Maminky samotářky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
9.11.18 16:26

@Emno ty jsi muj clovek. :-) taky syn nechodi do skolky a jsem za exota. Mam doma jeste mimino. Nemam tady taky nikoho, za pul roku se stehujeme. A stacila by mi jedna kamaradka, na kafe, vino. Na hriste chodime nejradsi tam, kde nikdo neni. Syn je teda spolecensky dost, to po me teda nema. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.11.18 13:54

@paandatko Tak můžem dát víno kafe spolu, odkud jsi kam se stěhujete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
14.11.18 11:43

@Emno Ted ze Zlina a stehujeme se do Bylnice. V mem pripade budes z opacneho konce cr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
14.11.18 15:08

@paandatko .))) Tak to jsi vystihla, Domažlice :)) To je škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.11.18 09:44

@Emno Jsem si to myslela. :)
A co tak delate cele dny? Hlavne ted, kdyz je takove pocasi? Mensi ma zase svuj rezim, 3× denne spi doma, tak obcas mezitim vyrazime ven. Ale nez ty dva navlecu jsem zpocena az nekde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.11.18 15:38

@paandatko Jo, my podobně, spánek doma 2 x denně, mezitím se někde plácáme kolem baráku nebo jedem na procházku na kolech (já kočár). Hrajeme si doma donekonečna, pečeme sladký, vaříme slaný, děláme bordel, z kuchyně kavárnu, cukrárnu, čajovnu, pak to hodinu uklízíme (já), napouštíme vanu a tam blbnou, honim je s vysavačem, zadávám bobříky odvahy nebo šipkovanou, abych si vypila kafe (z kavárny, takže buď úplně slabý, nebo smrťák : ). No a pak lítáme kolem prací - dřevo, prádlo, dřevo, dřevo : ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.11.18 15:43

@paandatko My jsme taky z okolí jediní, komu nechodí dítě do školky (už ji má povinnou). Nepůjde ani do školy, minimálně ty první třídy dáme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.11.18 09:45

@Emno :-) to je jako u nas. My jsme teda zatim v byte, o vikendech na baraku. Stehovat se budeme tak v dubnu. Uz aby to bylo. Mam teda deti dve. Starsi 4, mladsi 8 m. Tak kdyz mladsi spi, taky peceme, varime uklizime. Stavime lego, vyrabime, malujeme. Porad neco. Ted je to pocasi nic moc, na baraku jdeme aspon na zahradu, starsi se vyblbne, mladsi uspim v kocare a dam spat na chodbu. Tady v byte to bohuzel nejde, tak chodime ven, kdyz je vzhuru a uz by rada chodila, tak ji to v kocare moc nebavi.
Syn do skolky nechodi, protoze nema vsechna ockovani a nechtela jsem, aby mi nosil k miminu vsechno mozne. Tak je zdravy, jen ryma jednou za rok. A system skolek se mi moc nezamlouva, tak uvidime, jak to bude. Ale otazkam, jestli chodi a proc ne celim casto. Jako kdyby to byla nejaka povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.12.18 20:54

@paandatko kdo se může stěhovat ze Zlína do Bylnice? :lol: To nemůže vyjít! :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.1.19 10:27

@mirece Nerozumim. Proc by to nemohlo vyjit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.1.19 21:57

@paandatko jeee tady k nam na vesnicku 😃 ja jsem Brumov…je tady faaajn 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.1.19 14:49

@Mini arasid :) Já jsem ze Stitne tak se vracíme zpátky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
10.1.19 13:27

Omlouvám se že vám sem zasahují…taky jsem maminka samotarka, ale nevím proč,dnes to na mě nějak dolehlo..ta samota", stykame se jen s rodinou a občas chodíme posedět(když máme hlídání u některé babičky) na pivo+víno k mé tetě a jejími přáteli. Jinak nic… občas si zavolám s nejlepší kamoskou ze střední,co.nemá děti(je nám 25) ale.jinak nikoho už nemám…
Chci se zeptal jestli.to někdy doléhá i na vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.1.19 14:36

@nestarejtese ja nikdy nebyla nejaka samotarka…hraju kolektivni sport, moje prace je mezi lidma a az ted co jsem na neschopence kdy jsem musela vsechno momentalne opustit je me tak nejak cucno 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.1.19 12:14

@nestarejtese Ahoj, sice termín,,maminka samotařka" je hrozný :-D, ale asi také patřím do této skupiny. Dřív jsem byla společenská, potřebovala jsem mít kolem sebe spoustu lidí. Teď jsem pravý opak. Přestěhovala jsem se za manželem, 200km od všech známých, do pardubického kraje. Mame tři kluky /10,5,9mesicu/Bydlíme v RD, v ulici,kde jsou samé novostavby, čili lidé,kteří se také přistěhovali. Žijeme tu rok a půl a žádné známé tu nemáme, mimo jedné maminky od syna ve školce, s kterou se zdravíme. :lol: Nějak nemám potřebu dělat si známé, až si občas říkám, zda je to normální :think: Občas tedy když slyším u sousedů, že pořádají nějakou grilovačku,trochu se mi zasteskne po společnosti. Mám problém ten, že je těžké najít semnou společné téma. Snažím se videt vše pozitivně a na každém to dobré, nemám ráda pomluvy…prostě jsem pro ně jiná. Ráda bych tu měla nějakou kamarádku, ale nějak nemám čas ji hledat, místo nějakého univerzálního tlachání se raději věnují rodině, případně věnuji volný čas sobě :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí