Maminky z Prahy 9

270
22.9.10 22:59

maminky z Prahy 9

Ahoj,hledáme maminky z Phy 9.Bydlíme tu půl roku a nemáme s kým chodit ven.Synovi je 2,5 roku a miluje děti.Jenže tady my přijde,že když jdem např. na písek tak ty děti mají nakázáno ,že si s nikým nesmí hrát. :nevim: Hledám pro sebe kamarádku na pokec a kafčo a synovi kamaráda či kamarádku na to jejich lumpačení.Nejlépe Prosek,Střížkov ale opravdu mi nevadí když to bude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
22.9.10 23:08

Ahoj, já jsme před nedávnem psala do této diskuse: https://www.emimino.cz/…radku-48158/
ale nějak to nemělo žádný ohlas :roll:
Pokud byste někdy chtěli vyrazit na procházku nebo na písek, tak s vámi rádi půjdeme, ale dopředu tě musím upozornit, že můj starší synek není moc společenský. Chvíli mu trvá, než se s někým skamarádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 23:12

Ahojky,já jsem přímo z Proseka,ale mám batole 10 měsíců..tak nevím to by si asi nerozuměli,když je mezi nima takový věkový rozdíl..jestli chceš napiš mi SZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.9.10 23:13

haniccka: to vůbec neva,zkusíme je seznámit a pak se uvidí.To bych byla moc ráda kdy bychom se sešli.Už mi ta samota leze krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 23:16

Jasně,napiš mi do SZ kde bydlíš,kdy by se ti to hodilo atd… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 23:17
coblli píše:
haniccka: to vůbec neva,zkusíme je seznámit a pak se uvidí.To bych byla moc ráda kdy bychom se sešli.Už mi ta samota leze krkem.

jéé,sorry,nevšimla jsem si že je to pro Haniccka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě jednou sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.9.10 23:19

v klidu teď jsem ti poslala SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 23:23
coblli píše:
v klidu teď jsem ti poslala SZ.

já ti odepsala.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.9.10 23:25

já už taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.9.10 23:28

haniccka: klidně napiš SZ a můžeme se sejít bylo by fajn mít tu kamarádky,přítel je pořád na cestách tak aspoň najdeme nějakou zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
23.9.10 07:54

Taky se s Vámi ráda seznámím, jsem ze Střížkova - momentálně už druhý týden na střídačku marodíme, ale snad už se z toho konečně vyhrabeme… aspoň na čas :zed:

Jinak ale mezi námi, nepozoruju, že by tady měly děti „nakázáno, že si s nikým nesmí hrát“ :wink: Naopak - tím, že je tu víc dětí, tak už přesně víme, na kterém hřišťátku koho potkáme a i podle toho vybíráme procházky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.9.10 08:42

coblli, náš taťka je také stále v práci, takže bývám často s klukama sama. Dnes už nějaký program máme a zítra odjíždíme na prodloužený víkend, ale koncem příštího týdne, bychom se klidně mohli sejít :-)

Bohunko, jé, ty máš skoro stejně staré děti jako já :-)Ty nemoci se ve dvou dětech táhnou dost dlouho. Kam na hřiště chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.9.10 09:03

haniccka: určitě my máme času dost takže mi ten příští týden vyhovuje.Ještě si napíšem přesný den.Budeme se těšit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.9.10 09:07

BohunkaP: Mě to na hřištích tak přijde malej si chce s ostatními hrát aoni nechtějí.Nesetkala jsem se ještě že by ano.Pokud budeš chtít tak se taky můžeme sejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.9.10 13:15

coblli, neboj, ostatní děti neprchají před tvým synkem. Takhle malé dětičky si většinou ještě společně hrát neumí. Není to tím, že by zrovna s ním nechtěli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová