Poradna duly
Jana Čurdová
@vrbule @Valusinka A jak dlouho ji berete? Ja ji zacla brát až teď. Myslíte že to má cenu nebo jsem měla začít už před otehotnenim?
@Samonelka1106 Já těhotenství nečekala, takže jsem začala taky až teď. Je lepší už před otěhotněním, ale není to tragédie.
@Samonelka1106 Zacala jsem radeji hned po vysazeni antikoncepce..doktor to doporucil.
Já to taky nečekala, takže jí beru druhý den, ale nevím, zda beru správnou ![]()
@skubaneq ahoj děkujeme za uvítání
to víš postupně to bude přibývat ![]()
Ja beru zatim jen listovku, brala jsem ji uz pred otehotnenim, snazili jsme se dlouho, nasadila jsem listovku a vyslo to s dobranim prvniho baleni!
Do prace budu chodit do konce cervna, pak prazdniny a od zari pujdu na neschopenku… Jestli vse pujde, jak ma… ![]()
Holky, ve čtvrtek jdu k doktorovi a budu 6+6 myslíte že už bude vidět
??
@Samonelka1106 Mozna uz ano… ![]()
My dnes budeme se synem predavat manzelovi k narozeninam krabicku s pozitivnim testem!
![]()
Tak koukám, že jsem zapomněla jednou na anonym, tak já na to asi peču, když se to někdo dozví, tak ať, co je mi po nich
Takže já jsem ta anonymní holky ![]()
@Budrum teda to máš krásně naplánované!
já nevím, jak to dám v práci, teď nám začíná sezóna čili nejvíc práce a největší stresy ![]()
@Samonelka1106 já myslím, že bude, ale záleží kdy jsi měla ovulaci, jestli pravdidelně, tak už by mělo být vidět i
![]()
@Budrum to je krásný!
tak dej pak vědět, jak reagoval, ten můj hledat nejdřív tu druhou čárku, viděl totiž tři
pak mě objal a pohladil, ale od té doby se nic nezměnilo, prostě samorost
![]()