Maminky prosinec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mylolite
19.4.16 13:03
@Elis22 píše:
@Mylolite - Ahoj :mavam: termín mám přibližně 10.12. jsem nyní v sedmém týdnu. A jak to máte s vystavením těhotenské průkazky? Slyšela jsem, že někteří lékaři jí dávají po objevení srdíčka a jiní, že čekají až do toho 12tého týdne 8o vím, že je to úplně jedno, ale tak pro zajímavost :D já už jí třeba dostala minulý týden.

Ahojky :) me to vychází okolo 16.12. :)) tak to mame kousek od sebe a odkud jsi?? Ja jdu az za tyden na prvni ultrazvuk ale poukázku urcite nedostanu, to tak ve 12tt :)

• Citovat
  • Upravit
530
19.4.16 13:53

@Mylolite - já jsem se tedy docela divila, že už mi průkazku dal, čekala jsem to spíš na té další kontrole to už budu v 9tém týdnu. Jinak mám za sebou dvě kontroly, poprvé když jsem šla k dr. vyšetřil mě a řekl, že těhotná jsem určitě, jen je to ještě v úplných začátcích a vzal mi krev. Při další kontrole mi po vyšetření UZ sdělil, že je vše jak má a že už vystaví průkazku. Ještě to těhotenství nijak nevnímám, krom nevolností a děsné únavy :P těším se na další kontrolu - doufám, že mi poprvé mimino ukáže. Jsem z plzeňského kraje. A odkud jsi ty a kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
19.4.16 15:18

@Mylolite ahoj ja mam taky zatim 16.12, ale na kontrolu prvni jdu az ve ctvrtek :mavam:
@Elis22 ahoj ja jsem taky z Plzenskeho kraje! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.4.16 15:45

Ahoj holky ja jsm dnes v 7tt+6 a tehu prukazku mam od pondeli :)Prvni termin zatim 3.prosince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
19.4.16 15:55

@Elis22 @Basterao holky já jsem přímo z plzně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
19.4.16 17:05

Mně posledně průkazku slavnostně vypsal v 7. týdnu, odebrali mi spoustu krve a až POTOM si mě vzal na ultrazvuk kde zjistil, že srdíčko vlastně už nebije, a bylo po průkazce i po radosti :( Teď jsem zase v 7. týdnu, a prostě skálopevně věřím, že už to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.16 17:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
19.4.16 18:03
@Lily Evans píše:
Mně posledně průkazku slavnostně vypsal v 7. týdnu, odebrali mi spoustu krve a až POTOM si mě vzal na ultrazvuk kde zjistil, že srdíčko vlastně už nebije, a bylo po průkazce i po radosti :( Teď jsem zase v 7. týdnu, a prostě skálopevně věřím, že už to vyjde.

Verime s tebou…
Moje doktorka rika, ze je poverciva a nedava prukazku driv jak v 10.tt. Vloni jsem ji dostala driv, protoze jsme jeli na dovolenou a taky ze to blbe dopadlo… Takze taktez doufam, ze to ted vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
19.4.16 18:22

@Erian držím pěsti :-) Utěšuju se tím, že se to stalo takové spoustě žen, a většina z nich měla pak další dítě v pohodě. Na druhou stranu si ale nemůžu pomoct a vzpomenu si vždycky na paní, se kterou jsem na podzim ležela ve špitále, ta tam byla se zamlklým těhotenstvím počtvrté :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
19.4.16 18:56

@Lily Evans Děkuji…Tohle musí být hrozně těžké, když se nedaří a nedaří. Ale máš pravdu, že se to stává dost často.. prostě matka příroda to rozhodne jinak, než to mají lidé v plánu.
Já si to zatím zkouším nepřipouštět, ale moje doktorka takový optimista není… Třetí těhu bylo rizikové a tak tak jsme to doklepali a čtvrté nedopadlo už vůbec. Snad to byla jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
19.4.16 19:07

@Lusy1989 Ahoj, taky mam prvni termin 3.12. a taky mam od pondeli prukazku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.4.16 19:31
@vrbule píše:
@Lusy1989 Ahoj, taky mam prvni termin 3.12. a taky mam od pondeli prukazku :P
:) Jee je fajn, ze se nekdo nasel :)A kolik ti je a je to tve prvni?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
19.4.16 19:44

Jj, prvni :P A ty uz mas? Muzes se k nam pridat do soukrome skupiny TP prosinec 2016 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
19.4.16 20:21

Holky, já dnes slabě krvácím a sem tam se objeví červená nitka. Tak mám tak trochu strach. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
19.4.16 20:27

@Valusinka Cista krev nebo spineni? Ja jsem spinila taky, dr rikal, ze je to jen z cipku. Jestli se ti to ale nezda, zajdi radeji k doktoru. At mas klid. Drzim palce, aby to bylo v poradku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí