Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukni na www.bezvatriko.cz Nedávno jsem objednávala a dodání bylo rychlé ![]()
Já nevím jak jinde, jestli mají více poboček, ale u nás v Javě dělaj takový tisk myslím na počkání, když si prineses vlastní tričko.
třeba to dělají i jiné instantní tiskárny ![]()
Firmu neporadím zkus ji vyhledat na internetu.
Kdyby jsi nikoho nesehnala, tak si kup fixu na textil nebo nějaké barvičky na textil. Napiš a namaluj něco na tričko sama. Řekla bych, že to tátu potěší ještě víc.
Firmu take neporadim ale pokud je to darek na napr rodinnou oslavu, tak jsem kdysi vyrabela foukacimi fixami na textil (musi byt na obale napsano na textil, jinak jsou jenom na papir) a mela sablony na pismenka ( v nouzi by slo vytisknout a vystrihat). Nedavno jsem kupovala pro dceru a meli je v DM drogerce( v papirnictvi meli jen obyc). Sablony maji v papirnictvi. Tatka mel tenkrat velkou radost. Drzim palce at to stihnete, jakymkoliv zpusobem.
Ja na Den otců chystám „vlastní“ triko. Koupila jsem černé tricko a dcerce otisknu rucicky, nozicky. Fixou dopisu text. ![]()
Kdysi jsem sehnala papíry, kde se text/obrázek po natisknutí nažehlil na textil. Text musí být zrcadlově otočený… natiskli mi to v obchodě, kde opravují tiskárny a kopírují velké formáty výkresů, pak už jsem doma jen nažehlila ----
to jen tip pokud by standardní potisky selhaly.
Vytiskni zrcadlově obráceně, žehličkou obtiskni a obtáhni fixou na textil ![]()
@Anonymní píše:
Ja na Den otců chystám „vlastní“ triko. Koupila jsem černé tricko a dcerce otisknu rucicky, nozicky. Fixou dopisu text.
Cim otisknes? Fixou to směje ne?
Dobrý večer, jedna nejmenovaná firma mi teď napsala email, že objednávku ruší z důvodu, že nestíhají. Nechápu, nevím co to je za výmluvu, le ok.
A teď na rychlo hledám firmu, co mi pošle do patka tričko, s potiskem „nejlepsi táta na světě“.
Prosím jsem v koncích, jsem z české lipy, zaplatím klidně i zlatem.