotenství a to tak brzy nechci ![]()
@Basterao já budu muset hned, protože tahám v práci těžký věci a tak. Navíc už před rokem jsem oznamila, že chci být v nejbližší době těhotná, takže jsem zvědavá jak to dopadne. Teď ty dva dny byla hrůza, protože většinou v práci jen stojím a chodím, ale snažila jsem se co nejvíc sedět a bylo to i horší.
@Basterao @mmartulee Holky, jestli mate narocnou praci, tak se na to vykaslete a jdete marodit… Za pripadne problemy tech par korun navic fakt nestoji! ![]()
@Budrum to jo, jen se mi to zatím nechce říkat, dokud neuvidím aspoň to
ale podle nevolností to na mě možná i šéfová pozná
no uvidím, jak to budu zvládat
a co ty děláš za práci?
@Basterao Segra to rekla jen sefove, kolegynim az pozdeji. Nevedely, s cim marodi. Ja ucim na ZS, ale mam letos zkraceny uvazek, chodim jen tri dopoledne v tydnu. ![]()
@Budrum tak to je ideální
no já uvidím, jak to budu zvládat aspoň do kontroly bych ráda vydržela ![]()
@Samonelka1106 na chvilku jo musím hlavně pořád jíst ![]()
Holky já první těhotenství nic netahala a fakt vše dodržovala, ale tohle to fakt nejde. Denně cca dvakrát nesu 12Kg rosťáka do třetího patra a semtam i s nákupem.. Fakt doufám, že to zmáknem, ale jinak to nejde.
@Valusinka Taky obcas zvedam maleho - 15 kg, tak snad bude vse v pohode… ![]()
@Budrum já se snažím, tahat ho co nejméně, ale schody nahoru ani dolu sám nedá, takže to prostě musím.. Dnes jsem teda nesla i menší nákup a teď mě bolí podbřišek.. Snad to bude ok
Ahoj holky, rada bych se pridala. Dve carky jsem nasla na Zeleny ctvrtek. Tehu uz potvrdila doktorka, ale srdicko jeste nebylo, na to jdeme az 21.4. Jinak zatim me jen boli prsa, jiank celkem bez priznaku. Jim normalne. Jen dneska zalidek teochu na vode… Termin porodu vychazi tez na zacatek prosince. A jsem z Prahy. Odkud vy? Je mi 27 a pokud vsechno klapne, tak to bude nase pevni mimi. ![]()
@Valusinka @Budrum jen se šetřete holky, ale ono s těmi prcky nejde, jak. To vymyslet ![]()
@Valusinka mě bolí střídavě každý den, určitě to nic nebude ![]()