Krize doma II.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.8.10 17:19

Krize doma II.

Omlouvám se, že zase obtěžuju, ale bytostně se to týká e-mimina .

Navazuju na tuto diskuzi, kdybyste si to někdo chtěl přečíst.
 https://www.emimino.cz/…-doma-47253/

Tak. Věc se má tak, že MM dostal od někoho odkaz. Nebyla jsem dost opatrná a identifikoval mě. To by mi nevadilo. Ale identifikoval i MM a taky to, co jsem o něm napsala. Holky z oné dikuse se vcelku shodly, že to nebylo zas tak nic moc drastického.

Dneska jsme to tedy řešili. Snažila jsem se vysvětlit, že je to tu prostě plkárna a že my holky , které sedíme doma s dětmi a za celý den promluvíme maximálně tak „Chceš kakat nebo čůrat? A chceš lipánek nebo jogurt?“, tak se prostě potřebujeme vykecat. Navíc MM je typ, který těžko snáší oponenturu. Takže MM nepochopil a je nadále hluboce uražen. Bohužel je celkem jasné, že v době, kdy já jsem na MD, a je doma jisté dusno, tak takováhle „aféra“ mírumilovné pohodě nepřidá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
9.8.10 17:45

To je od chlapů docela egoistické.Oni si nejdřív s náma nechtějí povídat a nechtejí slyšet nic o problémech a pak když si povídáš o svích problémech s nekým jiným tak jim to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 18:00

Mam naštěstí přítele,který se ze mě moje problémy spíš snaží dostat,když vidí že se třeba trápim nebo mě něco žere..a to je dobře,vždycky to vyčistí vzduch a je zas na nějakou dobu klid.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 18:08

Ale jo, on se je ze mně taky snaží dostat. Ale mně se to nelíbí, jak to dělá a jak se to snaží řešit. Když mu řeknu, že je mi doma svým způsobem ouvej, odsekne, tak neseď doma. Vyřešíno. Tak jaktože druhej třetí desátej den fňukám znova??? Jako kdyby on to ze mně vytáhl, dal mi radu, ale já se podle ní nezařídila … a naštve ho to.

• Citovat
  • Upravit
2972
9.8.10 18:16

Anonymko, hele drž se. Já bych rozhodně nic nevysvětlovala, ale je to asi o přístupu. Zrovna jsem se ptala MM, jak by na to reagoval a řekl mi, že by toho, kdo mu dal odkaz poslal do patřičných míst, že mu do toho nic není… Evidentně vám někdo chtěl udělat doma zle a krásně se mu to podařilo. Bohužel :-( . A nevysvětlovala bych to z toho důvodu, že to že někam něco napíšu, podle mě není důvod k tomu, aby byla doma krize. Protože to pak může být krize kvůli všemu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.8.10 18:39

Pokud jsi nepsala o tom že ho podvádíš jako jedna chytrá dáma nedávno + přidala fotečky a odkaz na rodinné stránky(se ani nedivim kdyby nějakej dobrák odkaz poslal) tak bych to vubec neřešila a ještě byla naštvaná že mě kontroluje.Nevěřim tomu že on si nikdy kamarádum nestěžuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 18:49

Nevím přesně co četl. Diskuzí jsem tu měla povícero, ale ty, které mě skutečně trápily, kdy jsem skutečně probírala „charakterové vady“, tak ty byly striktně anonymní. Jinak řeším věci jako my všechny. Chlap, co opravdu dře pro rodinu, úžasnej táta, co umí a udělá skoro cokoli, ale současně prostě své vysoké nároky přenáší tvrdě na ostatní … takže já, obyčejná žena na MD, mu prostě v tom jeho měřítku výkonů nevylezu ani nad dolní okraj toho metru … :cry: takže jasně, že jsem vytočená, protože pochopitelně nikdy neudělám nic dobře. To mně mrzí, to mně trápí, to mně štve. Ale jak zjišťuju právě tady, to není můj problém. Binec v domácnosti, kde jsou malé děti, je normální, není to vlastnost jejich matky … :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2972
9.8.10 18:53

Anonymko, na tu diskuzi si vzpomínám. A musím říct, že to bych neřešila, fakt ne. Podle mě jedině dobře, že si to přečetl a jak se říká chytrému napověz hloupého trkni (tak nějak). Tak teď už bych teda hodně trkala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.8.10 18:54

Víš,že ani nevím.

Já mám odkaz na diskuzi-soukromou na liště a manžela by to NIKDY nenapdlo číst 8-o On má svoje plkárny o rybách a já prostě plkám tady.

Cítila bych se uražená,pokuď jsi teda nepsla o nevěře,nepoužívala nějaká silná slova :nevim:

Drž se,pokus se to vysvětlit jak to tu chodí a vysvětli že mu do toho nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.8.10 19:49

Tak ten mi teda připadá krajně omezený, ten tvůj. Takže on má nároky, chce výkony, ale matka na MD mu připadá jako nula? A čí jsou ty děti? Snad jeho, ne. A určitě je taky chtěl a hlavně dělal, tak snad pochopí, že „jedna chudinka, co nemá nic jiného na práci“, se jich ujme… Bože, někteří chlapi jsou fakt trdla. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.8.10 20:29

On potřebuje čas, aby to vydýchal. Chlapi tohle fakt nesnášej a myslím, že se to dá i částečně pochopit. Taky by ti nebylo příjemné, kdyby ses dozvěděla, že o tobě roznáší nějaké řeči/pomluvy, že si na tebe „stěžuje“.

Být tebou, tak se i trochu omluvím. Ne za to, že sis postěžovala, ne za to, že jsi o něm mluvila, ale za to, že jsi byla nedostatečně opatrná a že se dalo zjistit o kom konkrétně byla řeč. Že chápeš, že mu není příjemné, když si o něm někdo známý něco takového přečte, prostě že jsi nebyla dostatečně diskrétní. :oops:

Na druhou stranu bych mu taky řekla, že tě mrzí, že jediné, co si z toho vzal je to, že „se o něm mluví“, ale už se nezamyslel nad tím, že tebe něco trápí a evidentně s tím nemíní vůbec nic dělat. :cert:

Prostě taková omluva, neomluva… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.8.10 20:33

Wiollo, zakladatelka neroznášela pomluvy. Znám ji z jiné diskuse. Z naší uzavřené skupiny. Prostě jsme plkaly a mimo jiné o chlapech, nic zásadního. Jenže chlapi jsou holt takoví… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.8.10 21:58
KPKristy píše:
Wiollo, zakladatelka neroznášela pomluvy. Znám ji z jiné diskuse. Z naší uzavřené skupiny. Prostě jsme plkaly a mimo jiné o chlapech, nic zásadního. Jenže chlapi jsou holt takoví… :zed:

To jsem tím nechtěla říct, já nevěděla jak to nazvat. Prostě člověk si postěžuje na něco, co se mu nelíbí, co ho trápí… Ale ten chlap to prostě bere jako útok na svou osobu, jako pomluvu.

Snažila jsem se jen naznačit, že kdyby to bylo obráceně a on si někde postěžoval, že ta jeho nic nezvládá, domá má bordel, přitom je celý den doma, že když on byl s děckama doma, tak bylo oblečení v komínkách atd., tak by se jí to také dotklo, kdyby jí to někdo za tepla přinesl, co ten její vykládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí