Máte někdo zkušenosti s infekcí u novorozence?

Anonymní
14.9.18 21:52

Doktori budou delat testy a vykultivuji konkretni bakterii. Pravdepodobne streptokok agalactiae, ecoli, enterokok…nakaza pri porodu. Je to svinstvo, meli jsme tez tu cest…kazdopadne velmi casto je to bez nasledku…ceho ma infekci? Pl

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
14.9.18 21:52

To je mi moc lito :,( . Preji at vse dobre dopadne. Zadnou zkusenost nemam,ale uplne se me chce plakat,chudinka. Doufam, ze to malicka zvladne,posilam hodne sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
14.9.18 21:54

Ahoj, to mě mrzí… Já mám zkušenost. Syn měl infekci, zjistili ji, tuším, třetí den po porodu. Taky do inkubátoru + antibiotika. Byl spíš menší. A zvládlo se to rychle, po 14 dnech jsme šli domů. Právě díky rychlému zahájení léčby. Nepřišlo se, odkud to chytil. Od té doby je úplně zdravý. Držím palce!

Edit - doplnění: syn měl diagnostikovanou sepsi.

Příspěvek upraven 14.09.18 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 21:55

Tez zalezi, kde je infekce…zanet mozkovych blan ci infekce pod obrazem sepse jsou ra horsi varianta, ale i zde to muze byt brz nasledku, pokud dite dobre zareaguje na atb…drzim pesti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.18 21:58

Zname dite melo infekci a sepsi 14 dnu po porodu, nakonec se zjistil vaznejsi problem, dite bylo rok na atb (!!), nez to slo nejak resit, ale zvladlo to a je bez nasledku. Za neter se pomodlim.

• Citovat
  • Upravit
1039
14.9.18 21:58

Dělají testy a všelijaká vyšetření. Původně měli podezření na něco se srdíčkem. Ale to se vyloučilo. Takže zatím nevíme proč a co. :( @TRG děkuju to mě uklidňuje. Doufám že u nás bude taky dobrý konec. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
14.9.18 22:19

Kamaradky kluk mel zanet mozkovych blan, mesic bojoval a vybojoval, je bez nasledku. Myslim na miminko, tohle by se stavat nemelo :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
14.9.18 22:23

zkušenost nemám, ale taky posílám hodně síly, aby to malá zvládla a byla bez následků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.9.18 22:36

slyšela jsem asi o 2 případech, oba dopadly dobře :hug: náš měl „až“ 10. dne po porodu zánět ledvin, a rychle se z toh vyhrabal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.9.18 22:40

:srdce: děkuju :) jsem klidnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
14.9.18 22:54

@bibi88 Budu na vás myslet. Je dobře, že se to ví hned od začátku, ještě před propuštěním. Taky mi na začátku říkali, že neví, co bude. Ale dobré znamení bylo i to, že syna nemuseli převážet do specializované nemocnice a zvladli to v té, kde jsem rodila. A syn byl rozhodně proti neteři menší, nebo teda o dost hubenější. To je taky lepší, že je velká. Když budeš mít čas a chuť, dej vědět, jak se malá má. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.9.18 22:56

@bibi88 zkusenost nemam, ale strasne me to mrzi :,( at je malicka brzy v poradku a vse to vybojuje! :srdce: uplne se mi svira srdce, kdyz vidim ty hadicky 8o (pak vzdycky musim jit opusinkovat a pomazlit tu nasi malou lasku :srdce:) …posilam moc moc sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
17.9.18 10:43

@bibi88 Ahoj, jak válčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.9.18 11:02
@bibi88 píše:
Ahojky ženy, matky, tety, babičky. Včera se mi narodila neteř. A dnes ráno dostala těžkou infekci a nikdo neví co bude dál. Je na jipu a všude kolem hadičky a přístroje. Je nádherná a velká. A věřím tomu že to bude dobré. Zajímá mne jestli má někdo takovou zkušenost a jak to dopadlo. Děkuju moc

Přijde ti normální vystavit „cizí“ dítě takhle na internet? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.9.18 13:56

@TRG skvěle. Dnes malou odpojovali od přístrojů a dávali k mamince na pokoj :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí