Maminky prosinec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.4.16 21:29

@Valusinka Babča mi furt říká at priberu že má mimco pak z čeho brát… Takže s tím si vůbec nelam hlavu. Spíš otehotni žena plnejsich tvaru než anorekticka ;-)
Holky bolí vás prsa? Mně vůbec zda se mi to nějaký divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
6.4.16 21:31

@Samonelka1106 Ne prsa vůbec necítím. Vlastně vůbec nic mi není.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.16 21:34

@Valusinka Tak asi dobrý ;-) Mě se občas ozve podbřišek ale teď mě chytli záda…šílená bolest a nemůžu si ani dojít na injekce takže sotva lezu…to snad k tehu nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
6.4.16 21:36

@Samonelka1106 Já cítím občas pnutí v podbřišku, ale s tím mím drakem to nestíhám moc vnímat.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
6.4.16 21:59

@Samonelka1106 Prsa, v podbrisku, dokonce mi zacina byt pomalu spatne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
6.4.16 22:00

Jo a mam porad sucho v puse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
6.4.16 22:07

Ahoj, můžu se přidat? Po, pro mě velmi dlouhých, několika měsících se zadařilo. Čekám druhé, synovi je 19měsíců. Zatím to mám potvrzené 3 různými těhotenskými testy. Zatím jsem se k doktoru neobjednala, chystám se na to zítra. Zatím semi dělá střídavě špatně, ale nic hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.4.16 22:10

Mně už jen hrozně bolí prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.4.16 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.4.16 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.16 07:44

Mě prsa neboli vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.4.16 07:56

Mám je šíleně nafouknutý. Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli si musím koupit nový podprsenky :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.16 08:48

@skubaneq Jo to bych taky řekla že je mám tak o cenťák větší :mrgreen: Ja totiž mám prsa po tátovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.16 08:56

@MaličkáD Ahojky,vitej u nás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 09:21

Ahojky,
můžu se taky přidat? :) Zatím anonymně, bohužel mám přezdívku, kterou hodně lidí zná a náhoda je blbec, když to dobře dopadne nebo se uzavřeme, tak se klidně odtajním ;)
Včera nebo dnes by měla normálně dorazit MS, ale zatím tomu nic nenasvědčuje a test mi poslední tři dny vychází takhle, vím přesně, kdy jsem měla ovulaci, takže jsem dnes přesně 14 DPO. Nebylo to plánované, ale jelikož ze zdravotních důvodů neberu antinu, tak jsme to brali tak, že když to přijde, tak to přijde a přišlo, jsem z toho trochu zmatená, nečekala jsem to zrovna teď, ale mám radost, když vidím, jak se některé trápíte a čekáte celé měsíce, tak jsem ráda, že to přišlo samo.
Jsem po kompletní mole hydratiosa, dnes jdu volat dr, kdy mám dorazit na kontrolu a snad vše dobře dopadne :andel:
Všem tady moc gratuluji a držím palce, ať jste všechny v pořádku a zdravé až do porodu! :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex