Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,hledáme maminky z Phy 9.Bydlíme tu půl roku a nemáme s kým chodit ven.Synovi je 2,5 roku a miluje děti.Jenže tady my přijde,že když jdem např. na písek tak ty děti mají nakázáno ,že si s nikým nesmí hrát.
Hledám pro sebe kamarádku na pokec a kafčo a synovi kamaráda či kamarádku na to jejich lumpačení.Nejlépe Prosek,Střížkov ale opravdu mi nevadí když to bude jinde.
Ahoj, já jsme před nedávnem psala do této diskuse: https://www.emimino.cz/…radku-48158/
ale nějak to nemělo žádný ohlas ![]()
Pokud byste někdy chtěli vyrazit na procházku nebo na písek, tak s vámi rádi půjdeme, ale dopředu tě musím upozornit, že můj starší synek není moc společenský. Chvíli mu trvá, než se s někým skamarádí.
Ahojky,já jsem přímo z Proseka,ale mám batole 10 měsíců..tak nevím to by si asi nerozuměli,když je mezi nima takový věkový rozdíl..jestli chceš napiš mi SZ. ![]()
haniccka: to vůbec neva,zkusíme je seznámit a pak se uvidí.To bych byla moc ráda kdy bychom se sešli.Už mi ta samota leze krkem.
coblli píše:
haniccka: to vůbec neva,zkusíme je seznámit a pak se uvidí.To bych byla moc ráda kdy bychom se sešli.Už mi ta samota leze krkem.
jéé,sorry,nevšimla jsem si že je to pro Haniccka.
ještě jednou sorry.
coblli píše:
v klidu teď jsem ti poslala SZ.
já ti odepsala.. ![]()
haniccka: klidně napiš SZ a můžeme se sejít bylo by fajn mít tu kamarádky,přítel je pořád na cestách tak aspoň najdeme nějakou zábavu
Taky se s Vámi ráda seznámím, jsem ze Střížkova - momentálně už druhý týden na střídačku marodíme, ale snad už se z toho konečně vyhrabeme… aspoň na čas ![]()
Jinak ale mezi námi, nepozoruju, že by tady měly děti „nakázáno, že si s nikým nesmí hrát“
Naopak - tím, že je tu víc dětí, tak už přesně víme, na kterém hřišťátku koho potkáme a i podle toho vybíráme procházky. ![]()
coblli, náš taťka je také stále v práci, takže bývám často s klukama sama. Dnes už nějaký program máme a zítra odjíždíme na prodloužený víkend, ale koncem příštího týdne, bychom se klidně mohli sejít ![]()
Bohunko, jé, ty máš skoro stejně staré děti jako já
Ty nemoci se ve dvou dětech táhnou dost dlouho. Kam na hřiště chodíte?
haniccka: určitě my máme času dost takže mi ten příští týden vyhovuje.Ještě si napíšem přesný den.Budeme se těšit. ![]()
BohunkaP: Mě to na hřištích tak přijde malej si chce s ostatními hrát aoni nechtějí.Nesetkala jsem se ještě že by ano.Pokud budeš chtít tak se taky můžeme sejít.
coblli, neboj, ostatní děti neprchají před tvým synkem. Takhle malé dětičky si většinou ještě společně hrát neumí. Není to tím, že by zrovna s ním nechtěli ![]()