Mstí se ženám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.8.10 08:30

Mstí se ženám ?

Poznala jsem jednoho muže. Zdál se být pohodový. Vybrala jsem si jiného a o tom předchozím jsem se dozvěděla docela zvláštní věci.
Má za sebou vztah s ženou, která ho jen využila ( kupoval ji co chtěl a ona ho jen za zády podváděla - to tvrdí on ). Je to dva roky zpětně. Od té doby hledá holky, ženy ......... Ale poněkud zvláštně, přes seznamku, píše si s nima, některé tvrdí jak by chtěl mít zase vztah, některé, že se podřídí a bude chtít to co ona - třeba jen sex. A to dělá bezmála tu celou dobu, asi. Absolutně nevím co si o něm myslet ? Nic mi do toho není, ale zajímá mě, kdybych nepoznala nynějšího partnera, zřejmě bych mu podlehla.
Dokáže se, tak chovat děvkař ? Přitom on je netlačí ZŘEJMĚ do postele, ale zdá se mi, že je to poněkud divný, při nejmenším ........ Znám ho bezmála rok, vím krátká doba, ale přesto, dost o něm slýchávám, stýkáme se.
Je divný, když některé tvrdí jak by chtěl vztah a některé že se podřídí jejím požadavkům........Doufám,že můj přítel se nikdy nezblázní, tak jako tento kamarád.
Vím, co dělá, protože mi půjčoval kdysi svůj email, znám jeho heslo a tak jsem nakoukla.......Žije sám, už bezmála rok, uplně sám. Docela jsem zírala jak se chová přes písmena,ikdyž to zřejmě o člověku až tak nevypovídá. já ho znám jako klidnýho a příjemnýho chlapa,který se však,co jsem viděla, vyjadřuje přes písmena jak nadržený hovado s prominutím :D

Nemohla jsem v noci spát, a tak jsem zabrousila na jeho profil. A ejhle, 2 nové objevy, jeden 33 letý - že hledající kamaráda na pár slov a později třeba vážný vztah a druhá 41 letá žena hledající trvalý a vážný vztah s mužem, který nepotřebuje denně sex.

Obě oslovil. Opravdu mi to přijde zvláštní. Proč ? Protože jim odpovídal už ve 4 hodiny ráno a mé kamarádce, se kterou se stýká, a kterou chce teď zřejmě do postele, neodpověděl. Nereaguje na ní.

Napadlo mě si vytvořit smyšlený profil a něco z něj vytáhnout, přeci jen ho znám rok, ale stále to není dostatečně dlouhá doba. Zvlášť potom co i u mě nastal z jeho strany obrat o 180%. Choval se ke mě krásně, zezačátku, ale pak mě chtěl jen do postele. A to samý teď nastává u kamarádky, která však k němu cítí něco víc než já tehdy k němu a on ke mě.

Co radíte ? Přijde mi, že si buď dělá legraci a zkouší holky, které mu lehce dají a pak vycouvá, ale přitom realita je taková, že kamarádku teď docela " úhání „: jakmile má čas píše ji, volá, že má volný byt, tak to by přeci nedělal jen, tak ne ? Opravdu nevím, ale nechci, aby tak hodný děvče naletělo, má ho plnou hlavu. A nebo je tu druhá možnost od začátku se přetvařuje jak touží po vztahu, ale ve skutečnosti mu jde jen o sex, který když dostane, tak to pro něj končí. A nebo třetí možnost je, ta že hledá vztah, ale nemůže stále najít.
Opravdu nevím. Chci jí pomoci, ne jemu ....... Na něm mi nezáleží. Kamarádce je 26 let a jemu 39 let. Tehdy mi tvrdil jak vyšel ze vztahu se zlomeným srdcem, jak mu ublížila, prý měla krásnou dovolenou a za jeho zády mu ubližovala.
Od pondělí je doma, zlomil si nárt nebo co a zrovna jsme byli s kamarádkou spolu, když ji psal, zda by přišla na návštěvu. Odmítla, že nemůže. No, domluvil se s ní na další den ( odmítla, měla práci ), ale přesto skoro celé dopoledne do ní hučel, jak si udělají hezky, jak by ji chtěl ...... Když mu z legrace napsala " Mi neříkej, že by se nenašel někdo jiný do postele ? ". Odpověděl jen " Chtěl bych Tebe. “

Ten den mu málem do postele skočila, nebýt nečekaného návratu jeho syna. Další den to taky nevyšlo, protože kluk byl doma a dnes ? Kamarádka nechce. Já vidím určitou realitu, ona je zamilovaný blázínek, který si, ale uvědomuje ten obrat z jeho strany. Ukazovala mi sms od něj a docela jsem zírala:

" Zítra PŘIJD " - ano, velká písmena
" Prosím zítra, pomiluju tě jak jsi to nikdy nezažila "
" Udělej si čas, tak na hodinu a půl, dáme si vanu, pak se s tebou budu mooooc mazlit a pomiluju tě "

No, těch zpráviček bylo mnohem víc ...... Co kamarádce radíte ? Zkoušela ho oblbnout: " Chci si na Tebe nejprve zvyknout, co kdybychom si popovídali a jen pomazlili ? " A jeho odpověď byla, že ji udělá hezky.

Ona je zamilovaná, ale on ? Nechápu ho, vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
13.8.10 09:03

Za svobodna jsem párkrát narazila na podobný týpky a rychle jsem utíkala pryč :lol: . Jestli je ale tvá kamarádka zamilovaná, každá rada vyjde naprázdno, myslím, že to každá známe. Člověk v té době má klapky na očích a na uších, vyslechne si druhého, odkývne jeho názor, ale stejně si udělá podle sebe :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 09:10

Utíkala proč ? Víš, on mě málem taky dostal, ale říkám nebýt přítele, tak jsem asi dopadla špatně. Ano, kamarádka je citlivka, cíťa, hodná holka, odkýve to, chápe to, ale táhne ji to k němu. Já ho osobně nechápu, jí nedokážu poručit.

• Citovat
  • Upravit
11822
13.8.10 09:16

Já teda podobnou zkušenost nemám (naštěstí :twisted: ), ale moje kamarádka se už pár let snaží najít si normálního chlapa. A bohužel má štěstí na samé exoty. Ten tvůj popisovaný mi připomněl jednoho jejího bejvalýho. Poznala ho na seznamce. Ona už je trochu opatrná, protože má fakt dost blbejch zkušeností. Ale on hned že se do ní strašně zamiloval, plánoval společnou budoucnost, taky jí hned přivezl ukázat malou dcerku, se kterou pak měla dobrej vztah. Prostě všecko vypadalo idylicky. Pak najednou zjistila, že snad má ještě kohosi jiného. Zjistila, že na té seznamce loví dál a setkává se i s jinejma. Podařilo se jí setkat s jednou jeho další, no bylo to prý dost zajímavý, jelo to u nich v podobným stylu :twisted: Když na něj pak udeřila, že všecko ví, pořád se vykrucoval, že žádná pro něj nic neznamená, jen ona, obratem koupil zásnubní prstýnek a požádal ji o ruku. Začal ji vydírat přes jeho dceru, že by ji ráda viděla a kdesi cosi, no komedie. Dokonce té mojí kamarádce umřela její nejlepší kámoška a on hned, že se pokusí o dítko a bude se jmenovat po ní… Pak si kamoška promluvila i s jeho bývalou manželkou a prostě on je takový. Oblbnout ženskou, pokud možno mít doma jednu, která mu bude dělat full service, ale bokem milion dalších. A všechny bude citově vydírat, bude si hrát na chudáčka, kterýmu první manželka zlomila srdce, zatahovat do toho klidně i svou dceru, no hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 09:23

Děsíš mě. Chlapi, někteří jsou svině. Jí bych přála prima chlapa, ale ona má oči jen pro něj. Co vím, tak tenhle má furt stejnou taktiku, mluví furt to samý, tak že to, asi pravda je. Vím, že nikoho nemá, doma ne, žije sám s dítětem ( znám se s ním ). Ten kluk studuje střední, potkáváme se docela často, ale nemá o mě sebemenší páru. Ani o tom, že znám otce ...... Co vím, tak on mi nikdy nelha, nikdy mi nelhal v tom např: nemůžeš přijít, mám doma kluka, nemůžu, musím do práce, ...... Nikdy.
Kamarádka je blázínek, položilo by ji, kdyby ji využil. Ale přitom, ani nevidí ten fakt, že s ní zametá: když jde teď o sex, tak se on může přetrhnout, ale když mu napíše obyč., zprávu " Jak se máš ? " , tak ne vždy odpoví, a když ano, tak se nezeptá jak se má ona ? Přitom na začátku se mohl přetrhnout: sladký slovíčka, projevoval zájem ......
A co víc, on klidně osloví 21letou holku, to je moc: tvrdí jak mu věk nevadí, pak potom, že se bojí ( tak to bylo u kamarádky ), nakonec, že neví co dělat a v závěru z něj vypadne, že chce nezávazný vztah. Nevím co ji poradit, ale z něj bych docela brala vytáhnout nějaký info, jsem týden doma, tak bych měla dostatek času přes net.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 09:25

Zakladatelko, jeho nepředěláš Ty ani kamarádka a asi ani nejspíš velká láska.

Kámoška si asi poradit nenechá, to známe asi každá, řekni jí, co si o něm myslíš a taky jí řekni, že pokud do toho přesto půjde a dopadne to všelijak, budeš pro ní pak oporou. Rozhodně jí pak neříkej věty typu „já ti to říkala“. Víc udělat nemůžeš. Jen to zase nepřeháněj, aby to kámoška pak nevnímala jako útok a třeba i žárlení a že jí to nepřeješ.

• Citovat
  • Upravit
9867
13.8.10 09:35

No, především… Nahlížet někomu do pošty je přinejmenším nevhodné a řešit kamarádce její sexuální život zavání průšvihem.

Děvče, ty můžeš maximálně vyjádřit kamarádce podporu, zbytek je už jen a pouze na ní. Chlapi jsou různí - a ti oblbující tu byli vždycky a budou i dál.

