Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky,najdou se tu nějaké maniačky do cvičení a sportu?
Přijďte,pokecáme,vyměníme zkušenosti,namotivujem se zkusit něco nového ![]()
dámy, tak mne motivujte - necvičím, chtěla bych, ale nebaví mne to! ![]()
A já bych ráda zumbu, ale jsem lempl na tanec, takže asi nějaký kroky - no, nevím, nevím. Ale hrozně se mi líbí. A hlavně - před těhotenstvím 59kg, teď je malýmu skoro 13 měsíců a já vážím 65kg.
Holky, zatlačím slzu a zavzpomínám na svá svobodná léta, kdy jsem sportovala denně. Hrála jsem závodně volejbal, chodila na aerobik a na kondiční cvičení.
V pondělí kondička, v úterý volejbal, ve středu aerobik, ve čtvrtek kondička, v pátek volejbal, v sobotu mistrák a v neděli leháro. Plánovala jsem, jak budu volejbal hrát do 40, 50, jenže ve 28 se mi zblánila ploténka. Ze začátku jsem hrála pod práškama, tak moc mám ten volejbal milovala, jenže pak už nepomáhali ani prášky. Mám vyhřezlou ploténku a s volejbalem jsem se musela rozloučit.
Pak jsem otěhotněla, poprvé, podruhé a při druhém těhu mi otékala kolena a zjistili mi, že mám artrózu. Po kompletní vyšetření mi ekli, že mám velmi opotřebované tělo, páteř i kolena vypadají jak o 30 let staršího člověka. ![]()
…Vím, že o volejbale si můžu nechat zdát. Ani na spoluhráčky se nemůžu chodit koukat, jak mi to rve srdce, ale přesto se sportu nevzdám. I kvůli tomu, že potřebuju shodit nabraná kila. Snažím se šlapat na orbitreku, mám ráda zumbu, kolečkové brusle. Snad se v zimě po 6 letech postavím na lyže, ale budu mít teda strach.
Cvičím každý den, ne proto že jsem maniak, ale proto, že mě bolí záda. Každý den 30 minut.
Mám psa, takže chodím na procházky, takže mám pohyb a navíc uklízím. Má pracovní náplň je řízení takového toho čistícího stroje, který před sebou tlačím, mačkám tlačítka přidávám plyn, brzdím…takže toho nachodím dost.
Když to tak po sobě čtu, maniak jsem:))
klárka14 píše:
dámy, tak mne motivujte - necvičím, chtěla bych, ale nebaví mne to!
šamotka píše:
Holky, zatlačím slzu a zavzpomínám na svá svobodná léta, kdy jsem sportovala denně. Hrála jsem závodně volejbal, chodila na aerobik a na kondiční cvičení.
V pondělí kondička, v úterý volejbal, ve středu aerobik, ve čtvrtek kondička, v pátek volejbal, v sobotu mistrák a v neděli leháro. Plánovala jsem, jak budu volejbal hrát do 40, 50, jenže ve 28 se mi zblánila ploténka. Ze začátku jsem hrála pod práškama, tak moc mám ten volejbal milovala, jenže pak už nepomáhali ani prášky. Mám vyhřezlou ploténku a s volejbalem jsem se musela rozloučit.Pak jsem otěhotněla, poprvé, podruhé a při druhém těhu mi otékala kolena a zjistili mi, že mám artrózu. Po kompletní vyšetření mi ekli, že mám velmi opotřebované tělo, páteř i kolena vypadají jak o 30 let staršího člověka.
Já mám posilku doma,ale tu využívám hlavně v zimě. Jinak chodím běhat, na jumpboxing, a ,,in-liny,,
Od té doby, co jsem na rodičáku, jsem se sportováním musela přestat. Jediný sport jsou procházky s kočárkem.
ALE! Musím se pochlubit, že jsem včera poprvé byla na in-linech a strašně se mi to líbilo. Jen kdybych měla hlídání
A jsme zase u toho… prostě nemám kdy a jak sportovat (doma mě to fakt nebaví). Dřív jsem tancovala, hopsala na aerobicích a pod., jezdila na kole, plavala, hrála squash… prostě každý den něco. Dneska??? Škoda mluvit. Už ani ten sex není http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce13.gif
lulje píše:
Od té doby, co jsem na rodičáku, jsem se sportováním musela přestat. Jediný sport jsou procházky s kočárkem.
ALE! Musím se pochlubit, že jsem včera poprvé byla na in-linech a strašně se mi to líbilo. Jen kdybych měla hlídáníA jsme zase u toho… prostě nemám kdy a jak sportovat (doma mě to fakt nebaví). Dřív jsem tancovala, hopsala na aerobicích a pod., jezdila na kole, plavala, hrála squash… prostě každý den něco. Dneska??? Škoda mluvit. Už ani ten sex není http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce13.gif
na brusle můžeš i s kočárem a třeba u nás je při cvičeních i hlídání dětí
Nebo s kamarádkou, nrbo se koukni jestli je u vás STROLLERING.