Seznameni

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.10 13:13

seznameni pres internet

Ahoj,

chtela bych se zeptat.Jsem sama,ne tak dlouho, ale jsem. Znate nekdo nejake osvedcene seznamky pres internet?existuji nejake dobre servery?chtela bych se seznamit, ale chtela bych najit neco seriozniho.
Poradi nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
6.8.10 13:17

ahojky já jsem našla přítele na www.Rande.cz

ale prý se to chodně změnilo :nevim: …jinak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
6.8.10 13:22

Tak podle mě můžeš na někoho seriozního i na blbce narazit bohužel všude, internet snese všechno, je anonymní a tak umožnuje i spoustu lží a přetvářek…

Ale protože tě nechci odradit,ale spíš povzbudit, tak ti jen napíšu, že já měla zrovna štěstí a narazila jsem na někoho velmi seriozního, teda aspon to už tak 2 roky a něco vypadá:-)
Seznámila jsem se s ním v době, kdy bylo malé necelých 3 měsíců a zatím to klape víc než dobře:-)
takže určitě štěstí pokoušej,ale bud opatrná a dodržuj nějaké ty zásady, jako scházení se na veřených místech raději za bílého dne, někoho, komu důvěřuješ to oznam, at o tom někdo ví, nesedej s nikým takovým hned na první schůzce do auta, nezvi ho domů dřív, než si budeš 100%ně jistá…a spousty dalších věcí…

Já to konkrétně kdysi riskla na štěstí.cz a vyšlo to:-)

tak hodně zdaru:-)a pak se pochlub, jak to vyšlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.8.10 13:22

Já si našla přítele přes štěstí.cz.Docela dobrá seznamka ,jen nás ve finále sezznámil kolega z práce.Psala jsem si s ním a on,že má v práci kolegu co by se ke mě skvěle hodil.A měl pravdu,mám úžasnej vztah a v září čekáme mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.10 13:36

ahoj,dekuji za tipy.zkusim,uvidim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.10 13:38

X-chat

• Citovat
  • Upravit
13503
6.8.10 13:55

stesti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
7.8.10 17:11

Tak já se s manžou seznámila přes seznamka.cz. Měla jsem inzerát a on odpověděl. Jak říkáme my jsme se doslova hledali a hlavně že našli. Ale hlavně opatrně, nikdy nevíš na koho narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.8.10 08:22

ahoj

jak už bylo napsane tak na blbce mužeš narazit všude.Opatrnost urcite je dulezita vsude.
Jinak muj bratranec hledal na stesti.cz , pak je znamost.cz , a myslim ze neni spatne ani rande.cz zkus zabrousit do chatovacich mistnosti třeba na lidech jen si pokecas a ziskaš nove pratele a tim že hledas i neco vic muzes chodit i do mistnosti k seznamení. a pokud chces na Slovensko jit pokecat na chat tak jdi na azet.sk tam chodivaji taky i cesi a nebo tam poznas alespon fajn pratele.

• Citovat
  • Upravit
kačka_kačer
9.8.10 12:33

Já jsem se s přítelem také seznámila přes internet. Původní plán byl, že ho dohodím kamarádce. :-)
Dnes jsme spolu bezmála 4 roky a až na jedno „tsunami“ jsme to dosud ustáli bez hádek.
Samozřejmě už to není ta „chemie těla“ - zamilovanost jako zpočátku, ale to nemůže snad nikdo čekat.. :-)
Ještě spolu nebydlíme ( a určitě alespoň dva roky ještě ani nebudeme), což je jediná věc která mě děsí..takhle se můžeme mít rádi a milovat se..ale kdo ví co bude, až se uvidíme každý den v roce… :-)
Seznámili jsme se na x-chatu :-D … ale řekla bych, že tento server už je včerejší.. nevím, od té doby co jsem s přítelem, tak nechodím :-)
Jinak kamarádi mají dobré zkušenosti v seznamkách , které jsou uvedeny výše :-)

• Citovat
  • Upravit
troufalka
13.8.10 13:29

poradím

Ahojky jestli mužu tak jdi semhle http://seznamka.lide.cz/date.fcgi?…

nedávej si seznameni ale jen dopisováni, ja to udělala a dneska jsme spolu 4 roky, a mame 6 měsíčního klučíka, jsem fakt štastná, jo proč dopisovani na seznámeni jsem si psala rok a byli to prasata a hovada, a kolegine mi poradila at dam jen posisovani že tam jsou i rozvedeny a jinak se chovaj, držom palečky pa :dance:

• Citovat
  • Upravit
141
11.11.16 23:39

Ahoj, je tu nějaká milá žena, tak 29-38 let na seznámení? Inteligentní, se zájmem o kulturu? Dejte vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.25 17:34

Rada bych našla kamarádku, parťačku na výlety, cestování, procházky, divadlo, povídání apod, v případě sympatií vztah možný, ráda bych našla ženu, které se líbí feminimni muži, kteří žijí, chovající se a vypadající jako ženy. V ideálním případě žít spolu jako dvě zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.9.25 21:44
@jsemmonika píše: Více

Tak hodně štěstí. Budeš ho tady asi potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.25 17:08

Dekuji, počítám s tím, ze to nebude lehke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat