Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se ho normálně zeptala. Taky mám tělísko a kondomy máme zamčené kdesi ve skříní a přitom je mám historicky postrkané všude - kosmetická taštička, kufr, sportovní taška… Občas nějaký taky vykramařím s věcmi
a manžela nepodvádím. ![]()
@Lama Lama no tak ona tam nějaká vina bude na obou stranách. My teď spolu spíme dost málo, ale normálně jsme se o tom bavili a domluvili se na řešení, které vyhovuje oběma. Teď poslední dobou se to navíc zlepšilo. Takže jsem myslela, že tohle jsme zvládli.
Já bych tedy mlčet nevydržela. Asi bych mu řekla, ať si to laskavě líp hlídá a jak se znám, měla bych nafouklou hubu.
Já u přítele v peněžence našla taky kondom. Bylo to na Vánoce a trochu jsem udělala scénu
naštěstí se to vysvětlilo, že kondom měl v staré peněžence ještě dávno z doby než jsme spolu zacali. A na Vánoce dostal novou peněženku a když si předělával ty věci, tak tam našel ten kondom a bylo mu to před mamkou blbý, tak ho rychle strčil do nove peněženky.
@Anonymní píše:
Já u přítele v peněžence našla taky kondom. Bylo to na Vánoce a trochu jsem udělala scénunaštěstí se to vysvětlilo, že kondom měl v staré peněžence ještě dávno z doby než jsme spolu zacali. A na Vánoce dostal novou peněženku a když si předělával ty věci, tak tam našel ten kondom a bylo mu to před mamkou blbý, tak ho rychle strčil do nove peněženky.
Tak co měl taky říct jinyho, že jo ![]()
To je právě to. Když se ho zeptám, tak i kdyby tu ženskou měl, tak to přece neřekne. Vymyslí si nějakou takovou blbost. A já prostě nemůžu vědět, jestli je to pravda nebo výmluva. Mně samotné se už několikrát stala taková věc, že kdyby se to nestalo mně osobně, tak to nikomu neuverim. Takže výsledek bude buď ten, že někoho má a začne si dávat větší pozor, já nikdy nic nezjistim a pravdy se nedoberu. Nebo nikoho nemá a akorát se naštve, že mu nevěřím a podezírám ho. Ty jo, proč z toho vždycky vyjdu špatně já..
Jsem asi jiná, já chlapovi dávám kondomy s sebou běžně.. když se třeba někam chystá s kamaradama a tak
jakože když už, tak ať se aspoň chrání
no zatím je vždy přivezl zpátky, tak buď nepodvadi nebo na nějakej kondom kašle
takže vím stejně prd ![]()
A tobě taky nic neřekne, vymluvi se na nějakou blbost, kamarády a tak. Asi bych spíš chvíli pozorovala, pak jednala. A kondom bych sebrala, schválně jestli by ho hledal (samozřejmě nenápadně
)
@terien píše:
Tak co měl taky říct jinyho, že jo
Jako upřímně ten kondom byl tak starej, že by stejně asi nikoho neochranil
navíc já nemám jedinej důvod mu to nevěřit, takže být zakladatelkou, tak chlapa prostě pozoruji a dřív nebo později má to stejně musí prijit
@whooro píše:
Není důležité za kterou chodí, ale ke které se vracíjste jinak spokojení? Máte šťastný život? Chová se k tobě hezky? K dětem? Vydělává, nefláká se, udělá si na rodinu čas? Peníze nechybí? Někteří chlapi mají prostě problém udržet ho v kalhotách, pokud je to případ i tvého muže, buď ráda, že používá ochranu. A třeba v tom taky nic není, jiný kamarád rozdal chlapům šprcky, ať se hecnou a užijí si a ten tvůj ji donesl až domů. Dala bych mu najevo, že o tom vím, třeba mu jen nějakém kontaktu dát onu věc a významně se na něj kouknout.. a uvidíš, co bude
To myslis vazne? Tak snad nemam doma simpanze, ktery si ho strka kam chce..a.kdy chce..existuje jakasi zodpovednost za vlastni jednani vernost, to patri do role otce, manzela, partnera…docela by me zajimalo jak by byl tolerantni manzel kdyby mu pani nasazovala parohy a pak se vracela zvesela domu..
Tak manžel se nečekaně zjevil doma, zapomněl podklady do práce. Zeptala jsem se a dostala přesně tu odpověď, kterou jsem čekala. Prý ten kondom měl v tašce už dlouho, z doby, kdy jsme je používali spolu. Což je tedy už opravdu dlouho, na to vypadal až moc „čerstvě“, ale tak možný je všecko. No jsem tam, kde jsem byla, že. Já nemám pocit, že bych mu neměla věřit, ale cervicek hloda.
A měl v práci ty samý kalhoty?
Podle mně zjistil že mu ten kondom chybí tak se vrátil se záminkou že zapomněl podklady ![]()
Já mýmu bývalému taky našla kondom v kapse když se vrátil z akce a ta samá výmluva.
Pak se ukázalo že podváděl kudy chodil ![]()
Tak já nechápu proč tu tolik žen reaguje na nevěru negativně, stát se to mně, tak se ho zeptám, jaká byla v posteli, a pokud lepší než já, tak bych na sobě začala urychleně pracovat. ![]()
@lilith1
muži ale jsou šimpanzi, čím dřívě to ženy pochopí, tím jim bude lépe.
@K K To by byla ideální varianta, nějaká taková blbá náhoda. No uvidím, jsem zvědavá, fakt..