Krize doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
7.8.10 21:06
BohunkaP píše:
Shílenka píše:
veveruskaa píše:
ahoj, předpokládám, že jsi dotyčné příspěvky nepsala jako Anonym, ale pod svým nickem…

Je blbé, že Tvůj muž na to přišel takhle… možná by bylo lepší si s ním promluvit, co Ti vadí a tak, ale teď je už asi pozdě. A nezbývá než doufat, že to nějak skousne, vrátí se domů a bude přístupný nějaké rozmluvě a třeba i omluvě.

(Nejlepší by bylo, kdyby ti nečetl tvoje příspěvky, **můj muž to nečte, neboť to tu považuje za neuvěřitelnou slepičárnu ** :mrgreen: :lol: )
Veveruško, u nás to také nehrozí ze stejného důvodu :mrgreen:
Já se dle mého muže rovněž nacházím ve slepičárně… těší mě, dámy, kvok kvok. :mrgreen:

Jo jo Bohunko přesně tak, jsi mě tím pěkně rozesmála..
Je fakt že na jednu stranu ti nemá co lézt do tvého soukromí…My ženský prostě řešíme hodně věcí mezi sebou, chlapi když jdou na pivo tak se baví taky o nás.. A vím to proto, že já chodívala sama ženská s mým přítelem a co se bavili tak jsem jen zírala…
Snad to dopadne dobře, držím palečky a když už si to přečetl, tak snad si vezme z toho ponaučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
7.8.10 21:11

damy, vzdyt jsme vsichni na jedne vlne:(

DRZIM PESTI!

Příspěvek upraven 07.08.10 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
7.8.10 21:26
Tak s tim musim nesouhlasit.Omlouvat by se mel on,ze leze manzelce do soukromi.To se proste nedela a basta.Za to bych si urco nesypala popel na hlavu ja,ale cekala bych omluvu od nej.A nebo aspon, ze to prejde s klidem.
Monjie píše:
damy, vzdyt jsme vsichni na jedne vlne:(

Je blby, ze to zjistil tady:( takze asi udelat dobrou veceri, vinecko, a tak dale.. to u nas zabira:DDDD btw. samozrejme probrat to, az po tom vsem.. :)

DRZIM PESTI!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
7.8.10 21:40

Jo jo přesně tak, nemá tam opravdu co lozit..
I když můj přítel je to samé… Teď jsme byly 3 dny pryč a na notáku jsem si to nechala otevřené, tak si myslím že si početl… :lol: Ale tak já nic strašného nepíši, to je to… :roll:
A už ho máš doma? snad se z toho vyspí a uvědomí si on jak se choval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.8.10 21:53
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
Na jednus tranu je dobře, že jsi to dokázala říct alespoň tímto způsobem a že on to ví.
Vyříkali jste si to aspoň ?? Chápe to ?Tak držím palce,ať jste v pohodě ! :kytka:
Právě že ne. Nechápe. Cítí se strašně podveden, že ho veřejně urážím. Nemluví se mnou. Odpoledne odešel pryč.

Chlapi tohle bytostně nesnášejí! Dotýká se to jejich ega a fakt hodně blbě to rozdejchávají. Jim je i představa, že se třeba jen nejlepší kamarádce svěřuješ s něčím, co se jich týká (pomáhání v domácnoti, sexuální život apod.) bytostně nepříjemná.

Na druhou stranu ti nemá co číst tvé diskuze, nehledě na to, že pokud nevystupuješ pod plným jménem, tak nikdo ani neví kdo jsi ty a už vůbec ne, kdo je on. Takže bych mu řekla, že ho právě nechceš zesměňovat či ponižovat před někým, koho zná, a volíš právě tuto internetově anonymní formu pochopení pro svá trápení, když on pro ně pochopení nemá. Že se prostě potřebuješ někomu svěřit, jelikož svěřování/sdílení problémů je bytostně základní ženská potřeba a on tě vyslechnout/porozumět nechce a kamarádkám s ohledem na něj nemůžeš.

Takže ty jsi ta hodná, on je ten špatnej a navíc ti leze do soukromí! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.8.10 22:35
BohunkaP píše:
Shílenka píše:
veveruskaa píše:
ahoj, předpokládám, že jsi dotyčné příspěvky nepsala jako Anonym, ale pod svým nickem…

Je blbé, že Tvůj muž na to přišel takhle… možná by bylo lepší si s ním promluvit, co Ti vadí a tak, ale teď je už asi pozdě. A nezbývá než doufat, že to nějak skousne, vrátí se domů a bude přístupný nějaké rozmluvě a třeba i omluvě.

(Nejlepší by bylo, kdyby ti nečetl tvoje příspěvky, **můj muž to nečte, neboť to tu považuje za neuvěřitelnou slepičárnu ** :mrgreen: :lol: )
Veveruško, u nás to také nehrozí ze stejného důvodu :mrgreen:
Já se dle mého muže rovněž nacházím ve slepičárně… těší mě, dámy, kvok kvok. :mrgreen:

Přidávám se do klubu - už aby nám ztloukali bydýlka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.10 08:52

Děkuju všem, holky.

Včera už jsem pak musela vypnout počítač - večeře dětem, uložit je … a muž přišel večer.

V noci jsem nespala, přemýšlela o tom, že si udělám nový nick, kam si nedám ani děti aby mě nemohl vyčmuchat vůbec nikdo … přesně, vadí mu, že by si to někdo mohl přečíst a poznat ho. Což se možná stane, možná ne, stejně jako někdo tady může klidně podle fotek dětí poznat mně. Zvláště v slepičinci z místa bydliště. Takže díky za podporu. Já to taky tak vnímám. Prostě jsem kecala s holkama, a co on mě má co „poslouchat“. A navíc, když mi nedává prostor doma (je pravdou, že se ho v tomhle směru trošku bojím …), abych mu mohla z plných plic říct, co si myslím a co mě trápí, tak proč bych proboha nemohla pokecat s holkama? A že se špinavé prádlo pere doma? To je sice pravda, ale v tom příadě se jednou na tom prádle na sušáku oběsím!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak tichá domácnost trvá. Ale v noci se občas ke mně přitulil. Tak, ze spaní. Akorát když se probral, ulekl se svého činu a odkutálel někam na hranu postele :-) A ani nejí, co připravím. To má blbý. Je hlady …

• Citovat
  • Upravit
10178
8.8.10 09:02

To bude v pohodě, uvidíš, on se z toho oklepe a zas bude dobře :pankac: (někoho mi připomíná :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
8.8.10 12:50

Chápu to dobře, že tvůj muž se spíš bojí toho, že ho někdo pozná na internetu a dozví se o něm věci, které mají zůstat doma? Než že by ti vyčítal, že někde plkáš a třeba i o něm? (ale jeho ješitnost je uražena taky - to nepochybně), promluv si s ním o tom, nebo už jste znova mluvili? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.8.10 20:09

ahoj, tak jak válčíte? On je prostě uražený a chce aby si přilezla ty, ne? Možná mu teprve dochází, že by tě mohl ztratit, což nechce. U nás je to podobně, chodí do hospody, neví kdy má dost a kdy přijít domů a pak toho lituje, ale dělá to pořád dokola, což mě taky nebaví, pořád jen odpouštět, ale co dál???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 09:07

Ahoj holky. Tak stále tichá domácnost, nemluvíme spolu. Ale pravdu říct, prožila jsem víkend, kdy nemám pocit, že by byl něčím výjimečný … někam zalezl, já byla doma s dětma … prakticky jsme se nepotkali.

Myslím si, že je velmi hluboce uražena jeho ješitnost. Je přesvědčen, že dělá pro mě a rodinu první poslední. A ne že by nedělal. Jenže já jaksi potřebuju víc. A to on nechápe, enchce pochopit, nvím. Z toho ta krize doma. Já si postěžovala ještě víc, možná, že jsem to přehnala, ale prostě jsem byla v tu chvíli strašně, strašně naštvaná. A kde si má ženská vylít nervy, když to doma nejde? . Nevím ani, co četl. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17010
11.8.10 19:37

tak co jak to vypadá? :think: stále tichá domácnost? nebo už se to u vás uklidnilo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí