Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marianna2 píše:
Tak já nechápu proč tu tolik žen reaguje na nevěru negativně, stát se to mně, tak se ho zeptám, jaká byla v posteli, a pokud lepší než já, tak bych na sobě začala urychleně pracovat.
Tvoje volba ![]()
@danula6 chodí do práce v obleku, talze jestli měl ty stejný oblekovy kalhoty nebo jiný, fakt netuším, všechny jsou černý. Večer měl samozřejmě jiný, ale nevím, co by to jako mělo dokazovat. Tvrdil, že ho měl v tašce. Pravda to být může, ale taky nemusí. Mám v hlavě milion věci proti i pro, ono těžko říct.
@Marianna2 moc vtipný, díky za radu.
@Marianna2 píše:
Tak já nechápu proč tu tolik žen reaguje na nevěru negativně, stát se to mně, tak se ho zeptám, jaká byla v posteli, a pokud lepší než já, tak bych na sobě začala urychleně pracovat.
Aha, jako že budu soutěžit se všema ženama světa, kdo je lepší v posteli?
No že mu asi vypadl při svlikani z kapsy.
Pak si na to vzpomel že si ho dával do kapsy chtěl si ho dát do tašky nebo já nevím kam a nebyl tam.
S aktivitou do práce asi na akci nebo kde to byl nebyl.
Těžko mu vypadl z tašky kdyby ho tam měl hodně dlouho jak tvrdí.
@whooro píše:
Není důležité za kterou chodí, ale ke které se vracíjste jinak spokojení? Máte šťastný život? Chová se k tobě hezky? K dětem? Vydělává, nefláká se, udělá si na rodinu čas? Peníze nechybí? Někteří chlapi mají prostě problém udržet ho v kalhotách, pokud je to případ i tvého muže, buď ráda, že používá ochranu. A třeba v tom taky nic není, jiný kamarád rozdal chlapům šprcky, ať se hecnou a užijí si a ten tvůj ji donesl až domů. Dala bych mu najevo, že o tom vím, třeba mu jen nějakém kontaktu dát onu věc a významně se na něj kouknout.. a uvidíš, co bude
@Marianna2 píše:
@Marianna2 píše:
@lilith1
muži ale jsou šimpanzi, čím dřívě to ženy pochopí, tím jim bude lépe.
Mas asi hodne spatny zivotni zkusenosti, ze? ![]()
Zakladatelko, zeptej se a uvidis. Ja bych teda mlcet nevydrzela. Manzel to same. A kdyz se bude podivne vymlouvat, tak ho vic pozoruj a uvidis. Ale dusit to v sobe…no nevim ![]()
@danula6 jako taly se mi nechce věřit, že by mu vypadl z tašky, kterou používá vcelku běžně, zrovna teď, po víc jak roce, co jsme ty kondomy. pouzivali naposledy spolu. Ale i já občas najdu někde něco zasantroceny, možná je všecko. Zas mimo toto nemám důvod mu nevěřit. Máme sdílení polohy v google mapách, takže já se kdykoliv můžu podívat, kde je, stejně tak on na mě. Já to teda využívám velmi sporadicky, naučila jsem se s tím zacházet až nedávno a on to ví, ale snad není tak blbej, aby to riskoval. No pere se to ve mě. Něco mi jasně říká, že ho mám nakopnout, a něco zase, že je to celý jen jedno velký nedorozumění.
@Marianna2 píše:
Myslím, že široko daleko nebude žádná lepší než ty
![]()
@Marianna2 píše:
Všimla jsi si když se vrátil pro tý podklady že se nenápadně rozhlížel po zemi, chodil z místnosti do místnosti nebo jenom vzal podklady a šel?
@zoidberg píše:
Myslím, že široko daleko nebude žádná lepší než ty![]()
I kdyby se ženská přetrhla v posteli kurevnik bude podvádět.
@danula6 píše:
I kdyby se ženská přetrhla v posteli kurevnik bude podvádět.
To není jen o umění v posteli, ale o životní strategii. A ne všichni jsou kurevníci.