No a za sebe mám pocit, že tvůj budoucí partner to nebude mít snadné - omlouvám se, napadají mě výrazy jako přísavka, stíhačka… Nemyslím to ve zlém, ani jako urážku - spíš jako námět pro tebe k přemýšlení… Zdá se mi, že jsi mladinká, takže zkus o tom popřemýšlet.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 09:38

Budu při ní, to je samozřejmost. Víš, ona by to, ale neustála, už jednou ji chlap využil a hodně těžko se z toho vzpamatovávala. Radím ji, ať neprojevuje zájem ( nepíše, nevolá ), ať se snaží on, což dělá: 3 týdny se jí neozval, a pak se mohl přetrhnout. Přitom když mu napsala " do kdy je doma ? " , nebyl schopný ji odpovědět a zase oslovil jiný.
Přitom zezačátku do ní hučel jak by chtěl vztah, pak nezávazný vztah, se kterým souhlasila, ale za určitých podmínek a ty podmínky asi nebudou, dle něj, 100%. To nevím, je to jen jejich věc. Ona je poblázněná, nevidí jeho negativní stránky. A to kdyby ji nalákal do postele a pak odkopl by ji položilo, znám ji hodně dobře. Ona i obrací, chvilku mu tvrdí, že ano a pak, že ne, že nechce být děvka ( no, děvka by nebyla to víme všichni ). Nechápu ho. O co mu jde ? Vždyť i 40 letý ženský, u kterých je evidentní, že mu jen, tak nedají, projevuje zájem. A že by chtěl hospodyňku ? To nemá zapotřebí, postará se o sebe sám.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 09:40

Zakladatelko,
Jo, to je fakt, jak píše Lesina, to jsem zapomněla napsat. Koukat do pošty mi přijde dost ubohý a zoufalý. Proč to děláš,když o něj nestojíš? Nestav se do role „Matky Terezy“ a nech kámošku i kámoše svobodně dýchat, jsou dospělý a samy za sebe zodpovědní.

Když jsem si znova přečetla tvůj úvodní článek, napadlo mě, jestli tě spíš neštve, že o tebe už nestojí a že prostě jednoduše žárlíš.

• Citovat
  • Upravit
9879
13.8.10 09:45

Tvoje kámoška je přesně ten případ kdy láska je slepá. Myslim že jí nepomůžeš at chceš sebevíc. Tohle je jen její boj .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 09:47

Ne, to opravdu ne. O něj nestojím, díky nohu mám prima přítele. Jde o to, že kamarádce už jednou jeden exot ublížil, dostala se z toho na lůžkový oddělení psychiatrie. Ona, když miluje, tak jde do toho naplno, nevidí/neslyší. Vím, jak na tom byla když ji ten exot ublížil, 3 roky se z toho dostávala. Je citlivá holčina, je to hodná holka. Chci ji prostě a jednoduše jen pomoci. To, že jsem jemu vlezla na profil bylo jen, proto abych měla větší přehled, protože vám říkám: obrátil u ní o 180%, tak jako tehdy u mě.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 09:48

Zakladatelko, tak kámošce asi nepomůžeš ty, ale psycholog, pokud se dokáže takhle zhroutit. Ty můžeš vašemu vztahu jedině ublížit.

Samozřejmě jsem tě nechtěla urazit, jen mě to napadlo :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.10 09:50

Našemu vztahu ? S přítelem mám výborný vztah, nelezu mu do soukromí, nikdy. Na tomhle exotovi mi nezáleží. Na ní ano, nec´pochopíš to evidentně, protože tys nezažila změnu usměvavý holky, kterou jeden využil ( přes postel ), ona milovala ( je taková povaha, miluje a to je jejím pohonem života ) a on z ní pak udělal největší děvku ve městě, ztratila přátele, ztratila sebe samotnou a dostávala se ode dna zase na výsluní hodně těžko. Ale dostala. Pak potkala jeho, nedoufala v nic, ale přišlo to, jak mi říkala, tak okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 09:58

Nevím, co na tom nechápu, chápu moc dobře, že jí cheš pomoct, ale asi to není v tvých silách, když to řešíš tady. Doporuč jí psychologa nebo aspon sexuální poradnu nebo já nevím. Vztah jsem myslela mezi tebou a kámoškou.

Já chápu moc dobře, že s epohybuješ na tenkým ledě a může se pak obrátit všechno proti tobě… kámoš se naštve, že o něm tohle roznášíš, kámoška se naštve, že jí organizuješ soukromí. Je to složitý, ale někdy není nad odbornou pomoc, pokud už navíc jenou skončila na psychiatrii.

A další… ví kámoška, že to tady řešíš, i když anonymně? Já se tohle dozvědět, tak bych si to s tebou asi hooooodně rázně vyřešila.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 10:00

Aještě doplním, že teda asi nevím, co chceš vlastně slyšet. Ve více názorech už zaznělo, at se do toho nepleteš, já ti poradím, at kámošku odvedeš k odborníkovi a ty uděláš ze mě tu, která to evidentně nechápe :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky