Babyvak Pech nebo Mimivak Emitex?

19.2.10 16:49

Babyvak Pech nebo Mimivak Emitex?

Neměla jste prosím některá možnost srovnat tyto dva vaky v reálu? Podle popisů na internetu vypadají podobně, je v nich nějaký rozdíl? Mám na mysli klasický Mimivak od Emitexu. Děkuji za postřehy. Náš měsíční „drobeček“ má už 6kg a potřebuji ho hlavně na domácí poponášení, než přejdeme do šátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
19.2.10 17:15

Ahoj!

Omlouvám se, že neodpovím na dotaz, ale spíš bych ti doporučila, abys rovnou vzala ten šátek. Šestikilové dítě už není žádné peříčko a nosit se ti bude těžko se zátěží na jedno rameno.
Bolela by tě brzo záda.

V šátku ho můžeš dát na ležáka i v úvazu na obě ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.2.10 17:17

Já jsem měla babyvak Pech, ten druhý neznám. Ale použila jsem ho jen párkrát doma a nic moc. Už je prodaný a máme manducu a šátek :palec: Nepřišlo mi to praktický a bolely mě z toho záda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.2.10 17:24

Baby vak Pech jsem měla a nosila jsem v něm jen jednou. Spíš bych možná doporučila haipa daipa vak, ten mi přijde lepší, vzdušnější a praktičtější.
V šátku jsem nosila od cca 6 týdnů ve vertikálu, takže být tebou tak bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.2.10 20:41

Jestli stejně uvažuješ o šátku, tak do něj jdi hned. Měla jsem vak od Pecha, nosila jsem úplně malé mimi, pak nic, až potom tak od 7 do 11 měsíců na cvičení - od baráku jsem do měla kousek a špětně se tam parkoval kočár, takže tohle bylo fajn řešení, ale delší dobu nošení bych nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
27.12.10 20:26

Prosím,můžete mi někdo poradit,jak do vaku prcka správně dát? Když jí byly 2 měsíce,tak mi to celkem šlo podle videa na youtube s panenkou,ale teď váží 6kg a připadá mi,že když ji tam nainstaluju,jako předtím,tak se tam nevejde :nevim: Vybírám už i šátek,ale když už jsem vak koupila,chtěla bych ho aspoň občas využít.
Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko