Krize doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.10 17:17

Krize doma

Ahoj,

můj muž si přečetl pár mých příspěvků tady. Není to u nás nijak veselý, ale od včerejška to vypadá hodně špatně. Párkrát jsem tu diskutovala, jestli u vás to taky vypadá jako u nás (třeba co se týče úklidu s dětma), a párkrát jsem se zmínila i o muži. Že mě našval a proč a tak.

Svým způsobem se mi ale ulevilo, protože leccos, co jsem tu psala, jsem mu nedokázala říct přímo do očí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
7.8.10 17:27

Na jednus tranu je dobře, že jsi to dokázala říct alespoň tímto způsobem a že on to ví.
Vyříkali jste si to aspoň ?? Chápe to ?

Tak držím palce,ať jste v pohodě ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.10 17:32
Lenka512 píše:
Na jednus tranu je dobře, že jsi to dokázala říct alespoň tímto způsobem a že on to ví.
Vyříkali jste si to aspoň ?? Chápe to ?Tak držím palce,ať jste v pohodě ! :kytka:

Právě že ne. Nechápe. Cítí se strašně podveden, že ho veřejně urážím. Nemluví se mnou. Odpoledne odešel pryč.

• Citovat
  • Upravit
2972
7.8.10 17:40
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
Vyříkali jste si to aspoň ?? Chápe to ?Tak držím palce,ať jste v pohodě ! :kytka:
Právě že ne. Nechápe. Cítí se strašně podveden, že ho veřejně urážím. Nemluví se mnou. Odpoledne odešel pryč.

Ahoj, neboj, jestli nechápe, tak ho to aspoň donutí se nad tím zamyslet. Hlavu vzhůru :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
7.8.10 17:43

Záleží jaký máš Nick, jestli používáš jména dětí, jméno manžela apod. :mrgreen:
Upřímně, člověk by si měl dávat pozor „na pusu“ a trošku uvažovat, co lze vypustit na veřejné forum a co už ne :mrgreen: Kdyby o mě někdo tlachal na veřejných stránkách, taky by se mi to nelíbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.8.10 17:48

no někdy je to ale jediný způsob jak si ulevit. Oni chlapi to někdy nechápou ani když se jim to řekne rovnou. Neboj, on si to teď uspořádá v hlavě a třeba mu pár věcí dojde. Určitě bude zase líp!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
7.8.10 17:48

ahoj, předpokládám, že jsi dotyčné příspěvky nepsala jako Anonym, ale pod svým nickem…

Je blbé, že Tvůj muž na to přišel takhle… možná by bylo lepší si s ním promluvit, co Ti vadí a tak, ale teď je už asi pozdě. A nezbývá než doufat, že to nějak skousne, vrátí se domů a bude přístupný nějaké rozmluvě a třeba i omluvě.

(Nejlepší by bylo, kdyby ti nečetl tvoje příspěvky, můj muž to nečte, neboť to tu považuje za neuvěřitelnou slepičárnu :mrgreen: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.8.10 17:53
veveruskaa píše:
ahoj, předpokládám, že jsi dotyčné příspěvky nepsala jako Anonym, ale pod svým nickem…

Je blbé, že Tvůj muž na to přišel takhle… možná by bylo lepší si s ním promluvit, co Ti vadí a tak, ale teď je už asi pozdě. A nezbývá než doufat, že to nějak skousne, vrátí se domů a bude přístupný nějaké rozmluvě a třeba i omluvě.

(Nejlepší by bylo, kdyby ti nečetl tvoje příspěvky, **můj muž to nečte, neboť to tu považuje za neuvěřitelnou slepičárnu ** :mrgreen: :lol: )

Veveruško, u nás to také nehrozí ze stejného důvodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.8.10 18:17

No prekérní situace,třeba v tom najdete oba nějaké poučení.Já být Tebou tak se mu pokusím vysvětlit,proč to sem píšeš.A třeba už příště najdeš odvahu mu to co Ti vadí říct.Držím palce,ať se vše brzo urovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.8.10 18:21

Ahoj, Škoda,že si chlap z toho něco nevzal :wink: manžel si taky přečetl můj příspěvek na téma chuť na sex po porodu,kde jsem nepsala nic moc :oops: a spíš se tomu pousmál.Jelikož nám k prckovi nedali návod,tak i on čte články a stránky o mateřství,a docela ho to baví,takže v tomhle mám trochu štěstí.Držím palce,ať to zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
7.8.10 18:45

Vždyď ho tady stejně nikdo nezná, tak co? Navíc holky si prostě ulevit nějak musí, ne? To chlapské ego :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
7.8.10 18:51

Asi bych se taky snažila si s ním promluvit a vyjasnit situaci.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
7.8.10 19:07

Ahoj,
nic si z toho nedělej. Mě tady bývalý před třemi roky také vyhmátnul, dozvěděl se, že chci podat žádost o rozvod, dozvěděl se pikantonosti na svoje rodiče :zed: . Když mi řekl, že ví, co mám v úmyslu, tak mě málem kleplo. Tenkrát jsme si aspoň pořádně promluvili, jeli jsme na dovolenou a chvíli jsme fungovali jako normální rodina.
Chápu, jak Ti je, ale už je to venku a nedá se to vzít zpět. Muže nech, ať to nějak vstřebá. Třeba si uvědomí, že jsi tady nepsala jen tak z nudy.

• Citovat
  • Upravit
21991
7.8.10 20:16
Shílenka píše:
veveruskaa píše:

(Nejlepší by bylo, kdyby ti nečetl tvoje příspěvky, **můj muž to nečte, neboť to tu považuje za neuvěřitelnou slepičárnu ** :mrgreen: :lol: )
Veveruško, u nás to také nehrozí ze stejného důvodu :mrgreen:

Já se dle mého muže rovněž nacházím ve slepičárně… těší mě, dámy, kvok kvok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.8.10 21:00

Já bych mu zkusila vysvětlit, že to je jako bys vykládala s kamarádkou, jakápak veřejnost :nevim:

I když… taky dobře, sice je uražený, ale třeba se chytně za nos. A vůbec, co má co špiónovat, co kde píšeš? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí