Manžel a jeho asistentka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
13.6.20 11:04

Hned bych ho neopouštěla, ale rozhodně bych mu to nedala zadarmo. Začala bych se o sebe víc starat, víc chodit ven, našla si třeba nového koníčka, dítě mu dávala víc hlídat a šála mu pocítit, že teď se rozmyslím já, jestli mi on ta druhou šanci stojí. V reálu bych spíš přemýšlela o sobě, věnovala se sobě a ono to samo přijde to rozhodnutí. Já jednou v životě odpustila něco, co mě osobně hodně ublížilo - a až za čas jsem pochopila, že jsem sice odpustila, neřešila to, ale úplně zmizela moje úcta, láska a důvěra k tomu člověku. Byl mi ukradený…Jelikož šlo o rodinu - tak jsem hodně dlouho držela a zkoušeli jsme to oba napravit, ale nešlo to. Někdy určitě věci vrátit zpět nejsou…Tak to vyzkoušejte a uvidíš…Třeba to půjde, třeba ne.

To, že jste spolu od mládí je větší riziko nevěry, ale neomlouvá ho to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
13.6.20 12:01

Ahoj. Jste spolu od 18let a do teď vše fungovalo… I když to moc bolí, snažila bych se v tomto konkrétním případě na vztahu zapracovat a toto odpustit (a to jinak nevěru striktně odsuzuji). Manžel prostě po tolika společných letech narazil na mladou kočku, která se mu navíc sama nabízela :pocitac: prostě se pobláznil…se skutečnou láskou to nemělo, co dělat. To, že Tobě najednou říkal, že Tě nemiluje bych se snažila vytěsnit, popletl si dlouhodobou lásku s kratkodobym zamilováním a poblázněním.. Navíc píšeš, že to neumí hrát dlouhodobě na obe strany, což značí, že to není nějaký notorický nevěrník.
My jsme spolu s manželem od 17ti let, máme teď dítě 24mesíců a krásný a fungujicí vztah, bez jediné nevěry. Ale nemysli si, že me sem tam nenapadne, „kdy manžel potká nějakou, kvůli které ho napadne, jestli mu taky něco neutíká.“ Bojím se toho moc, ale neuděláš nic…zvlášť, když jsou spolu dva lidi od mládí a my jsme např. pro sebe úplně prvními partnery :nevim:
Držím Vám moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
13.6.20 12:41
@Anonymní píše:
Me sebevědomí bylo na nule dokud jsem se s ni nesetkala u manzela v praci. Po chvilce jsem zjistila ze mi nesaha ani po kotniky. I on u me klesl kdyz me chtel za ni vyměnit. O to vic me to mrzi, kdyby, to byla alespoň holka na urovni, kterych maji ve firme spousty, ale ty ho nebali… :-)

Zas tak úplně nanic nebude. Evidentně mu nabízí něco, co mu dost chybí. Není bežné, že chlap jen tak mění rodinu.
Jsi chytrá, znáš ho, měla bys na to přijít a pokud o něj tolik stojíš, tak mu to zkus dopřát taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
13.6.20 20:38

Potřebuje být mokrej a zacákanej od asistentky...

@Anonymní píše:
Ahoj děvčata jak by jste se postavili k následující situaci. Máme s manželem 20 měsíčního chlapečka a spolu jsme již 16 let. Před třemi měsíci najednou manžel změnil chování a stal se z něho arogantní člověk, kterému nebylo nic dobre a vše co jsem dělala bylo špatně. Několik týdnů tvrdil že v tom není nikdo další a že mezi námi vyprchala jiskra a vášeň a on neví jestli chce se mnou a miminkem dál zůstat. Jestli mu v životě něco neutíká. Pote vyšlo najevo, že mu hlavu popletla jeho 24 léta asistentka (rozdíl mezi nimi je 11 let), která si s ním jenom zahrávala, aby měla jiste pracovní výhody. Varovalo ho několik kolegů, že si s ním jen hraje a využívá ho, ale on neslyšel a neviděl byl úplně omotaný kolem prstu asistentky. Když ji nabídl že opustí manželku a bude s ní tak najednou couvla a řekla mu že si to všechno moc bere a že se nic neděje a ať ji s tim neotravuje. Vůbec s ním o tom nechtěla mluvit. Hlavně že s flirtováním začala ona (vím od jeho druhé asistentky). Každopádně další měsíc trvalo manzelovo rozhodování zda s námi chce zůstat jestli mu opět něco neutíká, těžko se srovnával s odmítnutím asistentky a jeho pošramocený egem..bylo to velmi náročné období, ale ustaly jsme to. I přes všechno co dělal jsem se snažila problém řešit v klidu a s porozuměním. Co mi ovšem vrtá hlavou a nedá mi spát je, že předtím manžel tvrdil že už mě nemiluje a nechce se mnou dál žít a najednou je to samé miluji tě, nechci bez tebe žít, byl jsem vul a pod. Nějak mu nemůžu pořád věřit, jelikož mi ty změny přijdou moc náhle a bez vývoje. Mám pocit že jsem mu zbyla…

Slečna zůstala na svém místě a dál dělá manželovi asistentku myslíte si, že je možné že do toho spadne znovu a zase se mu dostane na kobylku?

Omlouvám se za tak dlouhý příběh, ale potřebovala jsem se vypsat z toho co mě trápí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.6.20 20:49

Zakladatelko, jak se to u vás vyvíjí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie