Manduca, nebo krosna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
840
10.3.14 20:18

@Lizzi to je ale asi jen na břicho že? na zádech se to nosit nedá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.3.14 20:19

@Mamina A Bondolino je vhodné pro menší, drobnější maminky. Má variabilně nastavitelné pásy, které si kolem sebe omotáš podobně jako šátek, nikde nespínáš sponkou, netlačí. Bederní pás je kolem CELÉHO těla, což je fakt pohodlný, manduca má pás jen od břicha po boky, pak je pásek se sponkou.
na zádech se nosit dá taky :-)

Příspěvek upraven 10.03.14 v 20:21

• Citovat
  • Upravit
19015
10.3.14 20:20

@Mamina A Tak hodím ti víc takhle v Zoo minulý týden, takhle jí nosím já a v lednu v Rakousku na lanovce a na horách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
10.3.14 20:31

@Lizzi @Luisiana jéé mamky díky, to je super. Už chci taky nosit a takhle trajdat po horách.. ted teda ale fakt nevím.. jeste koukám na to kibi, co tu nekdo doporučoval, to taky nevypada špatne…
já mám u toho bondolína trochu strach (tak jako u šátku), že bych to „neuvázala“ správne a pak bych nejak uskodila mimču špatným držením těla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
10.3.14 20:31

@Luisiana @Lizzi jo a moc vám to všem sluší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.3.14 20:43

@Mamina A Me se libi taky vsechny tri :D A ted babo rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.3.14 21:03

@Mamina A @TerezaB tak pak uz Vam jen zbyva dojit nekam do obchodu, tam si ta nositka osahat, pripadne vyzkouset…
ja mam Manducu a kdyby jste byly z Prahy a chtely ji videt nazivo…muzeme se domluvit :palec:
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.14 21:09

Ahoj, tak naši kluci manducu neradi, oni radši šátek. Pravdou je, že šátek je pro nosiče méně pohodlný, ale je skladnější :-). S obojím jsme ale měli jeden velký problém a to pocení. Jak jdeš do kopce a zapotíš se, tak je mokré i dítko. To mluvím o letních tůrách, prvorozený je únorový. Manžel se hodně potí, tak nakonec nenosil vůbec. Nejvíc se nám pak osvědčili kočárkové tůry. Máme Inglesinu a v klidu jsem s ní drandili i po hřebenech Krkonoš. Chce to víc přemýšlet nad plánovanou trasou a volit spíše cyklostezky. No občas nesl manžel kočár na zádech a já dítko v náručí přes nějaký úsek, co jsme neodhadli. Takže, shrnuto moje doporučení - celodenní výlety radši s kočárkem, kratší manduca nebo šátek a malý batůžek na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.3.14 21:39
@Mamina A píše:
Díky díky.. no problém je, že musím počítát s tím, že si všechno ponesu sama. Ale jak to tak čtu, tak všechny doporučujete tu manducu, takže asi budu muset promyslet, kam dat věci…
Takže mate zkušenosti, že s manducou můžu třeba na půldenní, celodenní tůru. Vydrží to záda?

rozhodne vic jak v krosne. problem je jen s tim uloznym prostorem. Kdyz mas dite na brise, tak je to snazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.14 21:55
@Mamina A píše:
@Lizzi @Luisiana jéé mamky díky, to je super. Už chci taky nosit a takhle trajdat po horách.. ted teda ale fakt nevím.. jeste koukám na to kibi, co tu nekdo doporučoval, to taky nevypada špatne…
já mám u toho bondolína trochu strach (tak jako u šátku), že bych to „neuvázala“ správne a pak bych nejak uskodila mimču špatným držením těla…
Vázání šátku mi přijde mnohem snašší než je pěkně nandat do manducy. Co se pohodlí dítěte týče, tak to je určitě lepší šátek. Krásně se mu přizpůsobí a je to opravdu jednoduché. Kolíbka pro malé děti hodně maminkám nahání strach, ale od 4 měsíců už vážeš na stojáka a to je úplná pohoda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.3.14 01:30

Já bych řekla, že takhle malé do krosny ani nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 17:59

Moc vám to sluší

@Luisiana Zdravím, chci se zeptat, co přesně je ta vaše krosnička za typ. My váháme mezi několika, aby se tam malé nebimbala hlava kdyby usnula a tak. Shodou okolností používáme stejný dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
9.5.14 18:42

@cepcolatko Ahoj, my máme Deuter Kid I, ale koukal jsem že ty další typy jsou vymakanější, už Kid II je lepší a Kid III je nej. Stojí to hodně ale jsou fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.1.15 03:13

manduca nééééééééééé

Jsem odpůrce manducy, je jen na dvě hodky denně a co pak jen kárku, to je lepší šátek a kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.5.16 17:40

Ahoj holky, mám nosítko Manducu z minulého roku a ráda bych jí prodala, ale nechci dát příliš velkou ani malou cenu. Za kolik Jste nosítko prodaly popřípadě kolik by Jste daly za použitou Manducu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí