Nuda s manzelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
7.8.10 21:58

loli, mozno Ta potesim, moj otec bol presne tento pripad- nebol schopny urobit doma vobec nic, vsetko musela robit moja mama- opravovat veci, upratovat, nakupovat, proste vsetko.
niekedy ked mal otec okolo 35-40 rokov, prekonal nejaku zmenu osobnosti, alebo proste len dospel, neviem, a teraz normalne pomaha, porobi, ani mu nikto nemusi nic hovorit. je z neho uplne iny clovek, lepsi, neviem, co sa mu stalo, kedze so mnou vtedy slahala puberta a o inych ludi som sa moc nezaujimala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
8.8.10 07:09

soldi, že by byla i naděje ? :)))) Upřímně, asi moc takových případů není.
A přiznám se, že už jsme párkrát uvažovala, že bych od něj odešla…jenže je tu syn a druhá, neméně zásadní věc, jsem na MD tudíž jsem na něm finančně závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
8.8.10 12:57

...

LOlinko,

ja jsem jinej pripad .Jsem rozvedena. mám 3,5 leteho syna a ziju v rodinnem dome s mojim tcem ten ma sale sve pato a sve starosti.

Já mám noveho pritele rok a pul. Je o 8 let mladší má 18 let . vylítl z hnizda kde ho opecovavala babicka amaminka .nosily mu vsehcno pod nos.

Ted spolu zaciname zit. A vis co?? zkousel to na me taky jakoze, tamto mi podej a tak. jooo jasne to jsem delala prvni mesic. ted uz ne. rekla jsem si ze vsechno co chci aby udelal tak udelá.J evyucenej malír pokoju a kdo myslís ze maloval v byte,? jáá dve mistnosti,ale i tak dalo mi to zabrat:-) .
neco zasadrovat?, haha ze tri dir zasadroval jednu tohle nepochopim,ale pripominam mu to dost casto, takze mu stim asi polezu na nervy a udela to pro svuj klid.-D .

nesmis ustoupit ze svych pozadavku.
Nevím uz co to bylo,ale neco jsem chtela po něm udelat a kdyz videl ze jsem to zvládla já taky jsem odnej primo slysela. no vidis vsak to zvládnes.
nooo to byla asi ta posledni kapka. ikdyz se hadame vic ,protoze si hajim i svoji zenskou cest presto neustoupim.

Tedkom chodi do prace dělá na pile opravdu se nadre manualne. chapu ze je unavenej a ze ho boli zada, taky si otom vyslechnu:-) je tam teprv ebrigadne a od zari na smlouvu doufam. no ale jako uz ted vidim, ze jedine co udela je ze prijd eodu,ospruchuje se, poji, a sedne k xboxu(neco jako playstation) a nebo televize anebo si chce jit lehnout. coz by prospal i celej den.
Já mu nemuzu jako jine zenske vpalit vetu ze mas rodinu tak se starej, protoze dite nemam snim,ale rikam si v duchu vybral sis nas tak se snaz.

Je vyhoda ze je mladej a ze doufam ze nanem se da zamakat.v hodne vecech s pomahanim uz zacal, kdyz s eozvu, nema rad kdyz delam kraval,ale kdyz muzu ja fungovat tak on musi taky.
a to sem si kolikrat vyslechla, ze on maka a ja sedim jen doma na prdeli (jsem nezamestnana) nemuzu zato pracovat bych chtela.
pochopim dkyz je treb achlap vazne hotovej a treba jeden den prospi a ziska silu na dalsi den pak at nam venuje zase jeden den a pak dalsi den klidne at prospi zase takhle na stridacku by mi to nevadilo,ale jako nevim no?, na tomhle te dmusim zamakat taky jak udelat aby nebyl unavenej.
Masaz sem zavedla ale stim ze ji delam partnerovi ja tim mam sanci ho i probrat. a zacla jsem mu kupovat energy drink a kofolu ktera ho probere vse jen aby neusnul:-D
zabira to,ale kdyz reknu pojd projdem se , neb pojd na zahradu alepson posedet tak jakoby nemnel ani silu .
tatka mi rekl vydrz nez si tam zvykne. dela tam mesic.
no dobre ale nepotrebuji aby si zvykl i nato ze celej den se znici.
soused dela ve stejne praci jako on. ma 33 let dela tam on i jeho manzelka na te pile. padaji taky na hubu a jeste soused seka i travu na zahrade. minule me videla sousedka sekat travu a rika, kde mas chlapa,, a já sem rekla. SPI. a ona schvalne zacla nahlas volat prez zahradu, protoze videla ze jsou otevrene dvere do loznice, tak zavolala. CHLAP ABY SI VALEL KULE A ZENSKA ABY DELALA CHLAPSKE PRACE,? KDE TO SME,? BYCH HO PROBRALA RAZ DVA.
takze kdzy jini muzou fungovat tak i on s emusi snazit.
prominte preklepy, hraje kousek zamnou xbox nechci at vidi ze ho drbu haha :-D
miluji ho strasne moc a on me taky, jen proste na tomhle se musi zamakat .
takze budu cist dal a doufam ze tu nekdo vymysli nejak epacidlo od te televize a spanku.
myslim kazdodenniho spanku. nekd yto clovek vazne potrebuje.
taky vstava v pet rano a vraci se ve tri. neuvedomuje si ani vyhodu ze ma 10 minut cesty do prace jiní musí jezdit i hodinu jeste domu z prace a do prace. budu asi za semetriku ale hodne veci mu budu asi do hlavy vtloukat:-)

• Citovat
  • Upravit
6260
9.8.10 13:45

Mozna to bude znit blbe, ale normalne jsem rada, ze se tu nasly holky, kt. maj stejny „problem“ jako ja. Ja jsem to ted manzovi tak trochu rekla, co me stve a musim rict, ze se trochu snazi.No uvidime jak dlouho, ale uz z rdivejska vim, ze to moc dlouho nebude :-) .
Jen nechapu, ze chlapum (teda ne vyjimkam) se musi vsechno rikat, zajdi s kosem, vysaj, aj. Co to maji v tom mozku zafixovane, ze to dela zenska a chlap jenom obcas, naahodou, kdyz ma svuj den ?!! :nevim:
Ja jsem teda z domu nebyla zvykla na to, ze by tatka neco doma neudelal (jako nevaril, ale to je malickost), ale proste kdyz videl, tak vysal, zasel nakoupit, vyridil, zasel sam s kosem, myl mamce okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.8.10 20:09

:-)

Leni ani ja jsem nebyla u meho tatky na tohle zvykla.Nikdo mu nic rikat nemusel, vse udelal sam,ale hodnekrat mi rekl ze to delal protoze ho to mamka proste naucila. Ze ho kolikrat tak peskovala ze nez aby to neudelal se to radsi naucil a ze byl klid. :-D

ja jsem se dneska dozvedela ze jen rvu ze kdo to ma porad poslouchat. a to proto ze z prace donesl batoh se svacinou a nechal to v batohu. hmmm humus.A me to napadlo protoze jsem premyslela co mu nachystam na svacinu..tak ja nevim jsme asi vazne z jineho vesmiru.

• Citovat
  • Upravit
6260
9.8.10 21:37
ppperla píše:
Leni ani ja jsem nebyla u meho tatky na tohle zvykla.Nikdo mu nic rikat nemusel, vse udelal sam,ale hodnekrat mi rekl ze to delal protoze ho to mamka proste naucila. Ze ho kolikrat tak peskovala ze nez aby to neudelal se to radsi naucil a ze byl klid. :-Dja jsem se dneska dozvedela ze jen rvu ze kdo to ma porad poslouchat. a to proto ze z prace donesl batoh se svacinou a nechal to v batohu. hmmm humus.A me to napadlo protoze jsem premyslela co mu nachystam na svacinu..tak ja nevim jsme asi vazne z jineho vesmiru.

asi to hold budeme muset nejak prekousnout, protoze porad se v tom utapet, to je na palici. Ale vim sama, ze to hold nekdy nejde. Jako ten minuly tyden, to jsem mela silenou depku z toho. Ted uz je to lepsi.
Takove batohy neresim uz, vetsinou vnich zustava spinave pradlo, kdyz nekde je a bylo by tam tak dlouho, dokud ho nevyndam a neprenesu do pradelniho kose. Nebo ponozky na zemi, tohle uz asi nebudu nejak resit, protoze me berou mory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.8.10 11:35

:-)

Asi bychom se s toho vazne zcvokly. Nesmime si to ais tak brat. Jen je smutne ze chlap ve kterem clovek ceka jakoby oporu vtom ze dva dospeli neco zvladnou na pul, tak ze to zustava na zene . Pak se divi ze nadavame hadame se , kdyz nam to taky neulehci. Ja važně doufam ze si toho sveho zajička jeste nejak zpracuju. A ty bys taky mohla doma prestat nektere vecy delat. Ono pak si toho chlap taky vsimne, kdyz nebude mit obed , nebo vyprave vecy a tak ne,? Jako uvedomit si, ze jako neni to uz jako v praveku ze nikdo nam nerekl ty patris k plotne aty zase makej . Jasne jsem na pracaku od doby co mi zkoncila materska bohuzel . No a tak uvarim jasne uklidim, aby chlap kdyz prisel vedel ze funguju,ale to ze prijd eodmu abyhc mu delala sluzku tak to uz ne. Je rozdil si pomahat a je rozdil otrocit. Minule jsem s enervla. Ja jsem ulozila periny v loznici urovnala jsem to a zachvili se Rob nastval a sel si lehnout do loznice.jak jsem tam prisla sem myslela ze ho zabiju.No hned jsem mu rekla at to ustele ze mu ruce neupadnou. No ustlal to a jak hezky. Tak jsem pak prisl a arekla jsem mu ze to moc hezky ustlal. Tak druhej den bylo taky ustlane jen tak sam od sebe. Ale to se stalo vazne jen jednou haha.to po nem ani nechci:-) .ale bylo to mile. Kdyz sem chodila na brigadu a Rob byl ume jen tak , tak jsem prisla a bylo postarane o dite a umyte nadobi a uklizene. Vim ze to zvladne.Ale te djak pracuje on a ja ne tak to je jakoby mi tim snad chtel dat najevo ze on maka a svete zbor se. Ale ze ja se vratila ste prace taky a fungovala jsme jeste bezne to uz nevidi.
To s eneda ani resit do detajlu. ty rozdily mezi ženama a chlapama važne jsou velke. A nam zenskym snad ten navrchu nadelil i hodne trpelivosti,ale nekdy je fajn si alespon vylit srdce takze diky za tuhle diskuzi.A jak mi s eulevilo vedet ze vtom nelitam sama :-D nasi chlapi nejsou neschopni, jen jsou lenivci:-D a my stim musime rozhodne neco udelat alespon krucek po krucku. Jo a svaciny,? dneska sem mu zadnou nechystala. mel svacinu ze vcera co mel v batohu:-D . Alespon se pouci:-D

• Citovat
  • Upravit
rukapane
27.5.13 12:08

@LenčaX celkem běžný. Koho sis namluvila, toho máš.

• Citovat
  • Upravit
krmnásměs
27.5.13 14:01

@LenčaX evidentně jsi si vybrala poleno. Zkus se zamyslet, kde udělala soudružka chybu při výběru, protože takový dřevo nezměníš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky