Nevidím žádné řešení...

Anonymní
4.8.10 10:14

Nevidím žádné řešení...

ahoj,
mám problém a opravdu nevím jak s ním naložit.
V listopadu mi manžel oznámil, že se chce rozvést, samozřejmě že v tom byla milenka.
Místo toho aby se slušně a v klidu choval vše bylo až neskutečně hrozné. Celé vánoce a silvestr mi stále vyhrožoval, že mě zabije, nadával mi, dělal naschvály, napadl mě, na syna se totálně vykašlal, u soudu lhal aby nemusel na syna platit velké výživné, odstěhoval se k milence atd.
S tchánem po tajnu udělali darovací smlouvu na dům ve kterém bydlíme, aby mi nemusel dávat peníze. Udával mě na sociálce, když byl kluk marod a jelikož bydlíme na vesnici a není tu žádný obchod, nemohla jsem ho nechat samotného doma, tak jsem ho vzala na nákup sebou, tak že s ním prý trajdám v Tescu když má kluk antibiotika, tak má prý ležet v posteli a nechodit nakupovat. Tak jsme asi měli umřít hlady, nebo nevím.
V březnu najednou telefon a on brečel, že se chce k nám chce vrátit a jestli bych mu dala šanci. Šanci dostal, jezdili jsme do manželské poradny, chová se zase dobře ale ten hrozný pocit, ty ošklivé vzpomínky jsou ve mě stále!!!!
Do toho jsem se pohádala s tchánem, který ho ve všem podporoval, který s ním v tom zlém období držel a řekla bych, že ho ještě i naváděl, protože mi řekl, že kdyby on byl můj manžel, tak by rozvod doháhl do konce, a že on by byl jedině rád kdybychom se rozvedli. Že manželovi tu milenku schvaloval a je rád, že si jeho syn užil a že do budoucna mu další kurvy a děvky jen schvaluje!!!! Nevěřila jsem svým uším, manžel byl u té hádky a nedokázal nic říct, zastat se. Jen mi řekl, že má rád jak svého otce tak i nás.
Já mu to mám za zlé, protože tímto mě jeho otec totálně urazil a to si přeci nemohu nechat líbit. Od té doby jsem přerušila veškerý kontak s tchánem, se synem tam nechodíme, nenavštěvujeme se. Když ho potkám nemohu se na něj ani podívat, protože je mi špatně z toho, jak je to zlý až krutý člověk.
I když manžel nyní seká latinu, stále se mi vybavují ty hrozné věci co dělal on a vím, že ho v tom jeho otec jen podporoval.
Když nad tím přemýšlím, myslím, že mě tolik až netrápí to, že mě podvedl s ženskou, jasně že to bolí ale také vím,že v minulém roce, jsme se hodně hádali a tím náš sex. život totálně upadl.
Spíše mě hodně dostalo na kolena jeho chování. Jsme spolu 5 let manželé a před svatbou jsme byli necelé 3 roky, dohromady tedy necelých 8 let. Za tu dobu mi nikdy neřekl sprosté slovo a od toho listopadu do března byl tak neskutečně zlý.
Jak toto vše vyřešit a jak se chovat k manželovi a jak ke tchánovi??? Lze vůbec takové hrozné chování odpustit? Moje maminka mi říká, že se mám začít chovat stejně falešně jako oni, bohužel já toto opravdu neumím. Jsem typ, co na srdci to na jazyku a přetvářku a lhání opravdu nesnesu.
Snad jsem to nenapsala moc zmateně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
4.8.10 10:22

ahoj, prezila som nieco podobne,nebudem rozoberat-
najviac boli to, ked uvidis tu druhu tvar cloveka, ktoreho milujes a nechapes ako sa tak moze spravat. ako by to bol niekto cudzi.

mne pomohol cas a vydiskutovanie si vsetkeho a to, ze som videla jeho uprimnu lutost- sam nechapal svoje konanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
4.8.10 10:24

Ahoj,to je hrozné :cry: co takhle od tchána se odstěhovat?šel by i manžel?zkus mu to navrhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.10 10:33

Ajko a Domi
tchán s námi nebydlí v domě.

Soldi
přesně jak píšeš, bolí mě to, že jsem tomu člověku věřila a on vše takto úplně zničil. Teď když řekne že mě má rád, tak mu nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
17359
4.8.10 10:41

anonymni, ak s nim chces ostat, tak jedine, co pomoze je cas.
postupne sa ta dovera obnovi.

ak chces, napis mi sz, popiseme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
4.8.10 10:41

Když jsme chodili do manželské poradny, tak jsi tohle téma nevybalila? Chápu, že má rád svého otce, ale už mu není deset, aby když dospělý mluví držel hubu a krok. Co takhle si zkusit promluvit o té druhé stránce jeho osobnosti, proč to dělal, říkal, zda lituje a taky, že bys potřebovala oporu proti tchánovi. Jsi jeho žena, on si tě vybral (už podruhý :oops: ) narozdíl od otce… Nevím, jestli nejsem moc naivní, ale chtěla bych to od něj vysvětlit…

• Citovat
  • Upravit
3011
4.8.10 10:43

Je mi líto, co prožíváš, je to hrozné. Radím, ruce pryč od takového chlapa i jeho rodiny…pokud možno odstěhovat se co nejdál a začít znovu.
V tomto případě neodpuštět, nedávat další šanci, je to zbytečné a vše by se opakovalo po nějaké době znovu, ty by ses zbytečně trápila a kdo ví, jaké ještě další následky by jeho chování a jednání mělo na tebe a hlavně na psychický vývoj syna. A na toho musíš myslet v prvé řadě :andel: :kytka:
Držím pěsti, a přeji hodně síly. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.8.10 10:48

Noo to je teda síla .Ten tvůj tchán je docela slušnej perverzák. Já se svojí povahou ( někdy je to děs) bych mu dala pár facek kdyby to na mě vybalil s těma děvkama atd. Život holt neni peříčko . Já když manželovi zjistila milenku tak jsem mu naflákala . Dost mi to pomohlo :mrgreen: Ne že bych tě naváděla to ne já dělala 7 let sebeobranu takže to je trochu jiná situace . Ty to radši nezkoušej.Jen jsem napsala jak jsem se s tím poprala já :mrgreen: a doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.10 10:48

Vydřice
v sobotu chceme odvést syna k mé mamce, takže budeme doma týden možná 2 týdny sami a tak bude na debaty asi hodně času.
V manželské poradně jsme spíše řešili tu nevěru, ale máme tam ještě jet tak tam chci právě toto otevřít. Že jeden problém je nevěra a druhý právě takové to chování, a s tím mám asi větší problém, protože nemůžu pochopit jak se během několika málo měsíců může takto člověk změnit a být z něj „zrůda“ a pak zase je „normální“.

Katrinko,
kdybych měla zázemí-bydlení okamžitě odejdu. Nemám kam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.10 10:53

Pandoro,
díky za příspěvek :lol: . No já tenkrát jela za tou jeho milenkou a taky jsem jí trošku přimáčkla na zeď a držela jí pod krkem, a křičela na ní, že co si jako myslí o sobě, že bere 4 letýmu klukovi tátu. Asi jsem měla tenkrát přimáčknout i manžela :roll:

• Citovat
  • Upravit
3011
4.8.10 10:53

Vím, že to musí být obtížná situace, ale ani pronájem /podnájem/ není někde možný? Co rodiče, kamarádky, např. na přechodnou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.10 10:57

…zazila jsem stejne… s muzem 5let, pak milenka (protoze jsme spolu prestali normalne komunikovat a jen resili „problemy“), proste nekteri chlapi neunesou vse sami a kdyz se vyskytne spriznena duse co je chape, tak tahnou, jak husy na JIH… Taky se vratil s prosikem- za pul roku. Taky jsme si rekli moc hnusnych veci, on me i ja jemu(protoze mne jeho chovani moc bolelo a nevedela jsem, jak mu to dat najevo jinak, nez „ublizit slovy“…) Vse jsme si vyrikali, chceme spolu zustat dal, ja vim, ze dnes je to od nej uprimne(po tech vsech slibech, navratech a odchodech), definitivni a snazi se. Pokud chodite do manz.poradny, nevzdavej to. Nehloubej a nevzpominej, udelejte tlustou caru, zacnete „znova“, zmente neco ve vasem zivote, at je „jiny a novy“… casem to preboli, ty pochopis, proc se tak choval a odpustis- i tchanovi… Nikdy nezapomenes, ale bude to jedna zivotni etapa, co byla kraticka vzhledem k delce zivota a jiste dala neco i tobe- me treba to, ze se nemam upinat k chlapovi a ma byt vic sva. Proste se nesnazit udelat co mu na ocich vidim a spasit svet- nejcasteji tohle udela chlap, co ma u sve zeny vse, nemusi se moc doma realizovat a pak sve „roupy“ uplatnuje jinde- tam kde je „potrebny“-u milenky :zed: Ale to, ze spolu budete nesmi byt o tom, ze to delas pro nej, treba proto, ze nema kam jit(protoze ho milenka vyhodila…nebo to nebylo tak uzasne, jak si myslel…) ale jen pro to, ze to chces ty sama- jinak to nema smysl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.10 11:03

Jo a ještě vám chci napsat.
Tchýně prý hodně pila a pak spáchala sebevraždu(skočila pod vlak). Takto jsem to slyšela od mého manžela. A moje mamka, která tchána znala ze zaměstnání, tak prý se hodně o něm mluvilo, že byl velký děvkař.
S postupem času, si myslím, že tchýně asi začala pít kvůli němu, protože proč by ženská, která měla 2 zdravé děti z ničeho nic začne chlastat. A taky si myslím, že Bůh ví jak to bylo, možná že jí tchán na ty koleje i přivezl nebo přivedl a ona jak byla opilá, tak se jí takto zbavil. Je to fakt neskutečně zlý člověk.
Manželův bratr měl taky problémy se svojí nevěrou, a jeho manželka ho tenkrát vyhodila a taky řešili problémy ale k ní se tchán takto hnusně nezachoval, ba naopak držel při ní a šváru chtěli totálně zničit, aby mu prý nezůstali ani slipy.
A když jsem to tchánovi tenkrát řekla, proč dělá rozdíli mezi mnou a švagrovou tak jeho odpověď byla, že se k němu jinak a líp chová. A tak jsem mu odpověděla: Ahá, tak jenom kvůli tomu, že vám nelezu do prd@le, tak nejsem pro vás tak dobrá. Už mi na to neuměl odpovědět. :cert:

• Citovat
  • Upravit
20518
4.8.10 11:16

Hele, a on tchán takhle začal blnout až teď, nebo to bylo i „před“?

Mně ti napadlo - tys mu totiž nemusela sednout jako „nevěsta“. Třeba měl jiné představy o budoucí ženě svého syna. Třeba máš nějaké chyby (v jeho očích) … a jen to prostě držel v sobě. A teď si syn našel jinou. Nemusela to nutně být miss a já nevím jak výborná, ale on konečně dostal monžost provalit stavidla tý svý jistý zášti. Konečně si mohl vzít syna bokem a spolu ns tebe naházet špínu. Po případě ještě nějakou vyhrabat - viz ten nákup.

Teď, když jsi naopak manžela přitáhla zpět (jak jsi psala, „popovídaly jste si“ s milenkou), myslím, žě to tchán těžce nese. Že ho vlastně v tom zradil i syn. Že s ním nedrží basu, že si opět vybral tebe - tu čůzu nemytou!!!! Je naštvanej, zklamanej, frustrovanej do nebe - a to není prostředí, kdy by se dokázal s tebou smířit. Naopak - bude šířit zlo ještě dál. Možná v chování svého syna vidí i nějak sebe. Třeba i on v minulosti řešit nějaký problém s tchýní, chtěl odejít, ale nedokázal to. Tak proto teď svého syna podporuje, byť v něčem, co není zrovna morálně košér.

Nevím, kolik mu je, tipuju ale kolem 50 - 60, ne? OBčas v tomhle věku chlapi přichází do tvz. chlapské menopauzy. Nějak zjišťují, co jim všechno uteklo, a začínají blbnout. Pořizují si nové milenky, nová auta, nové rodiny, nové účesy, atd. Zapomínají, že to, co vybudovali, má cenu spíše symbolickou, a chtějí to všechno zahodit a udělat znova a jinak. Monžá, že tohle nějak i on cítí, vzeklej, že rodina není taková, jako by si přál (např. snacha neprojevuje dost úcty … :pocitac: :nevim: ), tak aspoň podporuje syna ke změně. Protože to by byla i jeho změna, aniž by hnul prstem. Aniž by byl on ten „špatný“.

Nejsem psycholog. Pochopitelně nejlepší a nejjednodušší rada, přerušit kontakt. Co s takovým. Ale není to nejlepší řešení. Nejlepší by bylo najít důvod, proč takhle blbne. Ale jak říkám. S tím by měl dřinu asi i odborník. Zvláště pokud - a to oni chlapi moc nechcou - by spolupracoval a řekl, co ho teda sakra žere a proč.

Každopádně jakýkoli takovýhle konflikt, a zvláště mezigenerační, je děs a hrůza. Přeju hodně sil. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.8.10 11:19
Anonymní píše:A když jsem to tchánovi tenkrát řekla, proč dělá rozdíli mezi mnou a švagrovou tak jeho odpověď byla, že se k němu jinak a líp chová. A tak jsem mu odpověděla: Ahá, tak jenom kvůli tomu, že vám nelezu do prd@le, tak nejsem pro vás tak dobrá. Už mi na to neuměl odpovědět. :cert:

Tak jsi mě předběhla - to je ono! Prostě mu dost nelezeš ..... přímo tam. :nevim: Tím nechci říct, že bys to dělat měla!!! Já jen, že tady je zakopanej pes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí