Manduca mi nesedí - co Bondolino?

6243
25.2.10 11:48

Manduca mi nesedí - co Bondolino?

Ahoj, prosím o radu nebo spíše vaše zkušenosti, ty které vlastní ergo nosítka, zejména Bondolino.
Včera mi přišla Manduca, ale vůbec mi nesedí ty ramenní popruhy. Hledala jsem ve starších diskuzích a našla jsem pár mamin, které to tak měli také a ty psaly, že jim místo toho lépe vyhovovalo Bondolino.
Prosím ty, které ho mají, jak jste s ním spokojeny?

No každopádně si ho asi nejdřív někde zkusím vyzkoušet než opět objednám… :think:

Předem děkuji všem za Vaše příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sunnyside odhlášená
25.2.10 11:51

Já měla Bondolino a byla jsem spokojená. Ale ve srovnání nemůžu sloužit, předtím jsem měla jen šátek.

Určitě by bylo rozumné ho někde vyzkoušet, jestli ti bude sedět. :palec:

• Citovat
  • Upravit
22057
25.2.10 11:57

Hele, Leni, a nechceš přeci jen vyzkoušet i ten šátek? Klidně půjčím na vyzkoušení ten náš - je tmavomodrý, tak třeba byste s manželem zjistili, že by to šlo i na té chatě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
25.2.10 11:58

Myslím, že na té manduce nemá moc co „sedět“ nebo „nesedět“. Je to jen o DOBŘE / ŠPATNĚ seštelovaných popruhách.
Pohrála sis s tím a zkoušela různá nastavení? Ta manduca má na sobě 11 variabilních prvků (ce se nastavení na tělo týče)! Není to jako batoh se 2 prvky. Mě osobně to trvalo několik dní a několik nošení, než jsem našla kombinaci, která mi perfektně seděla.
V tomhle ti změna nosítka nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
25.2.10 11:59

Ahoj Bohunko,no možná by to bylo také řešení. Do cca kolika kil je šátek?
No jo, ale teď mě napadá, že šátek mi nebude nosit manžel, takže bych malého musela nosit jen já :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22057
25.2.10 12:31
Leník127 píše:
Ahoj Bohunko,no možná by to bylo také řešení. Do cca kolika kil je šátek?
No jo, ale teď mě napadá, že šátek mi nebude nosit manžel, takže bych malého musela nosit jen já :-(

No já právě myslela, že by si to třeba rozmyslel, kdyby to vyzkoušel - ten šátek je tmavomodrý, bez vzoru - ze začátku bys mu to třeba párkrát navázala, než by se to naučil a bylo by… Jinak ten šátek je až do tří let dítěte, víceméně dokud Domču unesete. Mám dva, takže ten tmavomodrý můžu klidně chvíli postrádat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.2.10 13:18

Leni, a ta Manduca nesedí ani manželovi? Mně to připadá nějaké divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.2.10 13:20

Mi nesedí ani Bondolino 8) , máme Ergo. I když si myslím, že bych tu Manducu taky přemluvila.
Ještě bych to zkusila určitě poštelovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.2.10 13:24

Len-til-kah, mohu se zeptat, co ti přijde na Ergu lepší?
Vím, že každému vyhovuje něco jiného a je tudíž třeba zkoušet.
Jen mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
25.2.10 13:24
chuanitka píše:
Leni, a ta Manduca nesedí ani manželovi? Mně to připadá nějaké divné :nevim:

Manžel ji ještě nezkoušel jen já. Já myslím, že jemu bude sedět dobře, má velká ramena :lol:

No každopádně to ještě zkusím pořádně poštelovat a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.2.10 13:42

Cappy - má ty popruhy měkčí, tak nějak ho míň cítím. Ale v tomhle se fakt na dálku nedá radit :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.2.10 13:45
Len-til-kah píše:
Ale v tomhle se fakt na dálku nedá radit :? .

Je mi to jasný ;-)
Já se jen nemůžu rozhodnout, co vyzkouším jako první.
Přeci jen bych hned napoprvé chtěla sáhnout správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.2.10 19:00

Lenik, mela jsem bondolino, na bricho super, to bylo bezkonkurencni. Ale na zada, to bylo dost blby, ma nejkratsi operku z tech tvarovanych nositek a strasne me to tahlo dozadu, nemluve o tom, ze misto prsaku byla jen kanicka, ktera desne rezala.

Zkosela jsi prekrizit popruhy? treba by ti to tak sedelo lip.

Puvodne jsem chtela ergo, ale mam hodne uzka ramena a popruhy mi delali silena „kridla“, takze jsem skoncila s manducou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
25.2.10 19:04

No ještě to za hlavu neházím. Zítra ji zkusím pořádně poštelovat a uvidím, třeba se mi to podaří líp a nakonec budu spokojená :lol:

Holky díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
25.2.10 19:10

Taky se přimlouvám za „seštelování“ manducy. Trvalo mi několik dní, než perfektně seděla. Nejvíc mi pomohlo, když jsem si ten prsní pás dala výš, pak mi to ty ramenní popruhy jakoby stáhlo k sobě a nic nemačkalo. Ono na jí je fakt bezvadný nošení na zádech a hlavně to prodlužování opěrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí