Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Spací pytel, tenčí letní, když je teplo. Zateplený s výplní, když je zima ![]()
Kup jí spací pytel. Nebo zavazovací zavinovačku, ale i z té se časem bude umět dostat. Mně se opravdu osvědčil ten pytel, měla jsem dva a střídala. 2 měsíční mimino bych ničím nepřikrývala, s tím jsem začala až v době, kdy se už nevešli do těch spacích pytlů, čili někdy po půl roce.
Ahoj, malou jsme od narození zavinovali do téhle zavinovačky - https://www.detskyraj.cz/…b-wrap-small. Pak jsme měli i větší pro děti od 6 měsíců (od 6-10 kg). Osvědčily se nám, ještě je mám doma. ![]()
@Janik123 tak to by nám neprošlo, potřebuje mít volně ruce, jinak je zle
Ja davala pres zavinovacku i spaci pytel jeste normalne perinku. Prikryvala jsem tak do pasu ![]()
@JaninaMam prodavaji se spaci pytle bez rukavu. Maji ruzne, na zimu i na leto. My jsme taky pouzivali. Je ale dobry koupit takovy aby jsi ho v noci pri prebalovani nemusela vyslikat pres hlavu. Aby mel.na boku zip, jenom vytahnes nozky a prcku prebalis a je to
@hapolda no ja tu dečku dala přes zavinovačku, tak do poloviny těla, ještě jsem ji do toho zabalila, že ta deka byla zahrnuta pod zavinovačku a stejně jsem přišla a vylekala se, jak to dala nahoru
@Renca8 děkuji za radu ![]()
A mate nějaké osvědčené spací pytle na zimu? Bojím se aby ji nebyla zima
můžou byt klidně přímo značky
Preferuju pytle, presne to same jsem zazila s malou nedavno
u prvni dcerky jsem pouzivala do 2 a pul let, nehlede na to ze nas zachranil pri laryngitidach… Ted s maldsi dcerkou jsem na teple dny koupila z lidlu ciste bavlneni a je uzasny, latka moc prijemna. Jinak maji take v kiku docela vyber pytliku. Pak na zimu koupim uz s polyesterem.
jo jeste, kvaliznejsi pytle maji oznaceni tog tim je znacena teplota daneho pytliku a v jake pokojove teplote se vyuziva. ![]()
Příspěvek upraven 17.09.18 v 22:54
Já jsem mela stejně pytle na léto i zimu, jen jsem pod to víc nebo min oblikala.
@JaninaMam píše:
@Renca8 děkuji za raduA mate nějaké osvědčené spací pytle na zimu? Bojím se aby ji nebyla zima
můžou byt klidně přímo značky
A kolik stupňů máte v ložnici v zimě?
@Barunkaska
Děkuji za radu, přesně to jsem potřebovala vědět jak vybrat správně teplý, tak kouknu po těch co to mají napsáno na sobě ![]()
@Russet Joo tak to nevím
nikdy jsem neměla potrebu to nějak zjišťovat nebo hlídat, když jsem neměla malou, ale ja vždy spala radši v chládku
Náš malý nemá rád teplo tak len háčkovanou dečkou s väčšími očkami. Nebála som sa keby si ju vytiahol, v pohode by dýchal. Našťastie to sa mu ani nepodarilo