Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
muzu se k vám taky jeste pridat? Čekám druhé dítko ![]()
Tak dnes ráno už slabě pozitivní testík, takže já se snad už taky smím přidat ![]()
Jsem ta včerejší truchlivá anonymka ![]()
Příspěvek upraven 14.04.16 v 14:08
@Erian To budeš mít podobně termín jako já, mně to vychází na 25.12.
Pozitivní testík jsem měla poprvé včera. Dnes jdu k doktorce.
@Valusinka diky
@Erian - super! Ja čekám na kontrolu, uz jsem byla, ale ta byla moc brzo (byla to preventivka, ale já uz měla pozitivní test) a nebylo jeste nic videt, takze jdu až 27.4. To bych mela byt snad začátek 8 tt, uvidím no, snad bude vše ok, jinak dcerce bude 15. Měsíců, tak jsme na tom s @Valusinka dost podobne ![]()
@Erian @JituleF super holky, gratuluju, tak to bylo rychly… Takže vy už budete mít vánoční dárečky?.. ![]()
Maminy fcb skupina by měla bejt dohledatelná nebo posílejte odkazy na vaše profily do zprávy a já vás zkusím přidat už není tajná ale uzavřená měla by bejt dohledatelná https://www.facebook.com/…91127953734/?…
zkuste to a napište ![]()
TAK HOLKY JÁ SEM Z KONTROLY DOMA
a sem smutná
styk byl 23.3. poslední ms 11.3.2016
dnes tedy 4+6 PRÝ 5TÝ týden termín porodu 16.12 dle těhotenské kalkulačky :/
No a dr neviděl nic tedyvaječníky čisté mimoděložní ne, a čehosi vnitřním ultraukem kde se to asi tvoří, přes břicho našel čehosi 3mm nález tedy minimální mám přijít za týden ![]()
a sem smutná a vůbec nevim dza tedy sem nebo nejsem… ![]()
@Paikea Neboj já měla ms 1.3. a byla jsem na gyndě minulý týden a dlouho hledal a našel jakousi úplně miniaturní těčku. Určo se příště objeví.
Ahojky holky rada bych se taky pridala. Dnes poprve utz a potvrzena srdecni akce. Jsem po ivf tak jsem jeste hoodne opatrna na radovani ![]()