Jaký sklad používáte pro kojence?

12651
28.12.18 18:55

Buď na draka, ale u většího dítěte se mi nejlíp osvědčilo skládat jednoduše na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1779
28.12.18 18:57

@jessikka A když dáš na rovno, tak přes to dáš jen svrchňáky a drží to? Neproteče to třeba bokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68962
28.12.18 18:57

Na draka nebo narovno (pokud už nemá tekutou stolici), ale já už v tomhle věku čtverce vzdala, blbě se mi to motalo na dítě, co u toho válí sudy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
28.12.18 19:03

@ugluk někdy je fakt těžký to na něj nandat. No a právě, že stolici má ještě dost tekutou a někdy proteče skrz nohavičky. Těžko říct kdy se to změní, zatím je plně kojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
28.12.18 19:15
@zuzikka píše:
@jessikka A když dáš na rovno, tak přes to dáš jen svrchňáky a drží to? Neproteče to třeba bokem?

Skládám narovno pořád a dávám svcrchní od Bambino Mio. Ty jsou přímo dělané na rovný sklad. Bokem neprotečou, protože mají dvojité gumičky. A používám i papírové separačky.

Příspěvek upraven 28.12.18 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68962
28.12.18 19:16

@zuzikka no, u dcery se to změnilo skoro ve dvou letech (od půl roku na příkrmech) :? Ale já teda na rovinu přiznávám, že čtverce jsem vyzkoušela a s narůstající pohyblivostí dítěte a objemem eho čůrání zkonstatovala, že jsem na to holt moc pohodlná a líná :lol: Takže asi nebudu ten nejlepší rádce, no. Ale drak je větší, novosklad to udrží nejlíp, narovno to tekutý kakání samozřejmě na svrchňáky zevnitř proteče. Ale já měla nejradši SIO a tam to holt proteklo často taky, takže jsem prostě točila víc svrchňáků a neřešila to. Důležitý bylo, že se to nedostalo ven na oblečení a všecko zůstalo uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
28.12.18 19:17

Z 80×80 ctvercu jde udelat novosklad i na rocni dite. Pak narovno. Uspineni svrchnaku na vetsim diteti se mi stejne skoro nikdy nepodari zabranit. Na vnejsi obleceni se to ale nedostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
28.12.18 19:51

Ja davam ctverce narovno, ven to neproteklo nikdy ale kalhotky se vetsinou uspinej, mam jich 6 a staci uplne v pohode pri prani jednou za 2-3dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.12.18 22:58

@zuzikka nejoblíbenější svrchní jsem měla Bamboolik a drželo to parádně. prostě to ozkoušej a uvidíš. k pleně jsem dávala ještě bambusovou vkládačku a přebalovala jsem při každém počůraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
29.12.18 12:14

@zuzikka já pro syna měla dvě velikosti 70×70 a jak porostl měla jsem ty větší 80×80, na draka se mi skládaly fakt „na draka“ , tak jsem celou dobu používala jen novosklad + schvrchnáky Baby Lucy … Fungovali jsme tak skoro do dvou let. Syn byl teda hubený…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure