Poradna duly
Jana Čurdová
@blama1 taky jsem unavena a predstava cesty busem zpet od nasich a dva dny v praci ala 14 hodinovy smeny je mi jeste hur
jsi v praci nebo odpocivas? ![]()
@Basterao jsem uz doma. Dnes jsem byla v praci jen do 12. A ted mam volno az do utery, takze super a budu odpocivat! Bordylek doma musi pockat… ![]()
@blama1 teda to se mas
bordel pocka on ho nikdo neukradne (bohuzel)
ja mam volno az o vikendu a to se budu ucit ridit kdyz uz mam ten ridicak konecne at jsem pak samostatna ![]()
Ahoj holky. Tak doktor potvrdil, ze vidi pulzovat
tedy ja jsem nevidela nic, ale je mi to jedno..hlavne, kdyz to vidi on
a v pondeli uz mi daji prukazku.
@vrbule super zprava, se mas!! @vrbule to na tom budeme podobne s rizenim. Taky mam ridicak, ale nejezdim. Bojim se v Praze… ![]()
@vrbule a ty jsi na tom jak? 6+??? Mě se nechce listovat v předešlých komentářích. Gratuluji, se máš ![]()
@vrbule jee super moc ti gratuluji!
![]()
No ja se naucila ridit v autoskole s luxusni karou, co se rozjizdela jen ja spojku a s tim starym skopkem, co ma tu spojku uz vyslapnutou ze skoro nic necitim mi to nejak nejde, tak to musim natrenovat ![]()
@blama1 no v Praze by me tuplem kleplo
ale zase tam jsem to nepotrebovala, vsude se dostalo sockou ![]()
@Basterao prave. To je taky pravda. Vsude se dostanu sockou a nemam proto ani duvod trenovat…zamotanej kruh. Aspon ze manzel se naucil ridit dobre.
Dekuju vsem
piste, jak jste na tom vy, az budete mit po kontrole ![]()
@mmartulee podle ms 6+4
@blama1 prave no ja se prestehovala na male mesto a tady proste neni doprava zadna do prace me vozil pritel tak byla nutnost si ridicak udelat trochu se rozjezdit ![]()
@Basterao se mas, taky bych sla ven, ale manzelovi se z Prahy nechce. I kdyz ted kdyz bude mimi, tak to bude asi fajn mit tety a babicku par stanic tramvaji…
@blama1 ja sla prave zase za pritelem na Sumavu do Prahy nechtel a moje rodina daleko je mi tu obcas smutno bez nich
takze je fajn mit babicku blizko ![]()