Poradna duly
Jana Čurdová
@Paikea klidne jsem pro skupinu i na fb, akorat bych rada, aby byla nejaka nenapadna a nikdo nevidel moje prispevky, prece jenom nerada bych se pridala do skupiny maminky prosinec a najednou by to vsichni moji pratele takhle zjistili… Jinak krasny modelky mas, oblecky jsou super, v tom se teda vyradis…
@Valusinka to je taky krasavec! ![]()
@Valusinka no to ti propadne no
helet si vem tu nespravedlnost z dvojčatama : měa jsme jen 220 000kč na obě dvě na ty tři roky nic na víc.. a představ si že se tedy jedno z dětí počítá jen ajko posuzovaná osoba jeden porod čili ani do duchodu sae mě nezapočítávaj dvě děti. No a na třetí dítě porodné mít nebudu protože mám přeci 2 živě narozené to že vlastně nato druhé sem něměla nikdy nic no je to mazec
a klučík nádhernej jak se jmenuje?
@blama1 tyo tak to nazveme uplně jinak nenápadne?
třeba dvanáctý měsíc
A SKUPINA BY BYLA TAJNÁ NIKDO BY JÍ NEVIDĚL
ANI TY PŘÍSPĚVKY
https://www.facebook.com/…91127953734/ ZKUSTE SE PŘIDAT POKUD TO NEPUDJE BUDU JÍ MUSET DÁT NA CHVILKU UZAVŘENOU
A NE TAJNOU
@Paikea No tak to je taky mazec. Fakt podpora rodin na max…
Syn se jmenuje Rudolf po tátovi.
@Valusinka JJ JE TO MAZEC MANŽELS E TADY ROZČILOVAL ŽE BY JSME MĚLY JAKO PORODNÝ MÍT
la oni si to udělaj tak aby prostě oniměly a my neměly
já mám Valerii a Klaudii:)
@Paikea jo to je jasný. Všechno udělat tak aby na porodný nikdo nedosáhl a nemuseli nic platit..
@Paikea pise mi to, ze pozadovana stranka nelze zobrazit. Asi jsi to udelala tajny az moc ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila od doktorka. v pondělí hcg 97 a středeční hcg 280 to je supeeer. to vypadá že je to prosperující že jo?
@leniiisek5 tyo já se v tom vůbec nevyznám
ale kdyby en dr by něco řekl ne?
![]()
@Paikea sestřička říkala že je to dobrý. s doktorkou budu mluvit až zítra
@Paikea mě pokaždý. a když jsem v prosinci samovolně potratila. tak teďka mě chtějí mít pod dozorem aby vše bylo v pořádku