Mstí se ženám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.8.10 10:01

Za prvé o něm nikde nic nerozhlašuju, řekla jsem jí jen svoji zkušenost, ona její zase. On se o tom těžko dozví, protože jsem se mu tam podívala 2× a nehodlám to dál dělat. Za další ona je v pořádku, nepotřebuje poradku, proč taky ? Je jen taková povaha, zřejmě neznáš lidi, kteří jsou citliví, ona taková nebyla, ale něco se v ní porouchalo, poté co ji ten exot ublížil. Dostala se z toho, ikdyž ne 100% - od té doby nikomu nevěří.

Mě jen zajímá co on tím sleduje ? Hřeje si ego ? Nebo co ? Jeho život je jeho život, stejně jako její. Ale ona je trochu snílek, myslí si, že ho " předělá " , zapomenout se jí nedaří, prozatím, ikdyž se schází s jinýma.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 10:08

Podívej, citlivých lidí znám dost, ale taky vím, že je nevděčný jim cokoliv organizovat, ale to slyšet nehceš.

Už se jednou zhroutila, tak asi není silná osobnost a pokud tomu chceš předejít, tak jí porad odborně, ale to taky nechceš slyšet.

Pokud nikomu nevěří, tak na tom musí zapracovat ona sama, ale prostě si nemyslím, že tvoje popuzování proti němu jí extra pomůže… může pak přestat věřit i tobě, ale to taky nechceš slyšet. Ona si musí vypěstovat především důvěru v sebe samu a to zvládne s odborníkem!!!

Co si hřeje on a co tím sleduje, ti nikdo asi neodpoví, protože ho neznáme… takhle se chová spousta kurevníků a vím, že je nepředěláš. A kámoška si holt musí nabít znova hubu, aby pochopila… je to drsný, ale asi to tak je, když nevidí a neslyší.

• Citovat
  • Upravit
12978
13.8.10 10:10

Vůbec mi není sympatický tvůj přístup k celé věci.
Ten člověk už s tebou nemá žádný důvěrnější vztah, za rok si toho nemohla moc poznat, ale přesto se štouráš v jeho soukromí a kuješ pikle jak ho nachytat na švestkách a odhalit jeho slabé stránky.
Nikdo není dokonalý a známe to všichni, že se s různými lidmi nebo v různých situacích chováme různě.
S někým je za slušnáka, na někoho může vyrukovat trochu odvážněji.. Na tom nevidím nic nebezpečného. Je to jeho volba. Je svobodný a může si být klidně i promiskuitní. Může střídat ženy, může hledat různé vztahy - lásku i jen sex. Proč ne. Prostě možná sám neví a hledá , čím by vyplnil svůj život.
Nechápu proč řešíš jeho chování a životní potřeby.
Kvůli kamarádce?? No můžeš jí jen varovat, naznačit obavy, vyslovit názor, ale to je vše. Nemusíš změnit její osud, nemusíš to řešit.
Myslím, že lidé co si vyměnují takové sms, ví moc dobře o co tu jde..
Přece jí nesliboval barák, svatbu a spoločné stáří..
upřímně cítím v tom tvou potřebu být stále v kontaktu i s ním a zvědavost proč je takový nebo makový..
Koukat se do pošty, zakládat profily - to je dost ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 10:19

Holky, k odbornikovi chodila, dostal ji z toho, ale tu duveru uz pry nikdy nenajde. Pry se v ni neco zlomilo. Ona je ve znameni Ryb, to je samo o sobe vypovidajici vsechno, ti lide jsou citlivi, uprimny, verni. A on ? On sam nevi co chce, nebo se nudi, nevim. Ale rikam, choval se krasne a pak obratil - k ni se zacina chovat jak ke slapote, ja to, tak vidim: piskne si a mysli si, ze ona pribehne. Pritom kdyz nechce, tak nejde ( neni snadno ovladatelna, nenecha se do niceho nutit ). Ale rikam NEKOLIKRAT to s nim ukoncila, pak prisla s tim, proste do toho jde, pak zase, ze nemuze, ze k nemu citi sympatie a on chce jen sex. No, a naopak spolu skoncili v posteli, malem. Je jen otazkou casu jak to bude dal. O nej mi opravdu nejsem, mam ho u zadnice, ale nechci ji, aby se neco stalo. Vam se lehce rekne " kasli na ni, at si nabije ", ale ona je to suprova holcina, ktera hleda jen svy stesti, bohuzel narazila na spatnyho, asi.

• Citovat
  • Upravit
8911
13.8.10 10:25
Anonymní píše: …Vam se lehce rekne " kasli na ni, at si nabije ", ale ona je to suprova holcina, ktera hleda jen svy stesti, bohuzel narazila na spatnyho, asi.

Ona je dospělá a musí se umět o sebe postarat sama. Nikdo jiný to za ni udělat nemůže, ani ty! Pokud to neumí, nepoučila se, tak není ještě dost vyzrálá a musí se to naučit (ať už „životem“ či s pomocí odborníka). Takovéto zkušenosti jsou bohužel nepřenosné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.8.10 10:26

Prosímtě kolik je tvé kamarádce i tobě let?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 10:29

Vite, vysvetlovala mi to, pry kdyz k nekomu citi zamilovanost, nevidi jeho negativa. Nevidi, neslysi, vidi jen dotycnyho a to ruzove. Pry sama nechape proc v tom lita ? Kdyz ji pry nebyl nijak sympaticky, pry naopak v prvnim momente chtela utec, pry mela velmi divny pocit ( dalsi vyhoda Ryb ) a vymyslela vymluvu na odchod, nakonec s nim pry zustala.

Pokusila se pry o ignoraci, kdyz ji rekl, ze ho pritahuje, ale jen jednim smerem, ale on ji oslovil pry v obchode a byla v haji. Zase v zamilovanosti. Pak se pry 3-4 tydny nevideli, ona zacinala byt nad veci a BUM, ozval se ji s tim, ze je nemocny doma, zda pry " Ahojky, jsem doma, nechces si zasexovat ? Neber to jako zvrhlost. "

:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.10 10:30

Nezmínila jsem se ? Mě je 27 let, jo uznávám chovám se jak Matka Tereza, v tomto případě ano, protože ona je jako moje sestra. Kamarádka je o několik let mladší než já. A dotyčnýmu bude 40 let.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 10:33

Podívej, pokud se ona k němu střídavě vrací a ukončuje to, jak je to její volba, tys pro ní už udělala maximum. Ona je předpokládám dospělá a zodpovědná a holt asi fakt nevyzrálá nebo naivní a nebo jí to tak i vyhovuje. Nevidíš ani do ní ani do něj. To co sis přečtla na mailu může být divadýlko, určitě by ti nenenchal volnej přístup a třeba má i jinou schránku. Nevíš, jestli ti ona říká všechno. Prostě nech žít a dýchat, jen bud na blízku, pokud by o tvou pomoc pak stála

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.8.10 10:34

No tak z tý sms je víceméně jasný, že mu jde jen o sex a že ona na to přistupuju, tak je holt prostě „blbá“. Bez urážky, nemyslím to zle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.10 10:37

Divadýlko ? On zřejmě zapoměl, že mi kdysi email půjčoval. Divadýlko to těžko bude, když je schopný rozdávat čísla. A to dokonce i těm, které si za to chtějí nechat zaplatit. Jo, pán je oschotný platit za sex, pokud není částka příliš vysoká, je-li nejde do toho. Kolik žen ho pěkne uzemnilo, ale on nic, on si furt šel za svým, že prý se lehce nevzdá. Daly si ho do ignorace a měl smůlu. Přitom opravdu neskutečný je jak píše mladým holkým, že mu nevadí jejich věk, zda jim ano ? ( to zkoušel i na mě ), a potom začne, že věk je překážka, že není blbej, že umí počítat ( to zkoušel na mě taky ). Nevím, zda je to následek šoku od té holky, kterou měl, nevím. Přijde mi to poněkud zvláštní. Chtěla bych na to přijít, přiznávám. Ale nebudu se jim do toho plést, kamarádku snad přesvědčím, aby byla pasivní, neozývala se mu a jednala jen podle sebe, nenechala se do ničeho tlačit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.10 10:40

Blbá není, kdyby ji tohle napsal někdo jiný, a že jich je, dokonce i ti, kteří by byli ochotni za to platit, tak je pošle okamžitě někam.
Ale k němu ji to táhne, na jedný straně ( co mi řekla ), je holka, která by asi neustála nezávazný sex, zvlášť pokud by byl 1× a na druhý straně je holka, kterou on přitahuje, a která se s ním chce vyspat. Dokonce se mu svěřila, že má málo zkušeností ( což u ní je rekord, když tohle poví ) a on ? Prý: Budu opatrnej, povedu Tě. Změna je život, všechno semá zkusit. " A pak se začal " rozplývat " jak by přichystal vanu atd.,

Ona z toho chvilkama vycouvá, napíše mu, že do toho nemůže jít ( morálka, minulost ) a druhý den je tomu jinak.

• Citovat
  • Upravit
8911
13.8.10 11:00
Anonymní píše: …" Ahojky, jsem doma, nechces si zasexovat ? Neber to jako zvrhlost. "

Já dostat od někoho takovouto SMS, tak ho pošlu do prdele! :cert: Brala bych to jako urážku, nedostatek úcty k mé osobě, jako zcela nepřijatelné chování a smýšlení o mé osobě. Jednoznačný důvod k ukončení jakýchkoliv styků, absolutní vystřízlivění ze „zamilovanosti“ a naprosto zřejmé pochopení „o co pánovi jde“.

Snesla bych to jen od někoho, s kým mám opravdu dlouhodobý a vážný vztah. Pak bych to brala jako „předehru“… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 11:03

Připoměly jste mi jednu věc, on jak se pohybuje na té seznamce, tak tam je dost holek, které znám ( přeci jen malé město ) a jedna tam byla takový kurvička: měla přítele, ale šla s každým za prachy. A on PRO. No, řekla částku a byl proti. A co víc, když mu řekla narovinu ( nesere se s chlapama ), že on hledá vážný vztah, tak proč ji chce do postele, že to je dobrá zástěrka na ženský ? Tak ji odpověděl, že to zástěrka není, že prý by se, ale ne nebránil začít nezávazně a pak by se vidělo. No, je divnej ...... Kamarádka se z toho snad vzpamatuje a najde fakt chlapa na vážný vztah, protože s tímhle to zřejmě nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.10 11:04

Počkej, ty to nechápeš, oni se dohodli na nezávazné vztahu, on určila jistá pravidla. Ale on je zřejmě nevzal, nebo nepochopil. Nevím. Ona si uvědomuje, že s ní jedna jak se šlapkou, ale přesto kolikrát povolí a sex s ním ji láká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky