Manipulující babičky

237
16.5.25 16:43

Manipulující babičky

Můžete mi, některé babičky, vysvětlit, proč máte potřebu manipulovat vnoučata proti jejich rodičům? Abyste se samy cítily lepší? Takové to - maminka ti nedovolí, já jo, neposlouchej maminku, neříkej to mamince.. Vnoučata tu nejsou od toho, abyste si na nich žehlily mindráky, to není láska, tím jim ubližujete. Proč to děláte?

Maminky, co s takovými babičkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17348
16.5.25 16:48

Ano, takovou máme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80099
16.5.25 16:50

@Dušanpoduška no protože jsme potvory a naší jedinou touhou je těm milovaným vnoučatům zkazit život a zdraví, to je samozřejmé. Sladkosti jim kupujeme ne pro radost, ale aby si brzo zkazily zuby, hračky jim kupujeme nevychovne, aby byly úplně blbé a tv jim dovolujeme, aby si zničily páteř a oči. Co jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
16.5.25 16:57
@inkakřivák píše: Více

No, chápu že milující babičku dotaz namíchl, ale co jiné případy? Co když babička v rámci soupeření se snachou dětem vše dovolí, aby byla oblíbenější? Co matka narcistka, která chce vítězit nad svou dcerou ve vztahu k vnoučatům? Co nevzdělané ženy bez rozhledu (dětské sádlíčko je roztomilé, ta máma ti ani nedopřeje, ať sousedi vidí, že na to máme…). Tohle se prostě děje a zájmů dítěte mají vždycky plná ústa, ale přitom se nestydí dítě využívat ke splnění svých cílů nebo léčení mindráků… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
16.5.25 17:04
@Kníže Ignor píše: Více

a myslíš, že všechny maminky jsou dokonalé a všechny babičky hlupaně? nemůže to být i třeba naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 17:10

Nemají dostatek sebehodnoty a sebeúcty, jejich děti už je neposlouchají, protože pokud by si to vynucovali silou jako v jejích dětství, tak jim to buď vrátí nebo už je neuvidí, tak si dokazují svoji nadřazenost aspoň manipulaci vnoučat, aby byli lepší než rodiče.
Nemají ke svým dětem žádný respekt.

• Citovat
  • Upravit
80099
16.5.25 17:16

@Kníže Ignor jistě, a taky jsou hysterické matky, naprosto šílené snachy, na obou stranách najdeš takové i makové ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
16.5.25 17:17
@stinga píše: Více

A to píšu kde, prosím tě? Odpovídám zakladateli na dotaz. Až se bude ptát, proč matky škodí dětem, taky můžu dát pár příkladů. V práci jsem už viděla leccos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 17:18

Naše babička vypráví vnoučatům, že jsem de. bilka

• Citovat
  • Upravit
80099
16.5.25 17:19
@Anonymní píše: Více

Tak jí k nim nepouštějí. To je špatné, mnohem horší než nekvalitní čokoláda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 17:22
@inkakřivák píše: Více

Ona toho vypráví mnohem víc a mnohem horší věci, než jsme na to přišli, chvíli to trvalo a na starším to má následky ohledně chování vůči mě. Mladší babičku nesnáší už od malička, ale ona o tohle dítě ani nestála.

• Citovat
  • Upravit
15509
16.5.25 17:23

A proč tam ty děti teda pouštíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42131
16.5.25 17:25
Řekl hrdinný anonym.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 17:28
@Šmoulice píše: Více

Mladší tam odmítá chodit a starší už má rozum už to chápe, na to co vykládá, jsme přišli po několika letech, umí krásně hrát divadlo a dítě zpracovala, ale i tak starší občas řekne, babička říkala… Kdybych to věděla včas, nevročili by tam.

• Citovat
  • Upravit
2497
16.5.25 17:28

Jde o tvoje a nebo jeho rodiče??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie