Mstí se ženám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
13.8.10 11:42
Anonymní píše:
Počkej, ty to nechápeš, oni se dohodli na nezávazné vztahu, on určila jistá pravidla. Ale on je zřejmě nevzal, nebo nepochopil. Nevím. Ona si uvědomuje, že s ní jedna jak se šlapkou, ale přesto kolikrát povolí a sex s ním ji láká.

Počkej, si dělá srandu ne?! Citlivka, která se jednou zhroutila po tom, co ji chlap využil, která hledá pravou lásku a je zamilovaná, souhlasila s nezávazným vztahem, jo? A sem tam povolí „jen tak sex“… 8-o :zed: To je nějaká blbost, ne?

Pokud to tak je, tak končím tuto diskuzi, protože to opravdu nemá smysl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 11:59

Ten exot ji pospinil, udelal z ni devku, ona se zhroutila, protoze lidi si na ni ukazovali, pomlouvali, nekteri delali peklo a nekteri opustili. Nezhroutila se, protoze s nim skoncila.

A co se tyce tohodle: je zamilovala, udelala by pro nej pomalu pomalu prvni-posledni. Tvrdi, ze ji hlava radi, at hleda jinde, ale zbytek je proti a tahne ji to k nemu. Ona je nezkusena, sexualni zivot zacala velmi pozde. Velmi.

• Citovat
  • Upravit
8911
13.8.10 12:15
Anonymní píše: …A co se tyce tohodle: je zamilovala, udelala by pro nej pomalu pomalu prvni-posledni. Tvrdi, ze ji hlava radi, at hleda jinde, ale zbytek je proti a tahne ji to k nemu. Ona je nezkusena, sexualni zivot zacala velmi pozde. Velmi.

Zamilovaná, nezamilovaná, jde o soudnost, morální hodnoty/zásady, sebeúctu.

Já jsem sexuální život na dnešní měřítka taky začala velmi pozdě (ve 21 letech), ale měla jsem dost rozumu na to, abych věděla, koho si poušítm k tělu… To s tím nemá co dělat, spíš s výchovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.8.10 13:34

Zakladatelko-a existuje ta kamoska vubec? :wink: Prijde mi,ze pises o sobe ve treti osobe..a nebo ses tolik vzila do jejiho zivota?/pouha spekulace/

Tahle diskuse mi pripomina diskusi nedavnou,kdy sama zakladatelka psala o svem zhroucenem zivotu,cosi o zavaznem-nezavaznem vztahu,divnem chlapovi,pozdnim zacatku sexualnich zkusenosti…

no mozna je to jen cista nahoda.

Pokud je vse tak,jak zakladatelka popisuje,neni na to jine odpovedi,nez ktere uz tu padly-nechat zit ostatni lidi jejich zivoty,neplest se do ciziho soukromi.Ano,pokud se takhle pan chova,zeny strida a uziva si,s velkou pravdepodobnosti by tuhle kamaradku kamaradky vyuzil take-vzdyt to ani nezastira.Pokud je kamaradka tak psychicky labilni,skutecne odbornik by mohl pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.8.10 13:38
Any píše: ..Tahle diskuse mi pripomina diskusi nedavnou,kdy sama zakladatelka psala o svem zhroucenem zivotu,cosi o zavaznem-nezavaznem vztahu,divnem chlapovi,pozdnim zacatku sexualnich zkusenosti…no mozna je to jen cista nahoda. …

Jo, jo, taky mi to přijde podobné. Bylo to psáno z pozice té mladé, že si neví rady, co se starším chlapem, kterého „zranila“ předchozí partnerka a teď se neví, jestli mají vztah či nemají, zda závazný-nezávazný a O CO JEMU JAKO JDE?! Jako přes kopírák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
13.8.10 13:46

Any, tak přesně na tuhle diskuzi jsem si taky vzpomněla. Už nebudu přispívat, zakladatelka stejně má svůj rozum, pořád bude kámošce „kecat“ do života, tak at…
A že by zakladatelka mohla psát o sobě mě taky napadlo, ale to nikdy nezjistíme :nevim:

A ty protipoly citlivka vs. šlapka se mi taky moc nezdají. Nejspíš kámošku moc dobře neznáš.

• Citovat
  • Upravit
12978
13.8.10 15:04

Koukám, že je to opravdu ale malé město, že?? A seznamka je jediné místo , kde se něco děje!!
Jako nějaká drbna.. :nevim:
To jsou starosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
13.8.10 23:29

Asi budeš hodně mladá řekla bych a ještě naivní. No nic ve zlém ale pamatuj že tohle je velmi ožehavá věc a tu si každý řeší sám . Je to její volba a ty se můžeš jen zmínit ale pochybuji že tě vyslechne asi má nasazené růžové brýle a ty si musí sejmout jen ona sama . Můj názor - neplet se do toho.Mohlo by se stát že pak budeš ta špatná ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.8.10 23:45

Predem se omlouvam, pokud se vyjadrim nejak neprimerene - doufam, ze ne, obcas mi chybi vyjadreni intonace v textu - chjooo

ale (necetla jsem vse, pouze nejake prvni prispevky), to, ze klidne koukas vlastne „cizimu“ cloveku do posty, je teda hoooodne husty… to bych si ja nedovolila vuci vlastnimu manzelovi, natoz vuci cizimu cloveku…
fakt bych se i stydela
no, dalsi vec (a neber to ve zlem) - vubec mi neprijdes na 27 let, spis tak neco kolem 18ti..
a jeste jedna vec - na me to z tveho prispevku uplne pusobi tak, ze TY sama velmi zarlis … ze TOBE osobne vadi chovani onoho dotycneho … a to pak i v tomto pripade se tezko radi …
ale on je svobodny, muze si delat co chce a pokud by to preci jen bylo tak, ze je s tvou kamaradkou, tak pak je tedy ona dospela a svepravna a tedy ma svou vlastni hlavu - ty s tim neudelas vubec nic…
a pripadne namlet pusu si musi tedy take sama ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
13.8.10 23:52
:palec: :palec: :palec:
Lesina píše:
No, především… Nahlížet někomu do pošty je přinejmenším nevhodné a řešit kamarádce její sexuální život zavání průšvihem.

Děvče, ty můžeš maximálně vyjádřit kamarádce podporu, zbytek je už jen a pouze na ní. Chlapi jsou různí - a ti oblbující tu byli vždycky a budou i dál.

No a za sebe mám pocit, že tvůj budoucí partner to nebude mít snadné - omlouvám se, napadají mě výrazy jako přísavka, stíhačka… Nemyslím to ve zlém, ani jako urážku - spíš jako námět pro tebe k přemýšlení… Zdá se mi, že jsi mladinká, takže zkus o tom popřemýšlet.

L.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.8.10 23:55

no tak jsem docetla a souhlasim, ze to vypada, ze ty=kamoska… tedy pises ve treti osobe sama za sebe… protoze takhle mam pocit, ze se nikdy clovek nedokaze „dostat“ do pribehu nekoho jineho… toz zdar tyhle diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
14.8.10 00:11

Já myslím, že je to jasný… zakladatelka se už neukázala, takže asi neunesla tu tíhu odhalení a spojení s předešlou diskuzí.
Pokud si někdo bude myslet, že jsem „zákeřná“, tak se omlouvám, jen to konstatuju :-D

• Citovat
  • Upravit
9879
14.8.10 09:46
jjelena píše:
Já myslím, že je to jasný… zakladatelka se už neukázala, takže asi neunesla tu tíhu odhalení a spojení s předešlou diskuzí.
Pokud si někdo bude myslet, že jsem „zákeřná“, tak se omlouvám, jen to konstatuju :-D

Já bych řekla až sadisticky zákeřná ale souhlasim ve všem na stopro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.8.10 13:45

Jen po přečtení prvních příspěvků a větě–chlapi jsou svině mě napadlo,že to je autorka staré doskuse,co si tady založila…
jen můj dojem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.8.10 22:51

Holt naivní, zamilovaná holka s růžovými brýlemi na očích, co jiného dodat?? :roll: Ten chlápek má zřéjmě velké charisma, s ženami to umí, či má silné feromony…

Tvoje chování chápu, já osobně jsem taky hodně zvědavý člověk, takže bych tomu všemu taky chtěl přijít na kloub a kamarádce pomoct, tak vám oběma přeju, ať to spolu vyřešíte a kamarádce ten chlápek moc neublíží… :-(

PS: Nechtěla by sis s tím člověkem promluvit?? A říct mu třeba čím si prošla tvoje kamarádka, a že nechceš, aby ji dál ubližoval, že by to nemusela unést a skončila by znovu v blázinci a to ty nechceš?? :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky