Manžel má asi milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.20 14:10
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuju se asi jen vypovídat, rady nejspíš není:) dnes ráno, když jsem vstala, jsem našla uprostřed obýváku ležet kondom. Manžel byl večer s kamarády (chodí téměř každou nedeli), vrátil se pozdě večer. Musel mu asi vypadnout z kapsy, jinak fakt netuším, jak by se tam vzal. Já mám telisko, takže spolu kondomy nepoužíváme. Nějaké zbytky se doma najdou, ale ty jsou v krabičce v uzamčeném šuplíku v ložnici, takže ani děti to nemohly vytáhnout. No a proč by asi tak manžel u sebe nosil kondomy, že… jsem teď nějak vykolejena. Ani nemá cenu to s ním řešit. I kdyby nějakou ženskou měl, tak to neřekne a já nemám jak to zjistit. A i kdybych to zjistila, netuším, jak bych to řešila. Máme 3 malé děti, sama bych to finančně nezvládla a asi ani nechtěla. Děti ho milují, není to nejlepší táta, ale ani nejhorší, já taky nejsem dokonalá máma. No mám teď v hlavě změť myšlenek a ne zrovna pěkných.Ani nevím, co od diskuze očekávám. Zkušenosti, možnosti…jen jsem to ze sebe potřebovala dostat a s někým pokecat. Vykládat osobně to nikomu nechci. Třeba vůbec o nic nejde, ale treba taky jo.

Já si dnešní noc prožila taky zjištěním nevěry. Partner se za stýkal se slečno. Koncem ledna jsem na to přišla a ukončil to. Byl s ní jen venku bez sexu. Před 14 dny jsem začala mít takové to ženské tušení. Furt jsem tu říkala že někoho má. Byla jsem už z toho na palici. On mi celou dobu tvrdil že ne. Až včera jsem na to náhodou přišla. 3 hodiny jsem to z něho dostávala ven. Už jsem fakt myslela že mi přeskočilo, že si furt něco namlouvám, nejistota byla děsná a hrozně jsem byla zničena. Taky bych to teď finančně sama nezvládla. Po 3 hodinách mi to přiznal.

• Citovat
  • Upravit
499
2.3.20 14:16

@lilith1 samozřejmě, že to myslím vážně, z čeho usuzuješ opak? Odpovědnost je právě v tom, že jeho jednání (smilnění, chceš-li) nenaruší chod rodiny, on uspokojí svoji fyzickou potřebu a manželka, která takovou potřebu zjevně nemá uspokojí své citové a rodinné potřeby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
2.3.20 14:20
@Anonymní píše:
Ani nevím, co od diskuze očekávám. Zkušenosti, možnosti…jen jsem to ze sebe potřebovala dostat a s někým pokecat. Vykládat osobně to nikomu nechci. Třeba vůbec o nic nejde, ale treba taky jo.

Potřebuješ se vypovídat, to je jasné, ale od toho jsou kamarádky, tady to bude každý druhá kazit…

• důvěřuj, ale prověřuj, kolik je dětem, některé v pubertě jsou dost čiperné :-), taky si ověř, že jsi to neztratila sama - to by bylo vážně trapné :-)
  • až si to ověříš, tak se připrav na pořádný výslech, jasně že bude zapírat, ale nakonec se lump třeba přizná…
  • buď připravená na odpovědi, které se ti nemusejí líbit, třeba že si skočil do privátu, když s tebou nic není…, že z nevěry obviní tebe, že ti vyčte připálenou svíčkovou před třemi lety.

Ale třeba se k něčemu doberete - držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
2.3.20 14:22

Ženský vy máte starosti…kdyby jste místo slídění radši něco dobrýho uvařily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.3.20 14:26
@whooro píše:
Není důležité za kterou chodí, ale ke které se vrací :hug: jste jinak spokojení? Máte šťastný život? Chová se k tobě hezky? K dětem? Vydělává, nefláká se, udělá si na rodinu čas? Peníze nechybí? Někteří chlapi mají prostě problém udržet ho v kalhotách, pokud je to případ i tvého muže, buď ráda, že používá ochranu. A třeba v tom taky nic není, jiný kamarád rozdal chlapům šprcky, ať se hecnou a užijí si a ten tvůj ji donesl až domů. Dala bych mu najevo, že o tom vím, třeba mu jen nějakém kontaktu dát onu věc a významně se na něj kouknout.. a uvidíš, co bude :hug:

ze zvědavosti, platí to i obráceně? že žena může mít milenců na každém prst jednoho, ale hlavně, že se vrátí ke svému Pepovi? :) Opravdu bych to chtěla vědět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.20 14:27

@Josef_t už jsme se k něčemu dobrali, blbá náhoda a moje fantazie spolu s kojicima hormonama.
@Nicole 1234 díky, já jsem taky moc ráda. :)

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
2.3.20 14:29
@Anonymní píše:
Já si dnešní noc prožila taky zjištěním nevěry. Partner se za stýkal se slečno. Koncem ledna jsem na to přišla a ukončil to. Byl s ní jen venku bez sexu. Před 14 dny jsem začala mít takové to ženské tušení. Furt jsem tu říkala že někoho má. Byla jsem už z toho na palici. On mi celou dobu tvrdil že ne. Až včera jsem na to náhodou přišla. 3 hodiny jsem to z něho dostávala ven. Už jsem fakt myslela že mi přeskočilo, že si furt něco namlouvám, nejistota byla děsná a hrozně jsem byla zničena. Taky bych to teď finančně sama nezvládla. Po 3 hodinách mi to přiznal.

