Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dcera, když se narodila, měla spoustu plenek co nevyužila známá. Zkusili jsme Dada, Pampers, DM, DM Nature, Bella Happy, Kolorky, BabyCharm. Z BabyCharm se mi oprudila, u DM Nature jsme měla houňo skoro až ve vlasech, obyčejné z DM mě osobně vůbec neseděly střihem. Kolorky jsme používali 4 měsíce, mám je ráda ale o to míň tu cenu. Mám ještě jeden balík, pak půjdu buď do Bella Happy znovu (s těmi jsme tedy byli asi nejspokojenější) nebo zkusím balík Pampers.
Taky jsem vyzkoušela mraky plen a nakonec jsem skončila u Lupilu z Lidlu, jak zelené, tak fialové, jsou tenké, dobre sají a nemůžu na ne říct nic. Nejsou smradlave, za dobrou cenu, žádné opruzeniny
už jsem to psala několikrát a už si přijdu jak obchodní zástupce ![]()
sovičky z Alberta nebo lupilu z lidlu a jsem spokojená. Pampers mi přijdou zbytečně drahé.
My jsme měli od narození obou dítek pampersky (nejdřív Premium care a pak Activ baby) a spokojenost.
Taky jsem vyzkoušela plenky z DM, kvůli lepší ceně, ale dcerce protékají a je hned mokrá ![]()
Dávám přes den Fred&Flo z Tesca, nebo z Alberta, na noc zelený Pampersky, momentálně mi vozí ségra z Německa (pokud jde o český, zjistila jsem, že je potřeba si pohlídat vyrobený v Maďarsku, ty z Polska jsou horší. O dost)
Pampers premium, tesco v nouzi, když nemají správnou velikost pampers nebo zapomenu ![]()
Dokud bylo Tesco sovy tak tesco, teď jsou Fred&Flo hrozný, ty dávám jen dvouleťakovi přes den - rychle se načůrají a jsou divný. Nejlepší jsou Lupilu z Lidlu ideálně fialové za ty peníze super služba ![]()
My vyzkoušely taky hafo plen, u nás nejlepší z Lidlu, lepší zelené než fialové, zelené jsou tenčí a skvěle saji, nesmrdi. Na noc dávám Huggies, o číslo větší (už rok a půl), dcera hodně pije, ty jediné to zvládnou ![]()
@Editka96 ja jsem s Dm spokojena, nejvic s verzi NATURE.
Tady koukni na recenze, ostatni mohou pridavat
https://www.emimino.cz/…jednorazove/
Pres den pampers pants,na noc kolorky night
plenky babylove z dm jsme pouzivaly,jsou podle me hodne tluste a smrdi,tedy az posledni dobou,jeste tak pred pul rokem byly v pohode