Poradna duly
Jana Čurdová
@Erian máš pravdu
je to lepší asi počkat ale člověk jako by chtěl vedět.. a 12 týdnu.. s holkama sem to vyzvonila světu asi na 5+2 kde byly dva váčky no naštětsí todopadlo dobře.. bylo mě 22 a nějako sem to těhotenství prožívala jinak.. nebo málo..nevim a mužu se zetat co se stalo ve 13tt já se tady toho všeho fakt bojim a ano dneska mám blbou naladu protože 4+6 a nebylo nic vidět
@Paikea Ano, čtvrté… A připadám si jak matka pluku ![]()
První těhotenství se s těmi dalšími snad ani nedá srovnávat, tak moc to mělo jiný průběh
To jsme to taky světu hlásili hned, člověk si vůbec nepřipouštěl nějaké komplikace, bylo mi čerstvých 23 a svět byl růžovej
Pak jsem otěhotněla podruhé, 4 měsíce po porodu, tak to už jsme hlásili spíš rozpačitě… Jakože „ano, zase“
![]()
No já skončila na revizi dělohy pro zamlklý potrat… Dítko prostě přestalo žít někdy v devátém týdnu, ale drželo se u mě
Strávila jsem dovolenou s mrtvým plodem v děloze, asi dva dny po návratu jsem začala krvácet, než mě dovezla sanitka do špitálu, tak krvácení ustalo… Takže hned druhý den revize, nebylo na co čekat ![]()
A co Ty a ten potrat? Teda bylo si to ty?
@Erian TAK TO NÁM BYLO SKORO STEJNĚ V PRVNÍM TĚHOTENSTVÍ
no já potrat to byo prostě hrozně moc složité nečekané a nebylo jinné východisko bohužel… no dr na mě včera koukal že se divý že v Lit¨stopadu interupce tedka toto a že se k tomu nebudeme vracet no ![]()
Ahoj holky, tak se vám musím pochlubit, že dnešní kontrola dopadla velmi dobře. dnes jsem 5+1 a byl vidět gestační váček 4mm, dostala jsem utrogestan na udržení a příští týden opět kontrola. tak snad příští týden bude váček větší a bude tam aspoň ta tečka. bylo to nadherný pocit vidět i byť jen ten váček, tolik štěstí ![]()
@Ivanka11111 tak to bude mít poddobný termín. a na utz už si byla?
@leniiisek5 nene,ještě jsem se neobjednala. Příští týden tam budu volat..
https://www.emimino.cz/…osinec-2016/
Tady pokracuje diskuze v soukrome skupine… Pridete se!
![]()
Ahoj maminy, můžu se k vám přidat? Jsem teprve v 5.tt a když vše dobře dopadne, tak 18.12. je můj termín
Doma už mám chlapečka 26m, takže druhé těhotenství, už tak nějak vím, co čekat a že se vlastně celé těhotenství jen čeká - teda aspoň já to tak mám, vždycky jsem čekala na další kontrolu, ultrazvuk, jestli je mimi v pořádku a pak se čeká, když už se tedy rozhodne jít ven
Přihlásím se do skupinky tady na emimi, tak mě vemte, jo? ![]()
Ahoj mile damy, sleduji Vas jiz nekolik dni-vsem, ktere maji za sebou UZ velice gratuluji a drzim pesti, aby vse dobre dopadlo a ty nejkrasnejsi mesice jsme si uzily. Mam potvrzeno od pana doktora, jiz nekolik dni, ze mi v brisku tez roste miminko..zatim vacek 6mm..mohu se k Vam do soukrome skupiny pridat? Krasne odpoledne.. ![]()
https://www.facebook.com/…91127953734/ zdravím všechny nově příchozí a dávám odkaz na skupinku na fcb
kdo chce tak se mužete přidat ![]()
@Deew ahoj v 5tt už si měla něco na utz vidět? já byla ve čtvrtek 4+6 a nebylo vidět nic..