Poradna duly
Jana Čurdová
@Budrum určitě!
já budu na kontrole 5+6 tak uvidíme, co bude vidět, ale ovulaci byla ještě o den dřív, tak snad už bude něco pořádně vidět ![]()
Myslela jsem si, že nebudu to druhé těhotenství tak prožívat, ale ne:-D je to jako minule, kontroly se nemůžu dočkat;-) jdu teď v úterý, měla bych být 6+1, ale cykly mám delší tak spíš méně, ale stejně se nemůžu dočkat srdíčko nesrdíčko.
Ahoj holky když jsem dnes dle ms 4+3 cb digital + 1-2 myslíte že doktorka něco uvidí? bohužel mám špatnou zkušenost. v prosinci SP, snížená funkce štítné žlázy a fyzicky náročná práce
Ahoj zdravím, čekám první miminko a termín mám 3.12..
Strašně se těším.. ![]()
@Danny97 jsi dobra, ze se tesis, ja jsem zatim dost vydesena, jak to vsechno zvladneme. Musime jeste nez se mimi narodi zrekonstruovat byt rozhodne. Taky se bojim, co reknou v praci, jestli to nebudou brat jako zradu, jsem tam prece jenom teprve od zari a dost se mnou pocitaji i po lete… ![]()
@Danny97 ale termin nam vychazi stejne.
Jenze ja to mam zatim jen dle kalkulacky a ne dle dr. a utz. Odkud jsi?
@blama1 Ostrava
Já taky jen dle kalkulačky
Jo těším se až moc s snoubencem jsme se snažili půl roku ![]()
@skubaneq Neustále se mi motá hlava a je mi špatně.. Co ty? A strašně mě bolí prsa a břicho..
@Danny97 jo, tak ja se taky jinak tesim. Stahla jsem si nejake tehotenske aplikace, tak kazdou chvili hlasim manzelovi, ze uz je mimi velky jako zrnko ryze a co vsechno uz mu narostlo asi a koukam na obrazky, jak ted ta fazole vypada a tak.
jinak ja jsem bezpriznakova. Jen prsa trochu cejtim. Hlavne po ranu nebo kdyz bezim, jdu se schodu a tak… Tak to asi nebudeme lezet spolu v porodnici. Ja jsem z Prahy. ![]()
@blama1 Já taky pořád čtu nějaké nové informace až vím co se semnou děje atd..
Moje fazolka má 7mm
Škoda, že z Prahy no ![]()
@Danny97 a uz jsi byla na gyn? V jakej jsi tydnu? 6+ neco asi jako ja…?
@Danny97 vítej a gratuluji
@blama1 to ti závidím, mně je zle skoro pořád na wc jsem tak 3× za hodinu a břicho mám nějaký nafouklý jak v pátém měsíci
rekonstruujete byt? Já taky nevím, jak se vejdeme do 1+1
jaký máš aplikace? Já taky zkoumám, mám Pregnancy +
@Danny97 Já jsem v pohodě. Měla jsem šileně bolestivou ovulaci. Záda a břicho mi málem upadly a o mmigrénách nemluvě. Teď už je mi fajn a jen mě bolí prsa ![]()