Poradna duly
Jana Čurdová
@vrbule já naštěstí zatím tenhle problém nemám, ale kdyby to bylo horší, tak některý holky jdou i na neschopenku..
Ahoj holky, jsem novacek a tak se chci zeptat. Pokud jsem 5+5tt, tak jsem v patem, nebo sestem tydnu?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem novacek a tak se chci zeptat. Pokud jsem 5+5tt, tak jsem v patem, nebo sestem tydnu?
V sestem ![]()
@blama1 to řešíte mobilní aplikace že takysem nějakou stáhl ale asi ne v plné verzi tu pregnancy ale bez + je to možné? za to aplikace muj kalendář mě včera upozornila zda jsme nezapoměla zadat ms ![]()
Mě termínporodu dle kalkulačky vychází na 15.12 ![]()
@blama1 : dekuju
myslela jsem si to, ale na nejakych strankach to bylo tak zvlastne napsane, ze me to uplne zblblo ![]()
Jedna tableta obsahuje
%RHP/tableta
Vitamin C
110 mg
138
Niacin
15 mg NE1
94
Vitamin E
13 mg α-TE2
108
Kyselina pantothenová
6 mg
100
Vitamin B6
1,9 mg
136
Vitamin B2
1,6 mg
114
Vitamin B1
1,2 mg
109
Folát
800 μg
z toho • Kyselina listová
400 μg
200
• L-metylfolát
416 μg (odpovídá 400 μg kyseliny listové)
200
Jód
150 μg
100
Biotin
60 μg
120
Vitamin D
20 μg
400
Vitamin B12
3,5 μg
140
RHP = referenční hodnota příjmu
1 -niacin ekvivalent
2 - tokoferol ekvivalent
Dávkování:
Užívejte denně 1 tabletu společně s hlavním jídlem nebo po jídle a zapíjejte chladným nápojem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není náhradou pestré stravy
KOUKNEŠ PROSÍM NA TO JÁ NA TOM TVYM SLOŽENÍ NIC NEVIDÍM :/ I KDYŽ SI TO PŘIBLÍŽÍM
@Paikea to jsou dve ruzne pregnancy a pregnancy+. Kouknu az budu mit chvili cas.
@Paikea tak jsem na to v rychlosti koukla a je to fakt skoro stejny, jen vitaminu D je tam min 6necog/100%, chybi tam B1, B2, ale zase je tam navic vitamin A, thiamin, riboflavin, zelezo, selen a zinek. Kyseliny listove pisou stejne mnozstvi, ale u tech mych nepisou ty folaty, nevim, co toje… Takze ja myslim, ze bohate staci ty z dm. Krom toho, co jsem tu vypsala je vseho stejne mnozstvi i %DDD. ![]()
Holky, tak já mám doma maroda. Malej má od rána teplitu přes 38, kašle a teče mu z nosánku..
http://www.novinky.cz/…tehotne.html tay píšou že se jej nemuže moc já má v jendé knížce napsané že vubec.. a někde píšou že těhotné ženy 1,2 mg
kojící ženy 1,6 mg takže asi jo… no nevim ![]()
@Valusinka zlatíčko to je ještě mimnko že
ty moje střeštiprdal tu lítaj jak pometla hrajousi na karkulku a vlka
tak rychle česnekový sirup na kašel, nebo tymianový a do nosánku sterimar z mědí a bude dobře
a na teplotu nám nejlépe pomáhá nurofen