Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pomoci určitě může, záleží na tom, jaký je ten konrétní sociální pracovník. My měli přímo ve škole na VŠ předmět manželské poradentví a z praxe vím, že to opravdu lidem pomáhá, ale jak říkám, záleží na tom, na koho narazíš… ![]()
Ahoj,
nam pomohla v tom ohledu, ze az kdyz treba potvrdil psycholog moje namitky na fungovani vztahu nebo i manzelovy namitky na ktere jsem v tu chvili neslysela, tak clovek najednou slysi a bere to vazneji.
Vice nam bohuzel nepomohla, protoze zijeme prilis alternativne a nepasujeme do zadnych tabulek a nehodlame se toho vzdat. Ale urcite to na nas melo pozitivni vliv, naucili jsme se poslouchat se navzajem a nasledne pracovat na zlepseni, pokud nekomu neco nevyhovuje. Proste se spolu ucime znovu zit.
Inko xx
Inko xx a co víc bys chtěla?
Vždyť to je paráda - a základ vztahu - naučit se jeden druhého poslouchat. A dál pracujete na vztahu - takže vám to vlastně moc pomohlo, protože tu práci na vztahu za vás už nikdo neudělá! Super ![]()
ted jsem dostala z poradny odpověď, že mám zavolat. A docela takovou drsnou..tak nic no ![]()
No tak asi nevyřizujou záležitosti po netu, z toho se stejně nic nepozná, když nevidí vystupování a komunikaci toho člověka.. Tak zavolej a uvidíš.. Nebo zkus jinou..
Určitě smysl má, pokud mají obě strany zájem na udržení vztahu. My teda nebyli přímo do manželské poradny, ale u psychologa, každý zvlášť … Každopádně od té doby mám trošku jiný pohled na manželství a můžu říct, že po víc než pěti letech od naší krize je naše manželství moc hezké. A to už jsme málem podepisovali rozvodové papíry a manžel žil u jiné ženy…
Držím palečky, ať to u vás taky dobře dopadne.
Ahoj,
bohužel vím, že konkrétně v okolí Poděbrad je to tragédie a neradila bych tam chodit..
Spíš si najít přes net nějékoho mediátora - sice stojí dost peněz, ale myslím že i k něčemu bude..
Dobrý den,
rád bych se zeptal, jestli může pomoci manželská poradna. a jestli má někdo konkrétní zkušenost s m.poradnou někde v okolí poděbrad. klidně pište anonymně, vím, že je to konkrétní citlivé. díky