Maminky prosinec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
11.4.16 22:26

@Basterao měla jsem 2.3., takže bych měla bejt v šestým týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
11.4.16 22:48

@Danny97 Jsem z Plzne. Nemam tu v okoli nikoho tehotneho, tak aspon takhle :D
@Basterao Ty se mas, ze to zvladas zajist. Me se od dnesniho rana dela spatne pri predstave jidla celkove..pritom do vcerejska uplne v pohode.. :(
Holky a diky za tip na tu aplikaci. Taky jsem si stahla pregnancy +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
11.4.16 23:54

@vrbule třeba to na mě taky přijde, ale jen otevřu oči nacpu do sebe pár piškotů a pak to celý den zajídám :mrgreen: já jsem ze Šumavy a není tu už vůbec nikdo kolem mě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.4.16 07:50

@blama1 jo tak to bude asi ono :)) @Basterao no já sem nafouklá už od léta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.4.16 07:55

HOLky pijete kafe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.4.16 08:07

Tak jsme objednaná na čtvrtek pujdu i s holkama.. mají tam hračky narazila jsme při objednání na milou sestřičku tak sem měla radost.. po tom potratu se tam pomalu bojim jít.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.4.16 09:44

@Paikea tak budeme drzet palce a cekat na zpravu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
12.4.16 09:55

@Paikea Kafe jsem pila donedavna..asi celkem vic nez by se v tomhle stavu melo..pak jsem si precetla o tom, co to vsechno muze zpusobit, tak jsem to omezila..slaba davka, hodne mlika. No a pak mi zacaly ty nevolnosti, tak me presla i ta chut na kafe :) Ty si kafco davas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.4.16 10:22

@vrbule no já sem kafová piju dvě dvojčtá deně někdy víc.. ale v řijnu když sem byla mě pak přestalo chutnat tak uvidím.. jinak to kafe ráno sme si dávala i s holkama.. alé jsou hyúeraktivní říkám si zda kvuli kafi nevím netuším :) asi bych ho měla přestat pít no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 10:55

@Paikea to já jsem spíš tlustá od léta, ale teď jsem jak kdybych sežrala nafukovací mičudu i kolega v práci si ze mě dělal srandu, jestli nejsem těhotná, že vypadám tak na pátý měsíc :lol: já jsem hrozný kafeholik, bylo to vždy tak 2-3 denně zrnkový, pak jsem to omezila na jedno a teď někdy ani to jedno nedám, nechci riskovat a jak říká @vrbule když mi není zrovna nejlépe, tak na něj ani nemám chuť, což je u mě vážně divný, vždycky se mi přítel směje, že když nechci kafe, že to musí být se mnou vážný :lol:
@vrbule pomohlo ti něco na ty nevolnosti? :hug: já dnes jedu busem za našimi do Prahy, tak se bojím, že to nedám bez nehody :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353

@Paikea jejej :lol: to jsem ale rada, ze nejsem sama..minuly tyden jsem si dala tri a pak si rikam, jestli jsem to neprehnala :oops: tak ted uz jen jedno denne a slabsi radsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344

@Paikea ty piješ dvě dvojčata? :mrgreen: chápu asi mělo být dvojitá! :mrgreen: já se té hyperaktivity právě bojím, takže radši to kafe omezuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 10:56

@vrbule znáš to všeho s mírou, myslím, že ti jednou za čas ani ty tři kafe neublíží, kór když jsou s mlékem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.4.16 10:59

@MaličkáD držím palce na kontrolu a jsem zvědavá, co se dozvíš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
12.4.16 11:01

@Basterao vcera jsem si dala jen piskoty a colu a prestal me bolet zaludek a ani uz se mi nedela spatne..vcera jsem byla nalacno. Nestihla jsem se v praci najist a asi to tedy byla blbost. Mas pravdu, asi stacilo to zajist :hug:. Ted uz mam normalni hlad :D a asi taky pomohlo nejit do prace :P delam z domova a je mi lip. Doktor mi vcera rikal, ze nekdy staci zmena prostredi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí