Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Podle mě, jestli spí přes den po 2 h, tak to bude dtím. Mám miminko téměř 7 měsíců a v noci spí od 19 hod do 6.30, přes den spí dopoledne hodinu, odpoledne 2,5 h. Ale je spavec od malinka. Občas v noci knourá, asi zoubky, ale není to tak časté. Zkus ho přes den nějak zabavit, aby méně spal. Nám pomáhá jít ven, pač nesnáší kočár
Takže v něm nikdy neusne. Já se vyvětrám a on nespí, pak jde třeba spát dřív.
Příspěvek upraven 13.09.18 v 15:16
Úplně normální
Moje spalo přes den 3 - 4× po 15 - 20 min. Každé dítě je jiné, záleží jaký je to spáč.
Normalni, nektere dny mi spi pres den take takto, spis uz mene, dopo hodinku az dve, v poledne hodinku, odpo hodinku. V noci se budi jak kdy, posledni dva dny asi po dvaceti minutach a je to na bednu, ale ma trochu rymu. Dyl, nez 3h v kuse mi v noci urcite nespi
Syn mi spaval jako vase miminko. Dyl jak dve hodiny nevydrzel, v noci tak po tech 3h. Dcerka ta zase nechce spat pres den, vecer usina pozde a v noci se taky budi po 3h. Kazde dite je jine. ![]()
Mám holčičku taky 6,5 měsíců, dopoledne spí většinou hodku, odpoledne hodku a v noci se taky budí po cca 3h, když je dobře, vydrží 4h
Dcera spí dopoledne 2h. někdy i 2,5h. a odpoledne tak 1h. V noci se budí jednou na jídlo a třeba dvakrát nebo třikrát k ní vstávám, protože chce otočit na záda. Na bříško se otáčí, ale zpátky už to nejde.