Poradna duly
Jana Čurdová
@Basterao měla jsem 2.3., takže bych měla bejt v šestým týdnu ![]()
@Danny97 Jsem z Plzne. Nemam tu v okoli nikoho tehotneho, tak aspon takhle ![]()
@Basterao Ty se mas, ze to zvladas zajist. Me se od dnesniho rana dela spatne pri predstave jidla celkove..pritom do vcerejska uplne v pohode.. ![]()
Holky a diky za tip na tu aplikaci. Taky jsem si stahla pregnancy +
@vrbule třeba to na mě taky přijde, ale jen otevřu oči nacpu do sebe pár piškotů a pak to celý den zajídám
já jsem ze Šumavy a není tu už vůbec nikdo kolem mě ![]()
Tak jsme objednaná na čtvrtek pujdu i s holkama.. mají tam hračky narazila jsme při objednání na milou sestřičku tak sem měla radost.. po tom potratu se tam pomalu bojim jít.. ![]()
@Paikea Kafe jsem pila donedavna..asi celkem vic nez by se v tomhle stavu melo..pak jsem si precetla o tom, co to vsechno muze zpusobit, tak jsem to omezila..slaba davka, hodne mlika. No a pak mi zacaly ty nevolnosti, tak me presla i ta chut na kafe
Ty si kafco davas?
@vrbule no já sem kafová piju dvě dvojčtá deně někdy víc.. ale v řijnu když sem byla mě pak přestalo chutnat tak uvidím.. jinak to kafe ráno sme si dávala i s holkama.. alé jsou hyúeraktivní říkám si zda kvuli kafi nevím netuším
asi bych ho měla přestat pít no ![]()
@Paikea to já jsem spíš tlustá od léta, ale teď jsem jak kdybych sežrala nafukovací mičudu i kolega v práci si ze mě dělal srandu, jestli nejsem těhotná, že vypadám tak na pátý měsíc
já jsem hrozný kafeholik, bylo to vždy tak 2-3 denně zrnkový, pak jsem to omezila na jedno a teď někdy ani to jedno nedám, nechci riskovat a jak říká @vrbule když mi není zrovna nejlépe, tak na něj ani nemám chuť, což je u mě vážně divný, vždycky se mi přítel směje, že když nechci kafe, že to musí být se mnou vážný ![]()
@vrbule pomohlo ti něco na ty nevolnosti?
já dnes jedu busem za našimi do Prahy, tak se bojím, že to nedám bez nehody
![]()
@Paikea jejej
to jsem ale rada, ze nejsem sama..minuly tyden jsem si dala tri a pak si rikam, jestli jsem to neprehnala
tak ted uz jen jedno denne a slabsi radsi ![]()
@Paikea ty piješ dvě dvojčata?
chápu asi mělo být dvojitá!
já se té hyperaktivity právě bojím, takže radši to kafe omezuji.
@vrbule znáš to všeho s mírou, myslím, že ti jednou za čas ani ty tři kafe neublíží, kór když jsou s mlékem ![]()
@MaličkáD držím palce na kontrolu a jsem zvědavá, co se dozvíš! ![]()
@Basterao vcera jsem si dala jen piskoty a colu a prestal me bolet zaludek a ani uz se mi nedela spatne..vcera jsem byla nalacno. Nestihla jsem se v praci najist a asi to tedy byla blbost. Mas pravdu, asi stacilo to zajist
. Ted uz mam normalni hlad
a asi taky pomohlo nejit do prace
delam z domova a je mi lip. Doktor mi vcera rikal, ze nekdy staci zmena prostredi ![]()