Maminky z Rudné :-)

4704
2.2.11 09:01

Maminky z Rudne :)

Ahoj :) Před týdnem jsme se přestěhovali přes celou čr sem k Vám do Rudné :)
Je tu moc fajn jen tu nikoho neznam a nevim co cely den s malou delat :(
Jelikoz je docela zima moc prilezitosti neni.Tak pokud je tu nejaka maminka co by rada mela novou kamaradku s 15mesicni holcickou budu moc rada.Zatim nemam nic vyrizene,lekare,aktivity,cestovani…no jeste jsem to do Prahy neriskla :o)
Bydlíme na Hořelickém náměsti.
Zatím jsem si nevšimla kam se da jit na prochazku tak se zatim pohybujem jen tu ale rada poznam celou Rudnou.
Těšíme se
Krista a Valinka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4704
4.2.11 16:44

Ahoj :)
Děkuji.Zatím je tu moc fajn,ale hrozná zima tak snad se otepli at muzem prozkoumat vetsi cast Rudne :)
Toho Rudnacka urcite zkusim :) Snad nas prijmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.8.15 12:01

Ahoj, žádná rudenská diskuze už není aktuální, tak oživuji tuto. Hledám kamarádku z Rudné nebo Nučic, mám dcerku 21m a začátkem prosince čekám další holčičku… Před půl rokem jsme se přistěhovali do Rudné, kousek od fotbalového hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.8.15 20:24
@allinka píše:
Ahoj, žádná rudenská diskuze už není aktuální, tak oživuji tuto. Hledám kamarádku z Rudné nebo Nučic, mám dcerku 21m a začátkem prosince čekám další holčičku… Před půl rokem jsme se přistěhovali do Rudné, kousek od fotbalového hřiště.

Ahoj, bydlím v Rudne blízko Hořelickeho náměstí, máme čtyřletého Tonika a dvouměsíční Lojzicku. Můžeme někdy společně na procházku nebo na hriste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
10.8.15 10:39
@napoleon píše:
Ahoj, bydlím v Rudne blízko Hořelickeho náměstí, máme čtyřletého Tonika a dvouměsíční Lojzicku. Můžeme někdy společně na procházku nebo na hriste :)

Ahoj,
bezva, moc ráda…jen tedy až poleví ta šílená horka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.9.15 16:39

Zdravím :-) Jsem moc ráda, že tahle diskuze je aktuální. Máme totiž v plánu přestěhovat se do Rudné a i když to tam znám (pracuju tam) tak vlastně vůbec nevím, jak se tam s malými dětmi žije. Jestli už je tam nějaké hřiště (vím, že nebylo), kam jít na procházku a tak? Máme 3 děti, dcera chodí do školy do Prahy a syn do školky taky do Prahy, to měnit nebudeme. Nejmladšímu jsou necelé 3 měsíce. Díky moc za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.8.16 16:17

Ahoj.. nebydlí některá z vás v Rudné poblíž hasičárny? Uvažujeme o stěhován jen nám znamý říkal ze se tam konaji carodejnice a jine akce a je tam docela hluk… zajimalo by me zda to tak je a jak casto se to deje… se sirenou pocitame..
děkuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.11.16 16:03

Ahoj, pokud by nevadil tatínek aktuálně na RD, Honzík 2 roky :-) hledáme někoho na hřiště, auto máme :-) Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.17 17:43

Nekdo na mateřské na procházky?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli tady není nekdo z Rudné, kdo by byl na mateřské dovolené. Já jsem teď doma s 3 týdenní holčičkou a bylo by fajn, kdyby se našel někdo na procházky a popovidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.17 17:14

Ahoj Market, já jsem z Rudné, bydlim kousek od lidlu a termin mam v rijnu :) Dee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.4.17 14:37

Ahoj Market a Dee jsem z Loděnic, před pul rokem jsme se přistěhovali. Mám termín 10/2017 tak budu rada, když poznám nové maminky????Pěkný den Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.11.17 20:45

Ahoj maminky,
jsem z Nučic, už tři roky chodíme k pediatričce Charvátové, bohužel nespokojenost. Odešly jste některá k jinému pediatrovi? Kam?
Děkuji za odpovědi.
 Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 21:28

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tu je nějaká maminka, která by šla ráda na procházku, nebo si u kafe či čaje ráda popovidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.4.18 10:00

Ahoj, jsem z Rudné a ráda bych našla někoho na procházky a výlety. Mám ročního chlapečka a já jsem hyperaktivní, tak musím furt někde courat a chodit na dortíky a kafe, tak by bylo fajn furt nechodit sama s kočárkem :lol: Jestli budeš chtít, můžem se někde potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 11:14

@Nikky J Ahoj Nikky, take jsem z Rudné a mám holčičku 1,5 roku. Moc rádi s vámi někam zajdeme nebo něco podnikneme????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová