Poradna duly
Jana Čurdová
@Samonelka1106 Je to zatím jen malinkatá tečka, tak uvidíme..
Ja dnes mela druhou carku uz silnejsi. Objednana jsem na 21. dubna. Driv nema misto. Kdyby se mi neco nezdalo, tak mam prijet hned.
@merli Vítej!
Já bych dnes měla být 5+1, ale podle uz to bude mladší..
@merli cauky, já jsem dneska 5+3
na prcka se jdu podívat 18 už by měl mít srdíčko ![]()
Ja bych měla být dneska podle ms 5+4 ale určitě bude mladší, ovulace musela proběhnout dyl…
@skubaneq Tak to u mě chvíli hledal, takže jsem se fakt vyděsila.. Tak snad bude vše ok a to malé poroste. Jdu tam za 3 týdny tak snad ho krásně uvidíme..
@Samonelka1106 Abych pravdu řekla opravdu se bojím. U prvního už jsem v tuto dobu viděla více než teď.
@Valusinka NEboj se, určitě jsi jen měla ovulku později o třeba o týden ![]()
@skubaneq No je to zvláštní, manžel je kamioňák a o týden později nebyl vůbec doma, tak teda nevím..
@Valusinka třeba má jen pomalejší start
Spermie si navíc klidně počkají 3 dny ![]()
@skubaneq Uvidíme toho 25.dubna, nebudu se stresovat. Manžel mě uklidňuje ať nestraším..
@Valusinka To víš ze jo, buď v pohodě. Když je v pohodě maminka bude i miminko
Ja jsem se rozhodla ze nebudu plasit, jsem zdravá, mladá holka tak proč bych nemohla donosit dítě. Neboj určitě nám to všem dobře dopadne ![]()
@Samonelka1106 dík za podporu. Já si to říkám taky, že jsem mladá a zdravá. Ale taky mám momentálně celkem nadváhu, tak se toho bojím. dítko nebylo zrovna teď úplně plánované, ale rozhodně né nechtěné.. Měli jsme z toho oba velkou radost.