Manžel a úklid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17368
15.8.10 15:33
mabit píše:
můj je dobytek :cert: mám takovej pocit,že koš na špinavý prádlo a šatní skříň jsou pro něj nepochopitelný věci :zed: konferenční stolek,noční stolek a stolek na pc si asi plete se smeťákem :pocitac: ale jen kdybych já někde něco nechala nebo by tu byl bordel to by bylo keců :zed: mu musím říkat,že ať si to uklidí atd… jednže holky to je výchovou,za to ůžou tchýně-ta moje za synáčky dělala všechno,nikdy doma s ničím nepomáhali tak se není čemu divit,že to neznaj

Chtělo byt to pořádat nějaké pracovní tábory pro takové přítele, tatínky, manžílky. Já bych ho tam poslala z fleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.8.10 15:35
Farllin píše:
můj je dobytek :cert: mám takovej pocit,že koš na špinavý prádlo a šatní skříň jsou pro něj nepochopitelný věci :zed: konferenční stolek,noční stolek a stolek na pc si asi plete se smeťákem :pocitac: ale jen kdybych já někde něco nechala nebo by tu byl bordel to by bylo keců :zed: mu musím říkat,že ať si to uklidí atd… jednže holky to je výchovou,za to ůžou tchýně-ta moje za synáčky dělala všechno,nikdy doma s ničím nepomáhali tak se není čemu divit,že to neznaj
Chtělo byt to pořádat nějaké pracovní tábory pro takové přítele, tatínky, manžílky. Já bych ho tam poslala z fleku.

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.8.10 15:36

Já ho chci taky poslat do tábora :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.8.10 15:40
Anonymní píše:
mabit píše:

nemáš doma toho mého?On sice pomůže s úklidem před návštěvou,ale jinak je to peklo.Přilepený víčko od jogurtu na konferenčáku :evil: Hadry u postele,koš na prádlo považuje asi za věc co se v bytě nenachází,co u kde vypadne tak to tam leží.A za to může jak píšeš ta pinda tchýně :-x :-x Když mu jěště ve 20ti a jeho bráchovi do 26 let uklízela pokoj.Zbírala po něm špinavý oblečení,pet flašky,nádobí.Všechno pěkně pod čumák.U oběda chtěli pití tak zahoddila příbor a běžela jim nalejt :evil: A co s tím uděláš když ho dostaneš už takhle zhýčkanýho.Tolikrát jsme se pohádali,než pochopil že mít plný servis nebude.že nebudu každý den stát 2h u plotny,atd.

Holka vydrž,je to hrozný :cry:

Hele nejsi náhodou moje švagrová?! :think: ten popis sedí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.8.10 15:46

Ahoj. Tak ten můj je doslova případ. Když jsme se seznámili, měla jsem až obavy, co je to za chlapa posedlýho pořádkem a čistotou. Ale asi mě jen chtěl vycvičit, když po mě i přisouval židli ke stolu, leštil dřez a podobně. Dneska spolu žijeme a majzla bych ho, jakej je bordelář. Asi věří na levitaci a doufá, že věci samy odlétnou na své místo. Všude po bytě mám „dekoračky“ z jeho oblečení, všude skladiště šroubků, hřebíčků, drobáků,… Taky mi někdy říká, co by bylo potřeba udělat, ale nedám se a řeknu mu, ať si to uklidí sám (ale samozřejmě dělám všechno sama). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
15.8.10 16:00
mabit píše:

jéé není tovje tchýně příbuzná s mojí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.8.10 16:13
PetaP píše: :mrgreen: :mrgreen: To můj by asi neřekl.. Uklízí teď za mě, když jsem těhotná a jinak mi taky pomáhá - sám od sebe, nikdy mu nemusím říkat, takže jeho by to asi ani nenapadlo mi říct :-D

tak toho si važ…a uvidíš,jak dlouho mu to vydrží… :wink:
jinak souhlasím s názorem,že za chlapy může výchova od maminky… :zed:
to samé mám doma já..jen s tím rozdílem,že se už i naučil uklízet po sobě/občas/,ale začal být pedant na nádobí..byt máme myčku,pro něj není přeci problém omýt nádobí v ruce :roll: a proč to také neděláme??nač asi máme myčku že…a chtít po něm,aby ho napadlo něco uklidit??ani omylem…jo když řeknu,postavím před něj iron a hadr…tk ho to už i napadne… :roll:
jo není to lehký s nima…ale dají se postupně naučit na jakžtakž pořádek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.10 16:19

tak já jsem s manželem 12let a manžel mi pomáhá, začli jsme to tak dělat hned a taky to i zůstalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.8.10 16:48

Manžel pomáhá v podstatě se vším, co mu řeknu.
Kdyby mi řekl, že přijdou jeho známí a ať poklidím, tak s ním vyběhnu. Jsou to jeho známí, tak ukízí on. Když má přijít třeba moje máma nebo sestra, makám zase já. Tak mi to přijde spravedlivé a shodneme se v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.8.10 16:56
verenika píše:
sieta.m píše:
Můj uklízí víc než já a pořád mě cepuje, když něco nedám na místo :-) Kromě praní, nemá problém s ničím, dokonce i žehlí :andel:

:palec: závidím :lol:

Můj by řekl,že musíme uklidit a pomohl by mi.My máme domácí práce rozděleny-po pár nedorozuměních.

Tchýni domů pouštím jen sporadicky-sbírá neviditelný drobky z koberce atd.nejsme nějaká uklízecí rodina-bordel v bytě šťastné dítě ne?! :mrgreen:

Jj s tím bordelem v bytě souhlasím, to je stará pravda :-D Jinak pedant na úklid není tchýně, ale moje matka a já se od ní daleko odstěhovala a jak se říká- odříkaného chleba největší krajíc, tak mi pánbůh za matku nadělil stejného chlapa. Než jsem šla do porodnice tak srovnal ve skříni všechny ručníky podle velikostí a barev, chytil mě za ucho, dovedl ke skříni a řekl - a takhle to tady bude vypadat 8-o. No co si budem povídat, už jsem před pár dny narušila stoh těch modrých a dala na ně oranžové, ještě to nezjistil :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
15.8.10 17:17

Tak ten muj rekne,melo by se to a to,nebo ja sem uklizel driv to a to.....
treba prach…tady se vytvori za jeden den,ja utiram 2krat tydne.....nemam cas kazdej den,mimco…zahrada atd.a reci,ja sem nikdy tady nemel prach me dokazou nastvat......
To by utiral kazdej,kdyby pracoval 8h a zbytek casu sedel na komplu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
ja sem cistotna,ale nekdy to proziva vic jak ja,kdyz ma volno,tak tak jednou do mesice si ten pokoj uklidi sam a je to,me to pomuze a mu neuskodi :palec:

• Citovat
  • Upravit
9099
15.8.10 17:37

Ahojky tak můj by mi to neřekl bylo by mu celkem jedno že jeho kolegové v práci vidí jestli tam je,nebo není nepořádek,ale mě ne.Takže když má někdo přijít na návštěvu,tak mu řeknu co má uklidit on co uklidím já a je to.Bydlíme spolu tak můžem spolu i uklidit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.8.10 17:46

Tak já si nemůžu stěžovat, manžel uklízí sám od sebe :-)
Ani by mě k tomu nepotřeboval, ale je mi většinou blbé „flákat se“, když ho to chytne - tak stoupnu a jdem dělat oba :-D - to jsou ty větší úklidy (návštěva, Vánoce…)

jinak si v podstatě uklízíme každej po sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.10 20:58

Koukám na to, že mám doma asi svatého chlapa. Sice bordel taky nadělá, ale nemá problém si ho po sobě uklidit( i když občas až po upozornění). A říct mi, někdo přijde, ukliď, to by zkusil jen jednou.
Jen k prádlu ho pro jistotu nepouštím to by nedopadlo dobře.

• Citovat
  • Upravit
3999
16.8.10 20:02

Tak u nás je to spíš naopak, asi se budu muset nad sebou zamyslet :mrgreen: přítel se naštěstí úklidu účastní, ani mu nemusím říkat, takže v tomto směru u nás relativně v pohodě (pokud ovšem se nečekaně nezastaví jeho rodiče, jak mají někdy ve zvyku, to bych vyskočila z kůže…). Ale třeba můj táta, to je případ. Sám se doma jen válí, ale pak ty přednášky, jak se má co uklízet a podobně…jako by mamka byla neschopná, přitom zrovna moje mamka je na úklid fakt pes, ta musí mít vše jak ze škatulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí