České šátky na nošení

19
10.3.14 11:03

české šátky na nošení

Milé maminky-nosičky :) prosím Vás o radu. Vybírám vhodný šátek na nošení pro malou (ještě není na světě) a jsem úplný začátečník-amatér. Můžete mi poradit, pokud máte zkušenost - a jakou - s těmito českými šátky: http://www.promami.cz/…ky-na-noseni ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
10.3.14 11:06

Já mám v barvě pastelka, je moc krásný a za přijatelnou cenu. Nemám sice s čím srovnat, ale vybírala jsem podle recenzí a šátky Šanami všude vychvalovali jako kvalitní a za nízkou cenu. Já jsem spokojená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
10.3.14 11:08

Pro začátečníka rozhodně Natibaby pruhované. Jsou krásné, měkké, nepotřebují zanosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
10.3.14 11:13

@annitte tento neznám, ale pokud jsi ochotna do toho dát takové peníze, tak za mě doporučuji pevné šátky Dydimos a Storchenwiege. Ale třeba na zaučení je lepší elastický, tam nevadí nedotaženost, třeba MAM. Zkus stránky www.nosenideti.cz v bazárku mají spoustu šátku na prodej. :palec: Lepší je právě zanošený, než úplně nový, který je většinou tvrdý a musí se zanosit, aby změkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
10.3.14 11:13

To jsou šátky Šanami, nechápu, proč to tam nemají uvedené. Zkus se podívat třeba na nosenideti.cz, tam najdeš spoustu referencí. Co vím, tak Šanami nejsou špatné šátky, ale existují i lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.3.14 11:16
@Turante píše:
@annitte tento neznám, ale pokud jsi ochotna do toho dát takové peníze, tak za mě doporučuji pevné šátky Dydimos a Storchenwiege. Ale třeba na zaučení je lepší elastický, tam nevadí nedotaženost, třeba MAM. Zkus stránky www.nosenideti.cz v bazárku mají spoustu šátku na prodej. :palec: Lepší je právě zanošený, než úplně nový, který je většinou tvrdý a musí se zanosit, aby změkl.

souhlasím, pokud jsi ochotná dát přes tisícovku do šátku tak si kup zanošený z druhé ruky. Já měla Leo od Storchenwiege z druhé ruky na měsíční miminko byl ideální http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…&

• Citovat
  • Upravit
19
10.3.14 11:44

Děkuju za rady, teď jen nevím, jestli radši elastický - prý se prověšuje u těžších dětí…ale zas nechci kupovat šátků několik, když ani nevím, jestli se s nošením sžijeme :) a můžu takhle nosit už úplného mimouše z porodnice, nebo je lepší ho nechat pár dnů-týdnů..? Nemám ani žádnou kámošku, co by šátkovala, tak sbírám informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
10.3.14 12:05

@annitte Tak ono se hodí mít šátky dva a z druhé ruky, tě to ani nevyjde o tolik moc. :nevim: Lepší je určitě pevný, ten můžeš od narození do doby než přestaneš šátkovat. Ten elastický je tak do 6 kg, m pak už většinou neudrží a prověšuje se, což není dobře. Ale zase je fajn na to naučení :nevim: Můžeš hned, jak přijdete z porodnice, první se většinou váže kolíbka, ale musí se umět, aby se případně neničily kyčle. Většina holek pak přejde na vertikální úvazy - kapsu. Tam se musí hlídat správně podsazení, aby byly kolínka výše než zadeček. Vážně pěkně je to popsané na tom Nošení dětí, mají tam o tom články. Třeba tu: http://www.nosenideti.cz/clanek.php?… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
10.3.14 12:07

@annitte Pak taky, pokud by ti přišlo, že je to moc složité (není neboj :kytka: ), tak můžeš koupit nosítko, to je od 3 měsíců. Není s ním žádná práce, oproti motání šátku, ale zase šátek má něco do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí