Nuda s manzelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6260
4.8.10 19:21

Nuda s manzelem

Omlouvam se, treba uz toto tema tady je. Ale nejak se potrebuji vypsat.
Ted jsem cca pred necelym tydnem nastoupila na materskou dovolenou. Tohle neni ten problem, jsem ted doma a tak pripravuji pro nasi holcicku, co se ma narodit v zari, ted jsem cca v 35tt. Moc se na nic oba s manzelem tesime (teda on to aspon jen rika).
Jen bud jsem nejaka ted moc citliva nebo vse ted resim. Ale…
Manzel pracuje, vstava pred 5 hodinou, z prace prijizdi kolem 4-5 hodiny, jak kdy. Ale on prijde domu, zajde si nandat obed, pak si jde lehnout k TV a potom do 10-15 usne a spi tak 2-3hodiny. Takze ja po celem dni samoty doma a uklizeni (ted uz nejakmoc nemuzu, protoze se zadychavam a trvdne mi brisko. On se probudi a ja si vetsinou uz jdu lehnout, takze spolu nektery den prohodime jen AHOJ. A rano, kdyz mi dava pusu, kdyz odchazi, tak taky AHOJ.
KDyz jsme spolu o vikendu doma a ja se ho zeptam, co budeme delat, tak rekne, NEVIM a neresi to vice, hlavne, ze ma gauc a TV a jeho sportovni programy.
Taky rad rybari, co mi nevadi, jde treb nekdy 1 za 14dni, nekdy 1×za tyden. Ale on je tam cely den a druhy den, zase cely prospi a ja sedim vedle nej doma jak nejaka putka.
To, ze mi nasliboval, co udela vsechno v loznici nez se mala narodi, to bych rozepisovala dlouze. VCera konecne dodelal zahrnovaci dvere. A v predsini stoji uz 3 tydny digestor, kt. tam bude stat asi jeste pekne dlouho, protoze o vikendu jde na ryby a pres tyden spi.
Ja vim, mozna Vam to prijde jako stupidni problem, co tady resim, ale me to uz ted za ten tyden leze na nervy. On byl takovy asi porad, jen jak jsem chodila do prace, tak jsem to asi tak neresila, protoze jsem prisla domu z prace tak ve 4.
Asi jsem se potrebovala jen vypsat. Tak dekuji, jestli mi k tomu nekdo neco rekne a napise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
4.8.10 19:47

ahoj,

no, ja mam tak trosku opacny problem, moj drahy pride z roboty a hned ide robit na zahradu, okolo domu, varit, proste nezastavi sa :mrgreen:

ale vysledok je ten isty- odcudzenie.

riesim to tak, ze ked nieco robi, tak k nemu pridem, rozpravam sa, pytam sa.

skusila si niekedy na muza oznamovaciu vetu? ako: prosim Ta, namontuj zajtra ten digestor. a rano znova, chod prosim Ta namontovat ten digestor.
ci to by zle znasal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.8.10 19:48

Nechci byt zla, ale proc cely den sedis doma a uklizis? Popravde, jdi mezi lidi, dokud je mala v brisku, s kocarem se pak clovek vykopava mnohem hur… Zajdi si treba sama do kina, do knihovny, zajdi se podivat po obchodech, zkratka nesed doma, protoze az se mala narodi, budes mit starosti nad hlavu, ted se nudis, pokud ti to do ted nevadilo.

A ano, pred porodem je zenska silene precitlivela, pak uz jsem byla protivna sama sobe, hormony se varily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.10 19:53

Ano, v těhotenství je ženská přecitlivělá… Neseď doma a někam vyraž=)
Ale - jako aby chlap dorazil z práce a spal? Můj taky vstává takhle brzo a domů sice chodí dřív, ale nespí - a kdyby usnul, vzbudím ho, nemilosrdně. Můžem si jít spolu pak večer lehnout dřív.
Co pak s miminkem? To přijde domů, nají se, lehne a usne? To by mojemu teda neprošlo :twisted: teď už je to vyřešené, jen co se zatváří, že by mohl zavřít oči, Majda po něm hopsá a vříská „tatínku tááááávej“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
4.8.10 19:57
soldi píše:
ahoj,

no, ja mam tak trosku opacny problem, moj drahy pride z roboty a hned ide robit na zahradu, okolo domu, varit, proste nezastavi sa :mrgreen:

ale vysledok je ten isty- odcudzenie.

riesim to tak, ze ked nieco robi, tak k nemu pridem, rozpravam sa, pytam sa.

skusila si niekedy na muza oznamovaciu vetu? ako: prosim Ta, namontuj zajtra ten digestor. a rano znova, chod prosim Ta namontovat ten digestor.
ci to by zle znasal?

