Manžel a můj zadek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
17.6.20 23:10
@jege píše:
Zkuste 69, třeba mu postačí jenom se na něj zblízka dívat! Uvidí tam i hvězdičku a kávové zrno! @izquierdo Ti poradí, jak na to. ;) :mrgreen:

Pan Dan psal HVĚZDICI, také mi to utkvělo v paměti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
17.6.20 23:11
@Anonymní píše:
Ja se neptala uplne na rady, to mi ani nejde o rady, ja proste jen chtela vedet, jestli to tak ma i nekdo dalsi, kamaradkam se s timhle uplne nesveruju…

A k čemu ti pomůže, když ti tu třeba já napíšu, že to tak taky mám nebo že to tak vůbec nemám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
17.6.20 23:12
@Anonymní píše:
Ja se neptala uplne na rady, to mi ani nejde o rady, ja proste jen chtela vedet, jestli to tak ma i nekdo dalsi, kamaradkam se s timhle uplne nesveruju…

Jak píše jege, co orální sex, nejlépe v poloze 69, provozujete? Tam ten tvůj zadek taky uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.6.20 23:14
@Anonymní píše:

tak je to v cajku, ne? v zásadě ti to vyhovuje a pokud nemáš na zadkové hrátky chut, tak si ho ukočíruješ…
Jinak můj muž si taky rád sáhne, ale jiné intimní projevy má v soukromí a jiné na veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.20 23:15
@izquierdo píše:
Navíc mi ti těžko poradíme, co má tvůj muž dělat s tvým zadkem a co si máš ty nechat líbit. Kolik je vám let, že ti na veřejnosti „majetnicky“ mačká zadek? Na jednu stranu by se dalo říci, že ho pořád asi sexuálně přitahuješ, pokud ho tedy nepřitahuje jakýkoli zadek, do kterého může něco strčit, a měla bys být ráda. Ale pokud je to takto jednostranné, že myslí jen na sebe, tak je to sobec. A hlavně si myslím, že si tu dost vymýšlíš. Málokterá žena dělá anální sex, když nechce a málokterý muž tím chce zakončovat každý sex. To abys neměla později potíže s únikem stolice, prý se to při častém análním sexu může stát.

Je mi 30, manzelovi 35, ja nepsala ze mysli jen na sebe… docela se tu koukam prekrucujou slova… proste jen ze by nejradsi kazdy sex tim zakoncil to tak je… taky sem nepsala ze je mi to neprijemny nebo tak jak tu nekdo pise, jen ze bych to nepreferovala vzdy… ja jen zjistuju jestli to ma nekdo doma podobne, nemusite me tu pitvat kdo nema, neptala jsem se na rady a ani naky zhodnoceni tech co to tak doma nemaji…

• Citovat
  • Upravit
3281
17.6.20 23:19
@Anonymní píše:
Je mi 30, manzelovi 35, ja nepsala ze mysli jen na sebe… docela se tu koukam prekrucujou slova… proste jen ze by nejradsi kazdy sex tim zakoncil to tak je… taky sem nepsala ze je mi to neprijemny nebo tak jak tu nekdo pise, jen ze bych to nepreferovala vzdy… ja jen zjistuju jestli to ma nekdo doma podobne, nemusite me tu pitvat kdo nema, neptala jsem se na rady a ani naky zhodnoceni tech co to tak doma nemaji…

A o cem mame diskutovat nebo v cem radit, kdyz jsi vlastne spokojena? Zbytek si vyres se svym muzem. Jak vidis, tak to tu asi zatim nikdo jako vy nema. Pomohlo ti to v necem? Kdyz to nechces pokazde zakoncovat analnim sexem, tak to nedelej, ne? To by chtela maloktera zena. Ale asi sis ho tak naucila, tak mas, cos chtela. Nemela ses nechat a melas davno prosazovat to, co je prijemnejsi tobe, teda ten romantictejsi sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.20 00:16
@izquierdo píše:
A k čemu ti pomůže, když ti tu třeba já napíšu, že to tak taky mám nebo že to tak vůbec nemám?

K nicemu ji (mu) to nepomuze. Ale treba si rad(a) pocte o rektalnich tematach :)

Izquerdo, ja te v te debate, kde se zjistilo, ze jses Kaliopa, podezrivala, ze i kdyz si tam spousta lidi delala srandu z tebe, ty jsi si delala celou tou dobu srandu z nas. Protoze kdyz nehras svou roli, vyleze z tebe i pricetnej nazor. Jsi proste umelec -nadrealista :D, nevim proc to delas, hypotez je vic, ale delas to pomerne uspesne :)

Příspěvek upraven 18.06.20 v 00:22

• Citovat
  • Upravit
My Melody
18.6.20 00:17

2 krat

• Citovat
  • Upravit
3281
18.6.20 00:24
@My Melody píše:
K nicemu ji (mu) to nepomuze. Ale treba si rad(a) pocte o rektalnich tematach :)

Izquerdo, ja te v te debate, kde se zjistilo, ze jses Kaliopa, podezrivala, ze i kdyz si tam spousta lidi delala srandu z tebe, ty jsi si delala celou tou dobu srandu z nas. Protoze kdyz nehras svou roli, vyleze z tebe i pricetnej nazor. Jsi proste umelec -nadrealista :D, nevim proc to delas, hypotez je vic, ale delas to pomerne uspesne :)

Příspěvek upraven 18.06.20 v 00:22

No jsem úplně dojata, ráda zde zase někomu poradím, pomůžu, beru to jako poslání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.20 00:26
@izquierdo píše:
No jsem úplně dojata, ráda zde zase někomu poradím, pomůžu, beru to jako poslání.
:D
  • Citovat
  • Upravit
3281
18.6.20 00:32
@My Melody píše: :D

Co tedy poradime teto pani nebo panovi? Nemeli bychom to nechat nevyresene, nemyslis? Snad sem jeste prijde, pokud ted tedy zrovna neprovadi zase nejake rektalni hratky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.20 01:45
@izquierdo píše:
Co tedy poradime teto pani nebo panovi? Nemeli bychom to nechat nevyresene, nemyslis? Snad sem jeste prijde, pokud ted tedy zrovna neprovadi zase nejake rektalni hratky.
:mrgreen:
Pokud je to nejakej erototroll, ktereho vzrusuji rectalni temata, navrhuju neposkytovat material k natahovani cervika, tudiz nepsat nic o analech, ale vytrvale diskutovat o predpovedi pocasi, anebo o pestovani ustric.

Pokud je to troll, kterej zaklada rektalni temata kvuli stimulaci ctenosti, muzeme v ramci mezinarodniho dne boje proti trollingu upozornovat ostatni ctenare na pripadnou moznost trollingu tohoto clanku.
A pokud je to dama, ktera se pta po internetech, jestli to tak maji ostatni a chce si dle anonymnich, neverifikovatelnych prispevku vyvodit konzekvence pro svuj sexualni zivot, tak ji vysvetlime, ze jeji otazka je naprosto, ale naprosto irevelantni.

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6956
18.6.20 06:14
@izquierdo píše:
A k čemu ti pomůže, když ti tu třeba já napíšu, že to tak taky mám nebo že to tak vůbec nemám?

A proto jsi ty, @izquierdo, za poslední půlrok vytvořila desítku diskuzí, kde se ptáš, má-li to někdo v sexu stejně jako ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15230
18.6.20 06:16

Tak jestli zakoncujete každý sex analem, tak za pár let budeš nosit nejspis pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.6.20 10:10
@Anonymní píše:
Zajimalo by me, jestli ma nekdo podobnou zkusenost jako ja, nevim jak to presne popsat…manzel proste miluje muj zadek (a teda myslim, ze hezky zensky zadky obecne…)ale nekdy uz se to neda…1) na zadek mi porad saha, ale jakoze porad.. doma, na verejnosti- nekdy je mi to prijemny, ale nekde mi to vadi- casto me i na verejnosti placa, nebo jakoby majetnicky zadek poplacava nebo macka… 2) z duvodu tohoto bodu prosim o anonym.. miluje analni sex…snazi se tim pokazdy zakoncit… kdyz nechci, tak aspon prsty, lizani…nekdy uz proste z toho nemuzu a chtela bych to bez toho ( coz kdyz nechci vyrazne tak je bez toho, ale je na nem videt jak si to neuziva tolik.. a stejne se snazi aspon o neco..) 3) dalsi vec co se tyka sexu je ze dost jede i spanking, ne nic drsnyho, zadny sm, ale uz proste strasne dlouho jsem nezazila nejaky romanticky milovani… vzdycky to skonci tim ze “dostanu na zadek a jsem rada kdyz ne i do nej”, mozna divny tema, omlouvam se, ale zajimalo me jestli nemate nekdo podobnyho chlapa :) :oops:

Jak jste to zakladatelko teda doma s tím zadkem vyřešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí