Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Maminky, já bych se k Vám tak ráda přidala, ale… ještě nemám ani pozitivní test.
Rozum mi říká, ať neblbnu, že to těhu nebude, je pro to hned několik důvodů…
Alea tělo říká něco jiného… Tak já se kdyžtak přihlásím, až bude aspoň slabá čárka
![]()
Ok, tak budeme drzet palce a dej vedet az se tam ty dve carky objevi… ![]()
@vrbule Gratuluji
A závidím, vůbec se mi tam zítra nechce mám strach aby to bylo dobrý ![]()
Holky jak je to s mateřskou? Pořád platí, že musíme mít odpracovaných 270 dní za poslední rok? NEvíte, jak to je, když za ten rok jsem teď u druhého zaměstnavatele? Nikde to nemůžu vyčíst ![]()
@Samonelka1106 bude to dobre neboj ![]()
@skubaneq 270 za dva roky ne? A zamestnavatel na to podle me vliv nema proste nsi odvadela a je jedno u koho.
@Basterao Já právě nevím. Důležitý je, že to bude těch 270 dní… To by mělo být 9 měsíců. Ale to bude pracovních dní asi co.. Takze to bude nakonec stejně rok. No protože se to podává tomu nynějšímu zaměstnavateli, tak jestli si to nějak zjistí?… Že jsem byla dřív jinde. ![]()
@skubaneq je to 270 dni nemocenskeho pojisteni a ted jsem koukala zmena zamestnavatele na to vliv mit nema. Ja mam zase problem, ze mi priznavaji v praci minimum, takze materska nula nula prd ![]()
Ahoj takj držte palce ta tam je dneska něco vidět! beru sebu i holky nemám hlídání tak snad je sestřičky pohlídají mm tam bejt okolo 12 hod… jinak těch 270hod doufám že mě vyjde… nemuže bejt ten člověk na neschopnosti že? kdyby se cokoliv dělo jsme zaměstnaná od 1.1.2016 a mám smlouvu na rok tak by to mělo vyjít…
Já umim na fcb mužu nabídnout skupinu tam
zda máte všichni fcb?
@Paikea Já mám fcb. Je mi i celkem jedno kde skupinka bude, hlavně abych si měla s kým povídat. ![]()
Jinak já jsem momentálně na rodičáku a trochu mě štve, že když znovu otěhotníš a nestihneš si vybrat těch 220 000,– máš smůlu a propadá to.. To je fakt podpora matek, že by jeden ![]()
Maminky, já bych se k Vám tak ráda přidala, ale… ještě nemám ani pozitivní test.
a tělo říká něco jiného… Tak já se kdyžtak přihlásím, až bude aspoň slabá čárka 

Rozum mi říká, ať neblbnu, že to těhu nebude, je pro to hned několik důvodů…
Ale