nechci rýpat, ale mě fascinuje, jak každý druhý nevěrný chlap je s milenkou jen tak, bez sexu, případně má milenku proto, že má doma zlou furii, co ani neuvaří, nespí s ním, je zlá na něj i na děti, ale zase to není na rozvod ani po těch 20 letech tak hroznýho soužití. Možná máš fakt doma výjimku, co s krasavicí chodí pouze na kafe a chce se vypovídat, ale vzhledem k tomu, že ti několikrát lhal a pravdu jsi z něj dostala u tříhodinového výslechu, tak bych mu to „bez sexu“ zrovna moc nevěřila

• Citovat
  • Upravit
13954
2.3.20 14:37
@Lalelale píše:
nechci rýpat, ale mě fascinuje, jak každý druhý nevěrný chlap je s milenkou jen tak, bez sexu, případně má milenku proto, že má doma zlou furii, co ani neuvaří, nespí s ním, je zlá na něj i na děti, ale zase to není na rozvod ani po těch 20 letech tak hroznýho soužití. Možná máš fakt doma výjimku, co s krasavicí chodí pouze na kafe a chce se vypovídat, ale vzhledem k tomu, že ti několikrát lhal a pravdu jsi z něj dostala u tříhodinového výslechu, tak bych mu to „bez sexu“ zrovna moc nevěřila

A každá co tu přizná milence, manžel se jí hnusí, nemá s ní sex, neuklízí si ponožky a případně za to dotyčná vůbec nemůže, protože se zamilovala :jazyk:

Proč se nesmířit s tím, že to byla nevěra ve fázi pokusu, takže si polo-nevěrník zaslouží jen poloviční trest :-)

Většinou je ten problém větší, ale a to aby to rozpletli potřebují prostě víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.3.20 14:44
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuju se asi jen vypovídat, rady nejspíš není:) dnes ráno, když jsem vstala, jsem našla uprostřed obýváku ležet kondom. Manžel byl večer s kamarády (chodí téměř každou nedeli), vrátil se pozdě večer. Musel mu asi vypadnout z kapsy, jinak fakt netuším, jak by se tam vzal. Já mám telisko, takže spolu kondomy nepoužíváme. Nějaké zbytky se doma najdou, ale ty jsou v krabičce v uzamčeném šuplíku v ložnici, takže ani děti to nemohly vytáhnout. No a proč by asi tak manžel u sebe nosil kondomy, že… jsem teď nějak vykolejena. Ani nemá cenu to s ním řešit. I kdyby nějakou ženskou měl, tak to neřekne a já nemám jak to zjistit. A i kdybych to zjistila, netuším, jak bych to řešila. Máme 3 malé děti, sama bych to finančně nezvládla a asi ani nechtěla. Děti ho milují, není to nejlepší táta, ale ani nejhorší, já taky nejsem dokonalá máma. No mám teď v hlavě změť myšlenek a ne zrovna pěkných.Ani nevím, co od diskuze očekávám. Zkušenosti, možnosti…jen jsem to ze sebe potřebovala dostat a s někým pokecat. Vykládat osobně to nikomu nechci. Třeba vůbec o nic nejde, ale treba taky jo.

Tak tohle bych v sobě neututlala určitě bych se zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.3.20 14:48

A to že je to ten samý, které máte zamčené v šuplíku, znamená, že nemá milenku?

Já k ničemu nenávidím, chraň Bůh, jen kdyby šel chlap za milenkou, proč by si kupoval kondom, když jich má plnej šuplík???

Neříkám, že je nevěrnej, to vůbec, ale vůbec by mě nenapadlo jako důkaz věrnosti brát to, že kondom, který z něj vypadl, byl původně z hromádky v supleti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
2.3.20 15:03
@Anonymní píše:

A co teď budeš dělat?

• Citovat
  • Upravit
15425
2.3.20 15:09
@káťa píše:
A to že je to ten samý, které máte zamčené v šuplíku, znamená, že nemá milenku?

Já k ničemu nenávidím, chraň Bůh, jen kdyby šel chlap za milenkou, proč by si kupoval kondom, když jich má plnej šuplík???

Neříkám, že je nevěrnej, to vůbec, ale vůbec by mě nenapadlo jako důkaz věrnosti brát to, že kondom, který z něj vypadl, byl původně z hromádky v supleti :nevim:

napadlo mě to samé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.3.20 15:16
@Uslava píše:
A co teď budeš dělat?

Zarlit, stihat a drzkovat.
Z toho co napsala je to uplne jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.3.20 15:33

Tak důkaz věrnosti to určitě není.
Určitě je pohodlnější sáhnout do šuplíku jako někde rychle před rande běžet do drogerky a ještě riskovat že ho někdo uvidí že kupuje kondomy.
A u rodinného nákupu s manželkou je taky nemůže nenápadně hodit do košíku.

Já bych si ho příklepová jeslí je opravdu v tý hospodě každou neděli.

A Google mapa se dá vypnout a znova zapnout jeslí se nemylim.

Důvěřuj ale prověřuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 15:54

Jasně, že to není důkaz věrnosti, ale ani důkaz nevěry. Já krom toho nemám jedinej důvod mu nevěřit nebo ho z něčeho podezírat, proto mě to zaskočilo a jeho verzi mu věřím. I kdyby ne, dokud neudělá nějaký preslap, nemám šanci mu na nic přijít. Nějaký prepadovy kontroly, výslechy kamarádů, slideni v telefonu apod, to není nic pro mě. Jediné, kdyby se snad fakt začal chovat divně nebo se zase stalo něco neobvyklého, ale spíš bychom to opět řešili osobně než nějakými takovými praktikami. Jistě, že se o tom ještě pobavila, jak bude víc času, pořád to v sobě nemám úplně uzavřené, ale aktuálně se přikláním k verzi „nahoda“. Doufám, že nejsem blbá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky