Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
nenarazila ste některá na ochranný límec do postýlky 140×70, který by měl 420cm tzn. že by byl kolem celé postýlky? nemůžu nikde takový najít, tak by mě zajímalo, zda se vůbec vyrábí. Díky.
Ahojky, v Ikei mají kolem celé postýlky, ale jsou takový nic moc. Nejlepší asi bude si to nechat ušít… Mě šije mamka ![]()
nikde sem na to nenarazila, a není to nepraktický?? já mam ten klasickej a stejně ho nechci dávat na tu jednu stranu, abych na malýho viděla z postele a nemusela se zvedat
Ahoj,
já mám z Ikei na celý obvod postýlky, ale přesně jak píše Lemonkas, mám jednu stranu danou dolů, abych na mimi viděla z postele. Dřív mě to nenapadlo, ale po první noci šel mantinel z jednoho boku dolů ![]()
On už je dost velkej (přes rok) a spí celou noc, takže ho mám trochu dál do postele a všechny bočnice jsou nasazené, aby sme ho nerušili(je na to dost citlivej a budí se pak) a právě mantinel je dobrej v tom, že se neobouchá nikde, ale fakt se to nedá sehnat do tý velký postýlky jen do malejch…škoda
Ahoj,
já si ho kupovala na mimi bazaru a využili jsme ho. Malá je už „velká“ tak ho ale už prodávám dál.
Já to vyřešila koupí 2 stejných mantinelů a mám to po obvodu celé postýlky…
Ja mela pro dcerku taky postylku 140×70 a mela mantinel z Ikei a super, hodne cestovala po postylce a pouze na jedne strane ho trosku chybelo, ale nikdy pobouchana nebyla. Ted uz vsechno davam pryc, protoze presla do postele.
taky jsem je viděla na mimibazaru a na aukru. Už jsem nad ním taky přemýšlela, protože malej sebou strašně v noci šije, sedne si, pak spadne a mrskne se do hlavy a pak začne brečet. Akorát jsem si říkala, že mu tam nemůže jít pořádně luft.
Já myslím, že luftu mají dost. Vždyť ty mantinely nejsou vysoké.
Ahoj,
kupovala jsem je nedávno v ikei a máme je kolem celé postýlky. jsou celkem nízké, max 20cm, takže v pohodě a hlavně, nemlátí hlavama o šprušle a nepadají jim dudle z postýlky.
my kupovali v sambaby a uplně v pohodě, různé barvy, nenapadlo mě že je to tak těžké sehnat.
No ono to není těžké sehnat do postýlek 120×60, ale do 140×70 docela jo…
Tak prostě nechat ušít. To není složitý šití, tak by to nemuselo být drahé.