Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vodolejka píše:
Až příjde, hoď ho před něj a ruce v bok
Nejdříve facku a pak až to co píšeš!
@zoidberg píše:
Nejdříve facku a pak až to co píšeš!
Pravda! A pak klečet na hrách hubou ke zdi ![]()
A jinak, taky se nám tu povalují kondomy z roku 2015, poznáš to podle data spotřeby, ty by měly být i na samostatných kondomech mimo krabičku
na čerstvých tu mám rok 2023 a na těch starych rok 2018. Ale to by tě asi napadlo, tak usuzuji, že to tam psaný není ![]()
Tak se ještě podívej jeslí je to ta samá šarže co máte zamknuty v tom šuplíku.
A před rokem nosil kondomy v tašce když jste je ještě používali?
@Lainaire8 ne, to mě nenapadlo. Ale samozřejmě jsem se podívala a je tam 2019. Tak snad fakt nekeca.
@chaela píše: .Příspěvek upraven 02.03.20 v 12:05
Tak snad to bude ok, optej se a uvidis ![]()
Celý život s sebou nosím kondom. Nakonec, když si přečtete o jiném použití, než je původní účel, tak zjistíte, že se hodí.
Třeba s wartburgem blahé paměti, pravda před mnoha a mnoha lety, jsme na něj dojeli do servisu. Tam nevěřili. ![]()
Ale nevěrný nejsem.
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuju se asi jen vypovídat, rady nejspíš není:) dnes ráno, když jsem vstala, jsem našla uprostřed obýváku ležet kondom. Manžel byl večer s kamarády (chodí téměř každou nedeli), vrátil se pozdě večer. Musel mu asi vypadnout z kapsy, jinak fakt netuším, jak by se tam vzal. Já mám telisko, takže spolu kondomy nepoužíváme. Nějaké zbytky se doma najdou, ale ty jsou v krabičce v uzamčeném šuplíku v ložnici, takže ani děti to nemohly vytáhnout. No a proč by asi tak manžel u sebe nosil kondomy, že......... No mám teď v hlavě změť myšlenek a ne zrovna pěkných.
Dle tyhle logiky by měl mít on v hlavě guláš. Ty máš tělísko, takže můžeš šu kat o sto péro s kýmkoliv chceš.
![]()
Mám taky těžko uvěřitelnou historku s kondomem
Manžel byl stejně jako tvůj s kamarády popíjet, ráno jsem zaspala, tak honem do koupelny a obléct se, přijdu zpátky do ložnice a na zemi kondom v obalu, zůstala jsem stát ochromená, protože v tu dobu jsme se víc než rok nechránili
Manžel mi říkal, že neví, kde se tam vzal, že on žádné nemá, červík ve mně hodně hlodal a nešlo mi to do hlavy. Za pár dní jdu ráno do koupelny vybavená spodním prádlem, do kterého se chci převléknout a co nevidím, na kalhotkách se mi zachytil za zoubky obalu kondom, rozesmála jsem se, protože ty nevyužité jsem měla v šuplíku se spodním prádlem na dně a dávno na ně zapomněla
Bylo jasné, že ten předchozí mi vypadl cestou do koupelny.
@Marianna2 píše:
@lilith1
muži ale jsou šimpanzi, čím dřívě to ženy pochopí, tím jim bude lépe.
Vlastni zkusennost? V tom pripade asi hodne tvrda..jasne, chlap se ohledne za hezkou babou ale neskonci s ni v posteli..v tom se od tech simpanzu lisime…na rozdil od simpanzu mame vetsi mozek, kde je I pocit odpovednosti jakasi vnitrni kontrola atd.
Už ses zeptala, čili od teď si bude dávat majzla.
Já osobně bych se neptala, když předem víš odpověď (strcilli kamarádi, starý nalezeny ve starých věcech a náhodně vypadnuvsi atd - zkrátka nějaké ty všeobecné výmluvy).
Já osobně bych se neptala a nedala na sobě nic znát a příští neděli si nějak zařídila kontrolu, zda byl cely večer opravdu s kamarády… píšeš, že každou neděli večer tráví s „kamarády“ - bohužel pokud dělá něco nekalého, už jsi ho tím dotazem upozornila a bude teď maximálně opatrný…
Snad máme doreseno. Ten, co jsem našla na zemi, je stejně značky i stejného data spotřeby jako ty, co máme v šuplíku. Takže asi fakt jen byl někde zapomenutej. Manžel se ani jinak nechová nijak divně. Takže telenovela se nekoná. Jsem rada, ze me intuice nezklamala. Díky za podporu a možnost se vykecat.
@Marianna2 píše:
Tak já nechápu proč tu tolik žen reaguje na nevěru negativně, stát se to mně, tak se ho zeptám, jaká byla v posteli, a pokud lepší než já, tak bych na sobě začala urychleně pracovat.
Správně!
![]()
@Anonymní píše:
Snad máme doreseno. Ten, co jsem našla na zemi, je stejně značky i stejného data spotřeby jako ty, co máme v šuplíku. Takže asi fakt jen byl někde zapomenutej. Manžel se ani jinak nechová nijak divně. Takže telenovela se nekoná. Jsem rada, ze me intuice nezklamala. Díky za podporu a možnost se vykecat.
Sleduju tuhle diskuzi od rána a jsem ráda že ti to tak dopadlo
![]()