Manžel má asi milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
2.3.20 11:37
@vodolejka píše:
Až příjde, hoď ho před něj a ruce v bok :mrgreen:

Nejdříve facku a pak až to co píšeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
2.3.20 11:43

.

Příspěvek upraven 02.03.20 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
2.3.20 11:44
@zoidberg píše:
Nejdříve facku a pak až to co píšeš!

Pravda! A pak klečet na hrách hubou ke zdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
2.3.20 11:47

A jinak, taky se nám tu povalují kondomy z roku 2015, poznáš to podle data spotřeby, ty by měly být i na samostatných kondomech mimo krabičku :palec: na čerstvých tu mám rok 2023 a na těch starych rok 2018. Ale to by tě asi napadlo, tak usuzuji, že to tam psaný není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.3.20 11:52

Tak se ještě podívej jeslí je to ta samá šarže co máte zamknuty v tom šuplíku.
A před rokem nosil kondomy v tašce když jste je ještě používali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 11:55

@Lainaire8 ne, to mě nenapadlo. Ale samozřejmě jsem se podívala a je tam 2019. Tak snad fakt nekeca.

• Citovat
  • Upravit
7712
2.3.20 12:13
@chaela píše: .Příspěvek upraven 02.03.20 v 12:05

Tak snad to bude ok, optej se a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37294
2.3.20 12:14

Celý život s sebou nosím kondom. Nakonec, když si přečtete o jiném použití, než je původní účel, tak zjistíte, že se hodí. ;) Třeba s wartburgem blahé paměti, pravda před mnoha a mnoha lety, jsme na něj dojeli do servisu. Tam nevěřili. :P
Ale nevěrný nejsem. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.3.20 12:18
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuju se asi jen vypovídat, rady nejspíš není:) dnes ráno, když jsem vstala, jsem našla uprostřed obýváku ležet kondom. Manžel byl večer s kamarády (chodí téměř každou nedeli), vrátil se pozdě večer. Musel mu asi vypadnout z kapsy, jinak fakt netuším, jak by se tam vzal. Já mám telisko, takže spolu kondomy nepoužíváme. Nějaké zbytky se doma najdou, ale ty jsou v krabičce v uzamčeném šuplíku v ložnici, takže ani děti to nemohly vytáhnout. No a proč by asi tak manžel u sebe nosil kondomy, že......... No mám teď v hlavě změť myšlenek a ne zrovna pěkných.

Dle tyhle logiky by měl mít on v hlavě guláš. Ty máš tělísko, takže můžeš šu kat o sto péro s kýmkoliv chceš. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
2.3.20 12:43

Mám taky těžko uvěřitelnou historku s kondomem :lol: Manžel byl stejně jako tvůj s kamarády popíjet, ráno jsem zaspala, tak honem do koupelny a obléct se, přijdu zpátky do ložnice a na zemi kondom v obalu, zůstala jsem stát ochromená, protože v tu dobu jsme se víc než rok nechránili :oops: Manžel mi říkal, že neví, kde se tam vzal, že on žádné nemá, červík ve mně hodně hlodal a nešlo mi to do hlavy. Za pár dní jdu ráno do koupelny vybavená spodním prádlem, do kterého se chci převléknout a co nevidím, na kalhotkách se mi zachytil za zoubky obalu kondom, rozesmála jsem se, protože ty nevyužité jsem měla v šuplíku se spodním prádlem na dně a dávno na ně zapomněla :lol: Bylo jasné, že ten předchozí mi vypadl cestou do koupelny.

• Citovat
  • Upravit
12625
2.3.20 12:46
@Marianna2 píše:
@lilith1
muži ale jsou šimpanzi, čím dřívě to ženy pochopí, tím jim bude lépe.

Vlastni zkusennost? V tom pripade asi hodne tvrda..jasne, chlap se ohledne za hezkou babou ale neskonci s ni v posteli..v tom se od tech simpanzu lisime…na rozdil od simpanzu mame vetsi mozek, kde je I pocit odpovednosti jakasi vnitrni kontrola atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.3.20 13:11

Už ses zeptala, čili od teď si bude dávat majzla.
Já osobně bych se neptala, když předem víš odpověď (strcilli kamarádi, starý nalezeny ve starých věcech a náhodně vypadnuvsi atd - zkrátka nějaké ty všeobecné výmluvy).
Já osobně bych se neptala a nedala na sobě nic znát a příští neděli si nějak zařídila kontrolu, zda byl cely večer opravdu s kamarády… píšeš, že každou neděli večer tráví s „kamarády“ - bohužel pokud dělá něco nekalého, už jsi ho tím dotazem upozornila a bude teď maximálně opatrný…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.20 13:23

Snad máme doreseno. Ten, co jsem našla na zemi, je stejně značky i stejného data spotřeby jako ty, co máme v šuplíku. Takže asi fakt jen byl někde zapomenutej. Manžel se ani jinak nechová nijak divně. Takže telenovela se nekoná. Jsem rada, ze me intuice nezklamala. Díky za podporu a možnost se vykecat.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
2.3.20 13:28
@Marianna2 píše:
Tak já nechápu proč tu tolik žen reaguje na nevěru negativně, stát se to mně, tak se ho zeptám, jaká byla v posteli, a pokud lepší než já, tak bych na sobě začala urychleně pracovat. :mavam:

Správně! :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
4126
2.3.20 13:49
@Anonymní píše:
Snad máme doreseno. Ten, co jsem našla na zemi, je stejně značky i stejného data spotřeby jako ty, co máme v šuplíku. Takže asi fakt jen byl někde zapomenutej. Manžel se ani jinak nechová nijak divně. Takže telenovela se nekoná. Jsem rada, ze me intuice nezklamala. Díky za podporu a možnost se vykecat.

Sleduju tuhle diskuzi od rána a jsem ráda že ti to tak dopadlo :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria