Maminky prosinec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3353
12.4.16 11:08

Holky a vas tedy doktor objednava az na pozdeji? Ja jsem dnes dle MS 6+3 a uz jsem tam byla trikrat :andel: uz mam taky tri fotky z ultrazvuku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
12.4.16 11:09

@vrbule Já byla jen jednou před týdnem a jdu až za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
12.4.16 11:15

@Paikea Kafe nepiji, protože ho nepiji ani normálně… Ale občas si dám třeba latéčko s kámoškou v cukrárně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 11:15

@vrbule vidíš, já to znám i netěhotná, když mám hlad, je mi zle a když se málo najím a cestuji, tak jsem ráda, že dojedu bez úhony :mrgreen: oni to i v těhotenství doporučují, ráno než vstaneš zblajznout pá:r piškotek nebo sušenku a jíst málo, ale často :) to se máš, já byla včera v práci od 8:30 do 23:00 a nevím, jak dlouho to vydržím teda :roll: no já tam volala a on mě rovnou objednal až na 21.4., docela ti závidím a kdy jsi tam byla a co viděl? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
12.4.16 11:18

@Basterao Jdi na neschopenku, jestli máš náročnou práci… :hug: Od nás teď šla i jedna učitelka hned od začátku těhu, protože má hroznou třídu a řekla, že se s nimi nebude rozčilovat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 11:19

@Budrum tak latté je skoro takový kakao, takže to je úplně v pohodě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 11:23

@Budrum uvidím, do kontroly to vydržím, nechce se mi s tím zatím ven, když to nemám ani potvrzené od dr. a pak se uvidí, ale obávám se, že tu sezónu asi nedám nebo třeba kdyby to šlo aspoň na méně hodin denně, dělám na recepci, ale obsluhuji i saunu, bowling a tak, mám sice směny 3:2 a 2:2 ale je to 14 hodin střídavě sedět, běhat a navíc někdy dost ve stresu, ráda bych pracovala, ale asi to nedám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
12.4.16 11:28

@Basterao Prvne nevidel vicemene nic..ukazal misto, kde se pravdepodobne vyloupne dutinka, pri druhem byla dutinka, ale nebyl jeste vacek, pri tretim byl vacek, ale jeste nevidel pulzaci. Takze zitra muzu prijit znovu, ze se podivame na pulzaci a v pondeli bych mela dostat prukazku:-) asi jsem divna, ale me to neva tam chodit kazdy tyden.. :P je to moje prvni a dalsi neni v planu, tak si to chci uzit :)
A taky si myslim, ze bys mela zustat doma, pokud se budes citit unavena :hug: Telo si samo rekne. Nebo bys aspon nemela delat dlouhe smeny. Myslim, ze 8 hodin je akorat tak dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
12.4.16 12:47

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Našla jsem // čárky teprve předevčírem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.4.16 13:53

@Basterao kontrola je za mnou. Jak jsem říkala, mám delší cykly takže zatím bez srdíčka. Ale je to tam, kde to má být a zatím vše ok. Jdu za 14dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.4.16 13:54

@romca2102 tak moc gratulujeme a vitej nam. Koukam, ze uz jednu treperendu mas… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.4.16 13:55

@MaličkáD to mas uplne stejny vysledek jako ja z prvni kontroly, mela jsem byt dle ms 6+1, ale mimi tomu neodpovidalo, coz me vzhledem k cyklu neprekvapilo. Dalsi pristi ctvrtek. Uz se mi to krati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.4.16 13:58

@blama1 uz jen týden;-) já 14dní… Mám ráda tento začátek, UTZ každou chvíli… Paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 14:00

@vrbule to věřím :D myslím, že by to žádné z nás nevadilo, ale většina doktorů objednává tak za dva až tři týdny, někdy i měsíc :pocitac: děkuji uvidíme po kontrole :hug:
@MaličkáD tak hlavní je, že je to tam, kde má a :srdce: bude určitě příště :palec: @romca2102 gratuluji a vítej do klubu! Kdy jsi měla poslední MS?

Mě ted čekaji dvě hodiny v buse kostitřase, tak snad to s colou, pytlikem a lizatky přežiji :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.4.16 14:21

@Basterao tak pak poreferuj. Snad to zvladnes. @MaličkáD utz kazdou chvili? Mne prijde tech 14 dni jako vecnost. Rada bych to uz rekla aspon nejblizsim kamaradkam a rodine, ale chci videt aspon srdicko. Furt mam strach, jestli bude, kdyz nemam zadne priznaky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí