Poradna duly
Jana Čurdová
@Mylolite - já jsem se tedy docela divila, že už mi průkazku dal, čekala jsem to spíš na té další kontrole to už budu v 9tém týdnu. Jinak mám za sebou dvě kontroly, poprvé když jsem šla k dr. vyšetřil mě a řekl, že těhotná jsem určitě, jen je to ještě v úplných začátcích a vzal mi krev. Při další kontrole mi po vyšetření UZ sdělil, že je vše jak má a že už vystaví průkazku. Ještě to těhotenství nijak nevnímám, krom nevolností a děsné únavy
těším se na další kontrolu - doufám, že mi poprvé mimino ukáže. Jsem z plzeňského kraje. A odkud jsi ty a kolik ti je? ![]()
@Mylolite ahoj ja mam taky zatim 16.12, ale na kontrolu prvni jdu az ve ctvrtek ![]()
@Elis22 ahoj ja jsem taky z Plzenskeho kraje! ![]()
Ahoj holky ja jsm dnes v 7tt+6 a tehu prukazku mam od pondeli
Prvni termin zatim 3.prosince ![]()
Mně posledně průkazku slavnostně vypsal v 7. týdnu, odebrali mi spoustu krve a až POTOM si mě vzal na ultrazvuk kde zjistil, že srdíčko vlastně už nebije, a bylo po průkazce i po radosti
Teď jsem zase v 7. týdnu, a prostě skálopevně věřím, že už to vyjde.
@Lily Evans píše:
Mně posledně průkazku slavnostně vypsal v 7. týdnu, odebrali mi spoustu krve a až POTOM si mě vzal na ultrazvuk kde zjistil, že srdíčko vlastně už nebije, a bylo po průkazce i po radostiTeď jsem zase v 7. týdnu, a prostě skálopevně věřím, že už to vyjde.
Verime s tebou…
Moje doktorka rika, ze je poverciva a nedava prukazku driv jak v 10.tt. Vloni jsem ji dostala driv, protoze jsme jeli na dovolenou a taky ze to blbe dopadlo… Takze taktez doufam, ze to ted vyjde.
@Erian držím pěsti
Utěšuju se tím, že se to stalo takové spoustě žen, a většina z nich měla pak další dítě v pohodě. Na druhou stranu si ale nemůžu pomoct a vzpomenu si vždycky na paní, se kterou jsem na podzim ležela ve špitále, ta tam byla se zamlklým těhotenstvím počtvrté ![]()
@Lily Evans Děkuji…Tohle musí být hrozně těžké, když se nedaří a nedaří. Ale máš pravdu, že se to stává dost často.. prostě matka příroda to rozhodne jinak, než to mají lidé v plánu.
Já si to zatím zkouším nepřipouštět, ale moje doktorka takový optimista není… Třetí těhu bylo rizikové a tak tak jsme to doklepali a čtvrté nedopadlo už vůbec. Snad to byla jen náhoda.
@Lusy1989 Ahoj, taky mam prvni termin 3.12. a taky mam od pondeli prukazku ![]()
@vrbule píše:
@Lusy1989 Ahoj, taky mam prvni termin 3.12. a taky mam od pondeli prukazku
Jj, prvni
A ty uz mas? Muzes se k nam pridat do soukrome skupiny TP prosinec 2016 ![]()
Holky, já dnes slabě krvácím a sem tam se objeví červená nitka. Tak mám tak trochu strach. ![]()
@Valusinka Cista krev nebo spineni? Ja jsem spinila taky, dr rikal, ze je to jen z cipku. Jestli se ti to ale nezda, zajdi radeji k doktoru. At mas klid. Drzim palce, aby to bylo v poradku! ![]()
Ahojky
me to vychází okolo 16.12.
tak to mame kousek od sebe a odkud jsi?? Ja jdu az za tyden na prvni ultrazvuk ale poukázku urcite nedostanu, to tak ve 12tt