Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky poradí mi někdo co by to mohlo být?
Cca 3 dny jsem měla pocit knedlíku v krku při polknutí, teploty žádné, bolesti také ne.
Měla jsem i červené flíčky na horním patře, ty po kloktání s tantum verde odstoupily ale na horním patře mám teď jeden světle červený flek.
@Lucie.Papugova vidím zdravý krk bez mandlí? žádné fleky, žádné čepy.
Buďte v klidu, nic vám není a přestaňte si fotit krk každý den.
Pokud mate problém, vidíte změny, jděte na ORL, já nic nevidím.
Ale nejsem lékař, s anginami, čepy i kamínky mám značné zkušenosti, vás krk vypadá zdravě.
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť, hľadám informácie už všade. Syn ma nález streptokok pyogenes v krvi.Ma 8 rokov, v zivote mal 2× anginu aj to bez horucky a komplikacii…len ho hrdlo bolelo. Doktorka nasadila atb. naposledy mal anginu v 2018…nemava zapaly usi, nemava sople, nemava kasel…je to zdravy mlady vitalny chlapcek ale podla vysledkov ktore robime opakovane kazde 3 mesiace mu chcu vyberat aj krcne aj nosne mandle.Na zaciatku mal zvysene hodnity antideenazy 2230.Nastavili sme liecbu s doplnkami a po pol roku sme to skresali na 514.ale v lete minuly rok som polavila a nedavala som mu nic.Bol v tabore a orisiel odtial v pohode, akurat o 3 dni trochu zacal soplit.to bolo vsetko…po 3 dnoch bolo po soploch…ale v tom obdobi sme sli znova na krv a hodnota bola 916.Momentalne je hodnota 888.crp je v norme.Keby maval vkuse zdravitne tazkosti, ani nevaham a uz ich ma davno vybrate.Ale on je úplne bezpriznakovy. Vraj bacilonosič…ale to by sme boli doma vsetci vkuse chorí…takze nerozumiem tym vysledkom…najskor som si myslela ci niesu niekoho ineho…pani doktorka tvrdi, ze ho imunitne drzim ja, nakolko uziva doplnky na podporu imunity ale v lete som mu nic nedavala a z tabora prisiel v poriadku. A medzi tolkymi detmi…neviem…to sa doslova pyta nejaka choroba…poradte, mate niekto skusenost? ideme na biofrekvecnu terapiu, kde dokazu zistit kde sa streptokok presnejsie nachadza…mate este nieco odksusane, nejaky pripravok co by dokazal znizit hodnoty steptokoka v krvi? dakujem pekne