Tak jsem do nej hucela s dvermi do loznice. Kdy budeme delat ty dvere ? Nevyjde ti to dnes ?..... A to je tak se vsim, zajdes s kosem ? Schovas prosim ten vysavas, at to nemusim ted tahat ?-...... horsi jak male decko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
4.8.10 20:01
čičinka píše:
Nechci byt zla, ale proc cely den sedis doma a uklizis? Popravde, jdi mezi lidi, dokud je mala v brisku, s kocarem se pak clovek vykopava mnohem hur… Zajdi si treba sama do kina, do knihovny, zajdi se podivat po obchodech, zkratka nesed doma, protoze az se mala narodi, budes mit starosti nad hlavu, ted se nudis, pokud ti to do ted nevadilo.A ano, pred porodem je zenska silene precitlivela, pak uz jsem byla protivna sama sobe, hormony se varily :roll:

Nevim, protoze chci mit nejak vse tiptop, nez mala prijde na svet. Asi to prehanim, ja vim, ale mam ted nejakou manii v uklizeni a vse musi byt dokonale ciste a kdyz uz tojednou uklidim, tak to musim udelat znova, protoze se mi to nezda.
JJ, rikala jsem si, ze zitra vyrazim po obchodech a trochu se odreaguji.
Jen me to proste od nej mrzi. Nooo… Jinak dik za reakci a vubec nejsi zla. Rekla jsi to na rovinu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.8.10 20:02

Ahoj Lenčo,
já čekám chlapečka asi o týden později než Ty holčičku.
Jsem teď celkem v klidu i když stále bydlíme v nedodělaném domku, v 1+1 … nemůžu si ale stěžovat, protože můj muž maká vlastně pořád. Když není v práci, tak maká na baráku… …nebylo to tak ale pořád, před 2mi lety kdy jsme čekali prvního syna jsme neměli dostatek peněz na dodělávání domu, takže se veškeré práce zastavily. Byla jsem úplně na mrtvici. Byla jsem nepříčetná když si muž sednul a pustil televizi…Myslím, že to bylo hormonama a trvalo to ještě dlouho po porodu. Hodně jsme se hádali a já teď vím, že to byla má chyba.
Vím, že Ti může vadit to, že nestihne dodělat co slíbil ale na druhou stranu.. pokud vstává před 5tou a domů chodí v 16h tak je asi pěkně unavený. Myslím, že bych byla taky.
Neboj s příchodem miminka se to změní. Zapoj ho hned od začátku:-) Uvidíš, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
4.8.10 20:04
Pipet píše:
Ano, v těhotenství je ženská přecitlivělá… Neseď doma a někam vyraž=)
Ale - jako aby chlap dorazil z práce a spal? Můj taky vstává takhle brzo a domů sice chodí dřív, ale nespí - a kdyby usnul, vzbudím ho, nemilosrdně. Můžem si jít spolu pak večer lehnout dřív.
Co pak s miminkem? To přijde domů, nají se, lehne a usne? To by mojemu teda neprošlo :twisted: teď už je to vyřešené, jen co se zatváří, že by mohl zavřít oči, Majda po něm hopsá a vříská „tatínku tááááávej“ :mrgreen:

JJ, taky to nechapu, taky jsem chodila do prace a vstavala kolem 5 hodiny, i kdyz jsem prisla unavena z prace, tak jsem si treba sedla na pul hodky, dala kavu a potom neco udelala. Ano obcas jsem se natahla, ale ze bych usla a spala az do te doby, nez bych se premistila do postele ?!! To neee......
On mi rekne,ze toho maji v praci ted hodne (dela manualne) a ze je utahany a ze ho boli zada. Fajn, me taky vsechno boli, ale nestezuji si furt… No zrejme si s nim budu muset promluvit. Jenze to uz vidim ty jeho obliceje, jako proc z nej zase delam to a to.. Ze on je fakt unaveny a kecy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
4.8.10 20:07
Haňule1 píše:
Ahoj Lenčo,
já čekám chlapečka asi o týden později než Ty holčičku.
Jsem teď celkem v klidu i když stále bydlíme v nedodělaném domku, v 1+1 … nemůžu si ale stěžovat, protože můj muž maká vlastně pořád. Když není v práci, tak maká na baráku… …nebylo to tak ale pořád, před 2mi lety kdy jsme čekali prvního syna jsme neměli dostatek peněz na dodělávání domu, takže se veškeré práce zastavily. Byla jsem úplně na mrtvici. Byla jsem nepříčetná když si muž sednul a pustil televizi…Myslím, že to bylo hormonama a trvalo to ještě dlouho po porodu. Hodně jsme se hádali a já teď vím, že to byla má chyba.
Vím, že Ti může vadit to, že nestihne dodělat co slíbil ale na druhou stranu.. pokud vstává před 5tou a domů chodí v 16h tak je asi pěkně unavený. Myslím, že bych byla taky.
Neboj s příchodem miminka se to změní. Zapoj ho hned od začátku:-) Uvidíš, že to bude dobrý.

Mozna jsem fakt precitlivela az ted tak. Proste je to nase prvni a ja chtela mit vsechno paradne pripravene a kdyz vidim, ze to nebude, tak me to hned vytoci do silenych obratek :twisted:
Jsem rada, ze jsem to tu mohla napsat a dostavily se mi nejake reakce.
Uz se na nasi holcicku moc tesiim a taky si rikam, ze ho chci zapojit do vseho hned od zacatku, at se boji nebo neboji manipulovat s malym drobeckem. Proste bude muset. Nechci, aby se staral jen kdyz on zrovna bude mit naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.8.10 20:18

No pokud vstává také tak brzo a pracuje manuálně, tak není co řešit, fakt.
Já i když jsem mega unavená, tak si nelehnu, ale každý je jiný a vyčítat odpočinek asi nemá smysl.
Ehm, můj muž pracuje doma na pc, volna na koníčky spoustu a stejně po obídku stále spí ( a vlastně kdykoli má možnost)..No co naděláš.
Netlač tolik na pilu..Taky to nemá jednoduché..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.8.10 20:26

Hele, to je uplne normalni, mas hnizdici syndrom :lol: A musim priznat, ze prebalovaci pult i postylku jsem si montovala ja sama, protoze kdybych to chtela po manzelovi, takto neni jeste dneska.

Pokud je tak hrozne grogy z prace, hledala bych pricinu, jako fajn, muze toho mit hodne, ale aby zvladal jen praci a spanek, to normalni neni. Mozna ma nevhodne vyvazeny jidelnicek, takze nema energii a dohani to spankem. Psala jsi, ze prijde domu a nalozi si obed mezi 4 a 5 odpoledne, to je na hlavni jidlo trochu pozde, ne? Co ji predtim? Ma spravny pitny rezim? Neprechazi nejake onemocneni (napriklad mononukleoza se projevuje spavosti a unavou)? Sla bych na to takhle, aspon se nebude citit, ze ho peskujes za to, ze nic neudela a mas vlastne o nej starost. To samo by mohlo nastartovat jeho chut neco udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.8.10 20:34

Opravdu,neseď doma,překonej se a ukaž,jaká jsi aktivka!!!Někdo z partnerů to musí rozjet,ať se něco děje! Nezkoušej,aby to byl on,zřejmě to samé čeká od tebe…až uvidí,že jsi aktivní ty-připojí se!!!Samozřejmě,máš teď ztížené podmínky,ale zkus se trochu přeprogramovat do budoucna,jde přece o to aby jste prožili prímovej život a ne ho jen prospali a prouklízeli:Držím Ti palečky,ať vše klapne a hlavně zdravé mimi.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.8.10 20:34

leni- když něco doma potřebuješ. Nedělej tázací větu ?zajdes s kosem? Musíš říct:Zajdi prosím te s košem. A nezačínej záporem:Nevyjde ti to dnes? Zeptej se spíše Vyjde ti to dneska? Jsou to maličkosti…ale u těch to začíná.
Hormony ty se taky vaří. Zajdi si třeba s kámoškou na kafíčko a užívej si poslední chvíle s bříškem. Teď můžeš všude, potom si vše bude diktovat dítko :wink:
Já jsem trochu asi drsná, ale kdyby mě naštval takto tak bych mu neuvařila a řekla, místo spaní si uvař. Já jsem dělala tototo-vyjmenovala bych to a jsem z toho unavená stejně jako ty. A bolí mě záda, stejně jako tebe. Možná je to drsný, ale já jendou za čas takhle vybouchnu. :oops: Tak třeba potom manžel týden umýval nádobí :pankac:
Tak přeju pohodový zbytek těhu a krásné miminko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.8.10 20:38

Omlouvám se za zlehčení tvé situace,a el asi si vzal k srdci větu, která se říká nastávajícím maminkám: „Vyspi se, dokud můžeš“ :lol:
Já tohle teda nezažila, manžel sice odcházel v 6 a přijížděl v 19hod, ale vždy jsme tak nějak probrali celý den.......a to jsem byla doma už od 8.tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.8.10 20:57

Vidím, že nejsem sama, kdo má doma takového drahouška :mrgreen: Otěhotněla jsem neplánovaně a byla z toho na mrtvici a chtěla jít na přerušení, protože jsem neměla pořádně práci, barák rozestavěnej, atd. Přesvědčil mě, že si mimi necháme, jak se strašně těší až bude táta a že k Vánocům dostanu dětskej pokoj. No, pokoj není doteď a synovi jsou 4 měsíce. Drahý pracuje z domu, takže sedí u počítače. Ale polovinu dne si čte zprávy a píše příspěvky do diskuze a doma prostě nic neudělá a to je tu takových drobností, co by se dali. Tři roky byla na záchodě díra do zdi, jak předělával trubky. To bylo řečí, že to vyštukuje a když už to bude dělat, že udělá všechny zdi a pak vymaluje. No, jasně že jsem si to štukovala a malovala sama :cert: To samý vloni jsem těhotná v prvním trimestru opalovala a natírala okna. Holt je línej a má pro to vždycky výmluvu, ale že to bydlení nedodělá aspoň kvůli tomu dítěti, když už ne kvůli sobě..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí