Poradna duly
Jana Čurdová
@Valusinka Ja si vždycky myslela že se mi čárky musí ukázat hned první den vynechani a ono prd
. Ale co, hlavně že, tam jsou
Kdy plánuješ jít k doktorovi???
@Samonelka1106
Taky jsem zkoušela dříve a nic tam nebylo..
Musím tam zavolat a objednat se, tak možná mě objedná až na nějáký ten 8 týden aby bylo už srdíčko.
@Valusinka Ja jsem si taky právě myslela že bych šla až na ten 8 týden aby už bylo
u nás se nemusíme objednat
Ahoj, taky hlasim dve carky, dnes sedmy den vynechani… ale teda zadna dalnice to neni, spis fakt svetla druha carka…
![]()
@Samonelka1106 Ahoj beru, smaozřejmě
Gratuluju! Vítej mezi prosincátkama
Čekáš první mimi?
@Budrum Zdravím, Budrumko možná bych si skočila na gyndu. NEchci tě děsit, ale minule jsem objevila až týden po MS tenkou čárku a měla jsem mimoděložní těhu. Pokud jsi mrchu nedostala je to v pohodě, ale tak si skoč k doktorce, ona se podívá a budeš mít jistotu. První mimi? ![]()
Jinak ženy jak se cítíte? Mně teda bolí strašně prsa a mám je nafouknutý. A prvni týden co jsem to objevila mě bolívalo dost břicho. ![]()
@Samonelka1106 pokud jsi před tím neměla žádné problémy, tak jdi až 8 týden, ať už vidíš to srdíčko. Já jsem šla hned, protože jsem prodělala mimoděložní těhu, tak mi řekla, ať potom přiklušu hned. A objednala si mě za 2 týdny na ulz, ale gestační váček už byl vidět krásně. ![]()
@Budrum Ahoj,ja mam 6 den po vynechani a čárka teď ráno taky teda nic moc, je to takový dušík. Na první pohled jé čárka vidět ale nic moc no. Ale jak je to možný? ![]()
@skubaneq Ahoj mám stejný problém jako Budrum, slabá čárka 6 dní po vynechani…Takže myslíš mimodelozni? Jak jsi se cítila? Mně pěkně bolí břicho a záda ![]()
@skubaneq @Samonelka1106 Já bych to tak nehrotila…
U prvního (mám syna 2,5) jsem také neměla týden po vynechání dálnici… Teď jsem měla dva dny po vynechání ducha. Uvidíme. Chci se objednat tak, abych šla nejdřív v sedmém týdnu, aby bylo už něco vidět. ![]()
Holky, neuděláme si soukromou skupinu? Časem si sem budeme psát dost soukromé věci, dávat fotky,… Jestli tady vydržíme…
Co vy na to? ![]()
Jinak mě zatím jen bolí prsa a občas v podbřišku, jinak nic.
@Budrum Ja jsem si to nějak celý pomotala a dneska jsem teprve 5 dní po vynechani. A ovulace mohla proběhnout dyl… Prostě počkám do pátku s uvidím
Soukromou skupinu bych brala ale ještě bych chvilku pockala až nás bude víc…
Já příznaky žádné nemám.. Soukromou skupinku bych udělala až nás bude více.
Ji az já jsem u obou těhu měla slabší čárky po 4 dnech a po 6 krásně zesílili..
Mě akorát poboliva břicho a mám hroznou pleť. Jinak je to pohoda ani cecky me nebolí ![]()